Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 4

Tonnia spune:
Tonnia spune:
 Ce mai faceti, fetelor?
Noi ne pregatim sa mergem la ORL, m-au sunat de la gradi ca pe Dinu il doare o ureche. Si cum nu se plange niciodata aiurea...probabil ca are ceva. 
In rest nimic nou pe la noi.
O zi buna!

Diana30 spune:
Diana30 spune:
 Ioiiiiiiiii,musai sa scriu ceva ca vad ca decedeaza subectu.
Sariti iute si scrieti care ce sa-l resuscitam.
Tonnia,ce-i cu Dinu?Il mai doare urechea?
Ina,veniti de sarbatori la Cluj?

diana_n spune:
diana_n spune:
 Atunci sa zic si eu ceva de Obama ?  am auzit ca la stiri numai de asta vorbesc. Noi ne-am culcat la 1 noaptea, dupa ce s-au terminat toate. Numai bine era 8 dimineata in tara si am putut fi primii sa-i zicem mamei soacre la multi ani.
 am auzit ca la stiri numai de asta vorbesc. Noi ne-am culcat la 1 noaptea, dupa ce s-au terminat toate. Numai bine era 8 dimineata in tara si am putut fi primii sa-i zicem mamei soacre la multi ani.
De Halloween ne-am dus pe la casele oamenilor, Peter a purtat galetusa, eu ziceam Happy Halloween, el primea cate o bomboana. A facut-o pana s-a plictisit si a cerut acasa. In masina, cu ochii in galetusa intreaba :ce-i asta, mama?. Eu, incercand sa glumesc, pentru ca el n-a mancat niciodata bomboane si chiar nu stia ce sunt, intreb la randul meu :Ooo, ce-o fi?
Acasa a sortat bomboanele, de unele n-a vrut sa se atinga, mi-a cerut sa desfac pe altele. I-a placut Snickers. Seara la culcare imi zice : mama, papat ce-o fi 
Dimineata s-a dus la sot si i-a zis "veau ce-o fi". Bineinteles ca i-am spus ca sunt bomboane, asta e cuvantul pe care-l cauta, a preferat si inca prefera varianta lui 
Diana si Peter  (3 oct 2005)

cge spune:
cge spune:
 Diana, ce haios a fost Petrut.
Si noi am fost dupa bomboane, am si dat bomboane.
Anca si Victor au trait din plin evenimentul, Anca mereu ma intreaba daca 'Halloween est fini'.
Anul trecut de Halloween, Anca a invatat sa zica 'Merci'.
Pana atunci, eu ii tot repetam, atunci de primul Halloween a inteles ca merita sa spui (ptr bomboane).
In franceza, nu se zice nimic special, eventual un 'Joyeux Halloween'.
Noi am colindat in gasca mare cu prietenii, asa ca Anca si Sarah au fost 'Alba ca Zapada'.
Au mai gasit ele si vrajitoare care sa le dea mere, dar nu au acceptat.
A, si 'La Multi Ani' sarbatoritilor din ultima perioada.
Gata, avem numai copii de 3 ani, nu ?
Pe curand,
Cristina, 
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Tonnia spune:
Tonnia spune:
 Copiii au amandoi amigdalita pultacee, deci antibiotic si stat acasa.
Curios e ca febra n-au facut deloc, nici nu m-as fi gandit la amigdalita. Nici nu s-a plans Dinu de durere in gat, daca nu-l duea urechea nu-l duceam la ORL. Aiurea rau!
sper sa nu se fi creat un precedent si de-acum s-o tin intr-o amigdalita continua...
va pup

dana_lucia spune:
dana_lucia spune:
 Buna dimineata piticodrom!
Tonnia , multa sanatate baietilor, sa scapati repede de amigdalita si sa fie definitiv!
, multa sanatate baietilor, sa scapati repede de amigdalita si sa fie definitiv!
Si eu am o raceala rebela de vreo citeva zile. Din fericire nu s-a luat si la Alberto care e f.bine si sper asa sa ramina si in continuare.
Intre timp ne-am hotarit si noi cu scoala pentru Alberto, aproape sigur va merge la o scoala particulara cu un sistem foarte interesant si deosebit de invatare.
O zi buna tuturor,
Dana Lucia si  Alberto
 Alberto 

Ioana75 spune:
Ioana75 spune:
 Buna dimineata si la multi ani tuturor sarbatoritilor din ultima saptamina, cu pupici special pentru Nuka
 ! Happy/Joyeux  Halloween pentru cine l-a serbat
! Happy/Joyeux  Halloween pentru cine l-a serbat !
!
Andreea, cum merge tricotatul ? Sper ca te simti bine.
? Sper ca te simti bine.
Marinela, ce mai faci? Mai scrie, imi plac postarile tale .
.
Oana, nu am mai operat-o pe Sma la labii, asteptam sa ne facem curaj .
.
Diana, Mary, Antonia, v-am admirat baietii.
Antonia, sanatate la baieti! Am vrut sa-ti spun ca m-am mai intilnit cu Dinu dimineata la gradi, e foarte zimbaret.
Anto, multi ani fericiti impreuna (in avans pentru miine).
 (in avans pentru miine).
Eu n-am avut timp sa respir in ultimele zile, am dat un examen. Acum insa sper sa mai am timp si de net; mai ales ca se pensioneaza soacra, si o asteptam cu bratele deschise sa vina stea cite o saptamina pe luna la noi .
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Diana30 spune:
Diana30 spune:
 Ioanaaaaaaaaa,ce-ai ajuns!!!Sa astepti soacra cu bratele deschise!!Si o saptamana intreaga .Felicitari pt examen!
.Felicitari pt examen!
Tonnia,insanatosire rapida.Amigdalita pultacee=amigdale cu puroi?Ca ma mir ca n-au facut febra.
Noi stam iar acasa din cauza e tuse si muci rauri,rauri.Sper sa nu se agraveze.

Ioana75 spune:
Ioana75 spune:
 Diana, da . Daca mi-ar fi zis cineva acum 4 ani ca o sa-mi doresc sa stea soacra cu mine, cred ca ma tavaleam pe jos de ris mai ceva ca emoticonu' asta
. Daca mi-ar fi zis cineva acum 4 ani ca o sa-mi doresc sa stea soacra cu mine, cred ca ma tavaleam pe jos de ris mai ceva ca emoticonu' asta . Multa sanatate lui Mihnea.
. Multa sanatate lui Mihnea.
Si la noi au fost bolnave Miruna si Sma, dar Calapod ne-a zis ca e guturai obisnuit, asa ca am trimis copilul la gradi in continuare.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei