Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 11
Amalia spune:
Mav iubita, imi permit sa scot agitatele pentru maine!

O sa ma gandesc cu drag la tine, iti tin pumnii sa-ti mearga bine si sa ai parte de o nastere usoara! Sigur doctora ta va alege varianta cea mai buna pentru tine si pentru bebe!
Asteptam vesti bune de indata ce vei putea sa ni le dai!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
mav spune:
Amalia
am o plantatie de morcovi la
......... Ar fi haios (si vai de nervii mei) sa ma trimita inapoi acasa......
39+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Buna fetelor, Am o rugaminte la voi, postaseti la un moment dat niste filmulete despre ingrijirea bebelusului, de Ana Culcer. Puteti sa mai postati adresa inca o data, as vrea sa le vizionez si eu. Multumesc mult, felicitari mamicilor care au nascut si nastere usoara viitoarelor mamici va urez! “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan Nu stiu sa pun linkul frumos 32+ Sara |
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Sorvint spune:
nu stiu daca la aceste filnulete te-ai referit , eu numai pe astea le am
http://www.youtube.com/watch?v=o4AxEHceu94&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=yUXNP_AkMC4
http://www.youtube.com/watch?v=vaz8KlRU8QE
sper ca te-am ajutat
| citat din mesajul lui miereamara Buna fetelor, Am o rugaminte la voi, postaseti la un moment dat niste filmulete despre ingrijirea bebelusului, de Ana Culcer. Puteti sa mai postati adresa inca o data, as vrea sa le vizionez si eu. Multumesc mult, felicitari mamicilor care au nascut si nastere usoara viitoarelor mamici va urez! “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Sorina
32+
Radupozele mele
Amalia spune:
Nu, nu Mav...nu trebuie sa te trimita acasa!
Pai asta ce inseamna ca miercuri ma intorc si eu acasa?
Lasa ca e cazul sa nastem si noi!
| citat din mesajul lui mav Amalia am o plantatie de morcovi la ......... Ar fi haios (si vai de nervii mei) sa ma trimita inapoi acasa......![]() 39+ Antonio-GabrielMami de Sebi (04.02.2004) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS "Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown) |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
BraveGirl spune:
Spiridusule, felicitari mamico! Sa-ti traiasca puitutul, sa fie sanatos, mancacios si necolicios!
Mav, scot si eu agitatele

==========
Corina
34+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
miereamara spune:
Da, la acelea m-am referit. Multumesc frumos.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
mav spune:
| citat din mesajul lui Amalia Nu, nu Mav...nu trebuie sa te trimita acasa! Lasa ca e cazul sa nastem si noi!![]() Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1 si 39+ Luca Gabriel |

Avand in vedere ca dupa UM, noi am facut abia azi 39s (dupa ciclul scurt/ ovulatia devreme/ contactul neprotejat..... am avea 40s marti; iar dr mereu mi-a calculat cu o sapt in plus -mereu a iesit ok la echo asa-) si pe Sebi l-am nascut la 40s fix dupa UM....
nu stiu ce sa mai cred......Iar cum tu ai mai "dus" alt bebe 42s......
Ce zici, nu mai asteptam noi inca o saptamana????

39+
Antonio-GabrielMami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Otiliav spune:
Mav, Amalia, nu mai bine nasteti voi amandoua de Sf. Mihail si Gavril
, ca tot ii serbati atunci?
Am pus si eu poze prospete, proaspete cu burtoiul in contul comun. Sotul zice ca burta este mai mare ca la Ana, doctorul zice ca bb va avea 3,4 kg, cum mi-o fi oare norocul?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
elilov3 spune:
seara buna dragele mele
scriu pt a doua oara pt ca prima data a cazut pagina...
deci stiri proaspete ca sa nu fiu mai prejos de diana am pierdut si eu dopul minune...era gelatinos consistent si de culoare alb + incolor de marimea unui varf de deget...si acuma cand am mers din nou la baie alta bucata...deh dureri nema mai putin un junghi prin spate...eu zic sa stea bine acolo bb macar inca o saptamana vb lui ion...bah nici salariu nu-l luaram...mai stai taticu acolo 
![]()
oti am vazut pozicile....
...mai poti
...sotul a admirat baia...zic stai calm nu e made in romania ![]()
mav scoat niste agitate asa de asta seara sa ma pregatesc pt maine 

37+
Dimitrie