Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Uaaaaau, fetelor, ce dragute sunteti! Pacat insa ca am risipit agitatele astea, chiar imi plac !
Am plecat la spital de dimineata pt. ca pierdusem dopul (o chestie gelatinoasa, foarte elastica si transparenta, fara firicele de sange, cam de marimea unei castane...deci nu am avut cum sa o confund cu altcelva). La spital mi-a confirmat dr. ca era dopul pt. ca se mai vedea o bucata pe drum . Nu mi-a scos firul pt. ca "in acest moment nu e in tensiune", si are indicatie clara de la dr. mea sa nu-mi scoata firul decat daca e in tensiune. Dr. mea spera sa nu nasc pana in 3 nov., cand vine ea! Asa ca...acasa, in pat, cu no-spa si cu indicatia sa ma intorc de urgenta la spital la primele dureri. Acum stau cu morcovul...a zis ca nasterea se poate declansa in doua ore sau in doua sapt. de la pierderea dopului...

Cat timp poate sa treaca de la pierderea dopului pana iese bebe???

Am observat ca piticul e mai agitat azi, de dimineata chiar m-am trezit cu picioruse in coaste, si am mai avut si doua intepaturi destul de durerose, dar scurte, in col. Astea au fost "semenele", dupa care a cazut dl. dop!

Licuriciule, iti tin pumnii! Sper ca ai plecat la spital.

Oti, vezi, ce-ti spuneam aseara? Dupa ce am tinut saculetul lui bebe legat fedeles noua luni, acum nu mai vrea sa iasa !

Elilov, sa-ti traiasca bebe Dimitrie, sa fie sanatos si sa va lumineze vietile! Uite ca era cat pe-aci sa-l cheme si pe piciulicul meu Dimitrie !

..................

Macar nu am fost degeaba la spital, mi s-a confirmat ca, gata, se naste acolo. Am ramas placut surprinsa de cum arata totul acolo, imi inchipui ca si sus, in saloane, e la fel de frumos! Macar atat meritam si noi, dupa atata stres, conditii ok la nastere.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 37+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diamisha nuuuuuuuuuu, il serbam pe bb dupa ce il botez....ihh nu va zisai cu superstitile de prin oltenia...deocamdata e bb balacila
ank auzi zici ca voia sa iti scoata ochii
alexutza sper sa nu fie mofturos si sa pap acolo la tzatzica...ii fac si galerie doar doar o suge si nu o mai fi nevoie de m,uls excesiv
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Elilov, rectific si eu, in cazul asta! Sa-ti traiasca bb Balacila !

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 37+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

diana lasa ca nu sa fcut risipa de agitate....avem rezerve k-lumea...pentru toata lumea sa nu se supere nimeni......bine ca sa dat drumul la aripa noua ma bucur foarte mult pt voi...cat despre dureri eu cred ca te cunosti destul de bine si iti vei da seama daca ceva nu e ok... dopul eu zic ca doca are dreptate fie 2 ore. fie 2 zile...acuma cum ai organismul
multumesc de urari...asteptam botezul si apoi ne serbam Doamne ajuta
ginye iata ce am gasit pe net de regurgitat si culoarea verde... mai bine ia legatura cu medicul pediatru sigur stie mai bine...decat sa ne dam noi cu parerea, nu sanatate iubita
Dupa ce au fost hraniti, cei mai multi bebelusi regurciteaza o cantitate mica de lapte, care se datoreaza eliminarii aerului inghitit. Daca bebelusul este vioi si dintr-o data vomita, de cele mai multe ori este in legatura cu refluxul gastroesofagian. De foarte multe ori se confunda regurgitatiile cu varsaturile. Se poate spune in mod sigur ca un copil vomita atunci cand elimina o cantitate mare sau chiar toata cantitatea de mancare. In timp ce regurgitarea este atunci cand cantitatea eliminata este mica. Daca, insa, copilul vomita mai des si o cantitate mai mare de lichid care poate avea o culoare verde-maroniu, se impune contactarea medicului pediatru care ingrijeste copilul.
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Alexutza Elilov multumesc! Si eu am zis ca sun maine dr sa vedem de ce apar secretiile astea verzui.

Diana eu am eliminat dopul joi seara pe la 7 si am nascut duminica noapte.

ginye Eduard Stefan

Stefanut

Mergi la inceput

diana si diamisha multumesc de urari ...asa sa dea Dumnezeu nu numai mie ci si voua dragele mele
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Diana ... stai linistita cu agitatele ...ca deh.. noi care nastem in decembrie le punem si la antrenamente cat asteptam vesti de la cele care nasc mai repede... Asa ca le si vitaminizam si tot isi fac ele treaba pana la capat

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Diana ce surpiza! deci lui bebe ii place in garsoniera lui si mai vrea in burtica la mami!
Stai cumintica si nu-ti fa problema cu agitatele...chiar ne face placere sa le flurutam!

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Uaaaaau, fetelor, ce dragute sunteti! Pacat insa ca am risipit agitatele astea, chiar imi plac !
Am plecat la spital de dimineata pt. ca pierdusem dopul (o chestie gelatinoasa, foarte elastica si transparenta, fara firicele de sange, cam de marimea unei castane...deci nu am avut cum sa o confund cu altcelva). La spital mi-a confirmat dr. ca era dopul pt. ca se mai vedea o bucata pe drum . Nu mi-a scos firul pt. ca "in acest moment nu e in tensiune", si are indicatie clara de la dr. mea sa nu-mi scoata firul decat daca e in tensiune. Dr. mea spera sa nu nasc pana in 3 nov., cand vine ea! Asa ca...acasa, in pat, cu no-spa si cu indicatia sa ma intorc de urgenta la spital la primele dureri. Acum stau cu morcovul...a zis ca nasterea se poate declansa in doua ore sau in doua sapt. de la pierderea dopului...

Cat timp poate sa treaca de la pierderea dopului pana iese bebe???

Am observat ca piticul e mai agitat azi, de dimineata chiar m-am trezit cu picioruse in coaste, si am mai avut si doua intepaturi destul de durerose, dar scurte, in col. Astea au fost "semenele", dupa care a cazut dl. dop!

Licuriciule, iti tin pumnii! Sper ca ai plecat la spital.

Oti, vezi, ce-ti spuneam aseara? Dupa ce am tinut saculetul lui bebe legat fedeles noua luni, acum nu mai vrea sa iasa !

Elilov, sa-ti traiasca bebe Dimitrie, sa fie sanatos si sa va lumineze vietile! Uite ca era cat pe-aci sa-l cheme si pe piciulicul meu Dimitrie !

..................

Macar nu am fost degeaba la spital, mi s-a confirmat ca, gata, se naste acolo. Am ramas placut surprinsa de cum arata totul acolo, imi inchipui ca si sus, in saloane, e la fel de frumos! Macar atat meritam si noi, dupa atata stres, conditii ok la nastere.

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 37+

Asa creste bebe

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Eli, eu nu cred absolut deloc in superstitii, ca sunt atat de multe de ma pierd printre ele...bineinteles ca uitasem, sorry...am inteles, dupa botez....

Diana

37+ Sonia

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Spiridusule cum mai esti? Ai plecat la spital?

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput