Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (215)
Raspunsuri - Pagina 12
miflore spune:
Alina, chiar ma gandeam c-o sa scrii si tu la subiectul asta! Uite o floricica sa ne treaca supararea.
Ieri am fost cu Ana in Drumul Taberei la un fel de cerc recreativ, cam cum a fost acela al Kristinutzei. Din pacate n-o sa mai mergem pentru ca spatiul este extraordinar de mic, total neincapator...
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
cge spune:
Ei, frumos povestiti de pitici.
Andreea, si Anca se joaca tot ca Maria: de-a gradinita, de-a printesele si mai nou de-a Strumfii cu Victor.
Pe ei nu ii ameninta, la gradinita, singura chestie care le-o tot spune ca sunt mari, si 'les grands ne font pas comme ca'.
Drept. care mereu vrea sa creasca, ii spune lui Victor:
'Attend-moi, je vais grandir avec toi'.
Ea nu prea stie ce vrea de la Mosi, cadouri sa fie ambalate frumos.
A, si trebuie sa ii cumparam flori, ne atrage atentia cand am uitat sa ii luam.
I-am luat luat o papusa de la Hasbro care vorbeste, mananca mancare speciala, face in Pampers. Dar nu se joaca cu ea, caci cik 'elle parle trop'.
In rest picteaza in fiecare zi cam peste tot, si lipsesc abtibilde.
DanaLucia, cam ca Alberto e si Victor.
Cand era Anca bebelush (avea 5 ani) el ii citea povesti pe bune.
Ancuta numara pana la 10 in franceza si in romana mai greu, cik e 'plus difficile'.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
dana_lucia spune:
Andreeea are si al meu nadravan de ceva vreme un aparat jucarie de fotografiat cu imagini din desenele cu Dora dar de Mos Nicolae vrea un aparat de-adevaratelea
ba si cu MP3 pe deasupra, dau link-ul aici:
http://www.intertoys.nl/epages/intertoys.storefront/491c3f8f00724592271bd5d385f206d3/Product/View/551331
De acelasi aparat ai pomenit si tu Deni, nu?
O seara buna tuturor,
Dana Lucia si
Alberto
jadi spune:
600 de 600! La mai multe! Da Dana-Lucia, de aparatul asta foto ziceam si eu, a fost intr-o perioada la promotie acum la noi e in jur de 100 de eur. Saptamana viitoare e baby expo si vreau sa vad daca il gasesc acolo, desi cei de la varuna nu prea fac reduceri fata de site-ul lor decat la produsele de oferta.
Deni &
Vlad & Tudor
dana_lucia spune:
Buna dimineata piticodrom!
Cafeluta e gata si va invit sa o savuram impreuna!
Sa aveti o zi excelenta si salutari de la noi!
Dana Lucia si
Alberto
mary ilie spune:
Ce faceti fetelor , vad ca ati lasat-o singura pe DANA LUCIA la cafea!
Foarte interesanta ideea cu aparatul foto, cred ca si Andrei ar fi foooarte incantat de asa ceva.Multumesc DANA pentru link si idee
Un weekend placut tuturor!
Tonnia spune:
Ce faceti?
Imi place aparatul de fotografiat! E o idee buna.
Eu sunt suparata ca Dinu nu mananca aproape nimic, nu stiu ce are ca pare a nu avea nimic, energie are cat pentru doi, de unde nu stiu. Mi-e si frica sa-l urc pe cantar.
dana_lucia spune:
Buna tuturor!
Am cafeluta gata, daca sunt amatori, va invit si azi sa o gustati!
Ma bucur ca v-a placut aparatul foto.
Tonnia, bafta multa cu Dinu, poate are numai o perioada mai putin buna cu pofta de mincare si isi revine.
Va dorim un weekend excelent si salutari de la noi.
Dana Lucia si
Alberto
Tonnia spune:
Fetelor, era o pediatra buna la Medlife, alta decat Marcu si Paula Avram. Stie cineva?
Editez: am gasit!