Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Dupa cum simt eu, cred ca ma duc degeaba miercuri...eu i-am spus sotului ca mai mult ca sigur ma aduce acasa si se va duce linistit la servici! Macar de ar fi altfel..dar cred ca sambata care vine merg cu David linistita la aniversarea unui prieten de-al lui care face 7 ani...si dupa aia, probabil nasc si eu
Daca o fi altfel..barem sa fie din scurt

Citat:
citat din mesajul lui mav

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Nu, nu Mav...nu trebuie sa te trimita acasa! Pai asta ce inseamna ca miercuri ma intorc si eu acasa? Lasa ca e cazul sa nastem si noi!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Avand in vedere ca dupa UM, noi am facut abia azi 39s (dupa ciclul scurt/ ovulatia devreme/ contactul neprotejat..... am avea 40s marti; iar dr mereu mi-a calculat cu o sapt in plus -mereu a iesit ok la echo asa-) si pe Sebi l-am nascut la 40s fix dupa UM.... nu stiu ce sa mai cred......

Iar cum tu ai mai "dus" alt bebe 42s......

Ce zici, nu mai asteptam noi inca o saptamana????

39+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Otilia nu suna rau sa stii, numai ca-mi e teama ca daca s-ar nimeri atunci, am mari sanse sa traga chinulul doctora mea..ca o cheama si Mihaela si Gabriela..2 nume mici!. Dar cum o vrea Dumnezeu, ca eu merg cu incredere inainte!

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Mav, Amalia, nu mai bine nasteti voi amandoua de Sf. Mihail si Gavril , ca tot ii serbati atunci?

Am pus si eu poze prospete, proaspete cu burtoiul in contul comun. Sotul zice ca burta este mai mare ca la Ana, doctorul zice ca bb va avea 3,4 kg, cum mi-o fi oare norocul?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_28 spune:

Felicitari, Spiridus!!! Sa-ti traiasca!!!

,35+

Mergi la inceput

Eli pai ce facem iubita, scoate, sau nu agitatele alea? Cand vine salariul ala, ca sa stim de cand le punem?
Pana una-alta, le scutur barem putin de praf, ok?

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

seara buna dragele mele
scriu pt a doua oara pt ca prima data a cazut pagina...
deci stiri proaspete ca sa nu fiu mai prejos de diana am pierdut si eu dopul minune...era gelatinos consistent si de culoare alb + incolor de marimea unui varf de deget...si acuma cand am mers din nou la baie alta bucata...deh dureri nema mai putin un junghi prin spate...eu zic sa stea bine acolo bb macar inca o saptamana vb lui ion...bah nici salariu nu-l luaram...mai stai taticu acolo
oti am vazut pozicile.......mai poti ...sotul a admirat baia...zic stai calm nu e made in romania
mav scoat niste agitate asa de asta seara sa ma pregatesc pt maine
37+Dimitrie

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Eli, scot si eu agitatele ca sa le scutur de praf (vorba Amaliei)! Daca e sa fie... sa fie cu noroc!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Wow Eli si tu te desigilasi, ai grija ca tocmai ce te-am trecut in lista cu 12.11. Penurie de doape pe aici.

Oricum, un finut sotul tau ca in loc sa faca misto de suncile si vergeturile mele se uita pe la gresie prin baie.
Si daca vrea sa boleasca sa-mi spui ca-ti trimit niste poze cu bai moderne, casa in care stam noi este nouta dar altele sunt si mai si.

Amalia, pai exact cum se spune de la bal la spital sau invers pentru doctorita ta !

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Felicitariiii Babyzapi
Felicitariiii Spiridusssss
sa va traiascaaaa puiutiii,sa creascaaaa mariiii

Mavvvvvvvv
Mandyyyyy
Eliiiii
tinemmmm pummniiiii si majoretele in miscareee

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Mav, de pe acum iti spun :

HAI MAV

Maine sigur mai avem o veste buna!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

sunteti toate tare scumpe!

acum s-a trezit sebi din "somnul de dupa-amiaza", e fresh (a dormit vreo 5 ore); normal ca am tras o gramada de el mult mai devreme......... si dormea bustean......
acum, cand tre sa ma culc si eu........
are emotii pt mine:
"mami, hai sa te culci! inca mai luchezi? ...sa nu te mai obosesti! tati mi-a spus ca maine dimineata e o zi lungaaaa........"

....va pup! merg la nani! noapte usoara tuturor!

39+Antonio-Gabriel

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Mav dulce rau Sebi al tau! Puiul mamei drag, ce grijuliu e el cu mami a lui! Somn usor si vise placute, sa te odihnesti!

Citat:
citat din mesajul lui mav

sunteti toate tare scumpe!

acum s-a trezit sebi din "somnul de dupa-amiaza", e fresh (a dormit vreo 5 ore); normal ca am tras o gramada de el mult mai devreme......... si dormea bustean......
acum, cand tre sa ma culc si eu........
are emotii pt mine:
"mami, hai sa te culci! inca mai luchezi? ...sa nu te mai obosesti! tati mi-a spus ca maine dimineata e o zi lungaaaa........"

....va pup! merg la nani! noapte usoara tuturor!

39+Antonio-Gabriel

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput