Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 2
grati.ela spune:
Dimitrakis de Laurici! SA fie sanatos si voios!
tuturor Dumitritelor si Dumitrilor (inclusiv sotului meu ce are al doilea nume Dumitru!)!
LalaD felicitari lui bebe pentru reusita cu mersul singurel!
Azi dimineatza Dudu s-a trezit cu inca doi dintzoi iesitzi...are 6. Acum doarme mititelul dupa ce s-a foit toata noaptea.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
laura_dimitris spune:
Buna dimineata zuzulici !!!!
Am fost tare ocupata zilele astea... Nu am mai ajuns la birou - - s-a vazut asta caci nu am mai intrat pe forum de joi ( roxanici ca mi-ai simtit lipsa!!!) De vineri m-am ocupat de oranizarea petrecerii lui dimitrakis al meu ( sf. Dumitru). L-am sarbatorit ieri caci astazi merg diseara la o nunta si nu as mai fi avut timp.
si multumesc Ana pentru ca ti-ai amintit de dimitrakis si mi l-ai urat!!! Cred ca in curand va trebui sa-i iei si lui david un laptop- ceva... ca altminteri trebuie sa renunti tu la calculator... Vrea baiatul sa comunice, sa se informeze, nu?!
Laura pe el de frumos!!!
Acum, marturisesc ca am mai citit din urma dar nu tot....
LalaD, felicitari lui andrei pentru primii pasi !!! Super! Gata, nu mai este bebelus, este baiat mare si independent!!! Doamne, este fascinant sa-i vezi cat de repede pot creste, cat de repede asimileaza, invata tot felul de chestii noi pentru ei.... Si ce mandre si fericite ne fac cu fiecare chestie nou invatata....
Honey, ( sper sa nu fi retinut gresit...!) in ciuda teoriei ca de la dintisori bebeii nu fac febra mare... dimitris la fiecare dintisor dadea o adevarata "petrecere" cu febra de 39.00 de grade, cu diaree, plansete, lipsa apetit.... Dura doar 2-3 zile dar era cumplit... Vad ca - spre norocul meu! - eleni nu reactioneaza asa. Cred ca sunt totusi si copii mai "sensibili" care reprezinta exceptii de la regula. Sanatate multa si sa iasa mai repede dintocul !!!
Ven, total de acord cu tine si principiile tale! Habar na avut copilul acela de ce i se intampla si de ce ii este spatiul lui invadata de 60 de persoane... Asta este insa. Mai sunt si astfel de persoane pe pamant.
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI pentru :
MATHIS
STEFI
MIHAITA
si nu in ultimul rand, pentru ziua de 24:
MATEI AL EREENEI
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
monicaa spune:
S-a decis copilul sa mai stea in patutz. Off..ce maraita e!
Azi e Sf Dumitru? La Multi Ani tuturor si o sarbatoare frumoasa in familie!
Gratiela uite alt exemplu superb in felul in care ai procedat tu cu Ozi.
Eu sunt tare interesata de astfel de experiente pentru ca stiu ca desi am intentii bune mai uit de mine si cedez in fata tentatiilor. Asta se intampla de ex. mai ales cand iar ajung acasa cu sacosile pline de hainutze si zdranganele pe care o sa le poarte maxim 2 luni si de multe ori imi doresc sa fi fost cineva cu mine care sa-mi dea una dupa ceafa.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
grati.ela spune:
Moni stai linistita...chiar daca exagerezi la inceput vei vedea ca gasesti metode pe parcurs pentru a educa fata asa cum iti doresti.
stoisor spune:
pe acolo sunt si eu plus o cda de juc asa ca ......numa bine ,trebuie sa ne distram si noi cumva nu?gand la gand cu bucurie
Citat: | ||
citat din mesajul lui jelimoni
ali m-ai dat gata tocmai am trimis comanda de 5 mil la quelle....si pe mine ma omoara decoratiunile de craciun MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
stoisor spune:
tare buna idee ai avut si ia prins super bine Ozanei
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela eu i-am cumparat Ozanei jucarii de bani grei...avea jucarii de care nu mai stia, cand intra intr-un magazin vroia de toate, cand intram in casa ne intreba ce i-am adus...nu ne-am prins mult timp de gravitatea situatiei: copilul nostru considera ca e iubita doar cand primea o atentie...am incercat atunci sa-i explicam ca dragostea nu are legatura cu jucariile si mai ales am inceput sa ne jucam cu ea, sa petrecem mai mult timp impreuna (mers la teatru, in parc). In clasa I i-am propus sa-si stranga banutzi pentru jucarii citind carti, lucrand la mate...Regula era urmatoarea: 5 lei pt o carticica citita si 3 lei un test de 4pb la mate (trebuia rezolvat corect in intregime). Asa a prins drag de citit si mai ales asa a inceput sa pretuiasca banutzul. In Selgros se uita la jucarii, transforma in euro si ajungand la concluzia ca in Germania e mai ieftina nu o mai cumpara (cumnata mea sta la Nurenberg...). Din banul meu probabil era suficient de ieftina! In vara asta la Paris a avut banutii ei 270E din care si-a luat de 120E jucarii (restul si-i tine pt Viena)...nu vreti sa stiti cate carti (mari si groase) a citit... Ei bine eu asa m-am priceput si asta am facut in privinta respectului pt bani. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Dimitrakis de Laurici! SA fie sanatos si voios! tuturor Dumitritelor si Dumitrilor (inclusiv sotului meu ce are al doilea nume Dumitru!)! LalaD felicitari lui bebe pentru reusita cu mersul singurel! Azi dimineatza Dudu s-a trezit cu inca doi dintzoi iesitzi...are 6. Acum doarme mititelul dupa ce s-a foit toata noaptea. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Multumesc mult !!!!
LA MULTI ANI CU SANATATE SOTULUI TAU !!!!
Mi-ai dat niste idei de educare a lui dimitrakis ( dar si a mea ) foarte bune!
Eu marturisesc ca am gresit tare mult inaceasta privinta... Dimitrakis are senzatia acum ca in fiecare zi trebuie sa-i cumpar cate ceva...
Ma puftea rasul (dar si plansul) ieri cand am realizat ca daca merg pe calea asta... o sa ajung ca in henry potter cand verisorul lui henry vroia un anumit numar de cadouri de ziua lui, in fiecare an un numar mai mare decat cel din anul precedent...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
monicaa spune:
I-am dat Clarei o doza de Nurofen. Daca o doare ceva ar trebui sa o mai linisteasca. Ca ceva are mititica. Nici macar mersul prin casa tinuta de manutze nu o multumeste. Maraie in continuu si o da pe urlete cum ne departam de ea. Uff...
Edit: dar de mancat a mancat tot. Azi a avut in meniu peste (platica prinsa de tati) cu brocoli, cartofi si unt.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
grati.ela spune:
O IMPARATIE MAGICA
de Ozi
Demult, demult, pe atunci cand padurile vorbeau si florile inmiresmate cantau in cor, era o imparatie cum nu se mai vazuse niciodata! Castelul era facut din arama cu modele minunate de peruzele si turnuri din turcoaze si perle. Poarta si ferestrele erau vrajite, facute cu piatra scumpa de porfira, batute in malachite de un roz trandafiriu cu praf rosu de marmura adusa de pe fundul marii. Inauntru, candelabrele erau din clestar si aur, iar peretii din agata, batuti in rubine, safire si diamante. Deasemenea, locul era impodobit cu flori de o mireasma ametitoare: crini, trandafiri, iasomie, garoafe si liliac.
Aceasta imparatie era condusa de zeul Nahado. Fiica lui cea mica, Heracleea si surorile Coralia, Taita si Manga au vrut sa faca ceva nou. Pentru acest obiect le-au chemat sa le ajute pe driade, zane si sa nu uitam de verisoarele lor fecioarele pamantului. Ele au pus una peste alta petale de trandafir suflate cu aur si le-au inchegat cu un sirag de perle, iar dupa aceea au trimis albinele sa culeaga polenul florilor ale caror petale de diamante daca se reflectau in razele soarelui parka erau curcubee vii. Pe drum mierea vrajita s-a transformat in smaralde de un verde dumnezeiesc. Acestea au fost asternute pe filele trandafirii facute de fecioare dand nastere unor povesti. Ele au fost invelite cu niste cristale patate cu aur. Fetele neuitand niciun detaliu, pentru ca sa nu le fie frig iarna petalelor le-au mai imbracat o data cu un val de corali rosii ca rubinele. Duhul cerului, Zalchimos, a binecuvantat aceasta creatie si i-a dat numele de “carte”.
De atunci si pana in zilele noastre cartea este un dar pretios pentru ca a fost facuta de zeite. Legenda ei traieste si astazi printer batranii invatati care au auzit-o si ei de la altii. Unele lucruri nu se pierd niciodata!
asta este legenda cartii...scrisa de Ozi
nemary spune:
la multi ani Dimitris! sa cresti mare, sanatos si sa-ti iubesti parintii si sora.
la multi ani si sotului tau, Grati.ela
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.