***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (82)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

madaiulia Da in craiova. E particulara, pe sineasca spre shmit. Acolo e si gradinita. O prietena are fetita la gradinita acolo si am fost cu ea si asa am aflat ca din cand in cand parintii copiilor mici, din cresa, vin acolo cu ei . Si am venit si noi odata , chiar daca nu o ducem la cresa. Mai fusesem cu fetita prietenei pe acolo eu una .

Dar toate cresele particulare tre sa aiba asa ceva din cand in cand (la 2-3sapt). Intreaba la una din zona ta daca esti din craiova. Cred ca se poate daca platesti ziua (adica cat costa o zi la cresa). Nu stiu, am fost o data la asa ceva numai. In rest o duc la locuri de joaca inchise ca sa se bage in seama cu alti copii, gen cel din PIC sau vis-a-vis de MacDonalds. Si la astea sunt supravegheati, chiar daca nu exista activitati specifice. Pana la urma la varsta lor conteaza sa se poat juca in voie undeva, sa socializeze si sa invete sa imparta jucariile/jocurile. plus ca acolo eu nu intru, stau pe margine,deci e libera sa se exprime fara sa vina la mami . Daca vrea sa se joace cu careva, are de ales doar din copii.

Dar esti din Cr??!

kay, sper sa fie bine si daor o dereglare temporara. Lasa ca trec nenorocirile si ne par zilele bune mult mai frumoase dupa

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc mult fetelor!

AMR 21 de zile.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fi-mea si-a spart buza de sus, nici sa rada nu poate...

eu am trecut la regim impus de Al. adica dimineata am voie lapte si cereale sau sunca si cascaval. la pranz am voie salata si gratar, iar seara legume fierte si peste/sunca/ceva pui si un pic de Fagaras. a intrat in vigoare acest regim datorita faptului ca "te omori singura" am incheiat citatul. asta cu tensiunea nu e bine deloc, inseamna ca aorta mea are o ingrosare undeva, in interior. acolo unde pleaca spre ramul stang. maine mergem la biserica dimineata, apoi la cardiolog... distractie. adevarul e ca sper sa gasesc liniste in Biserica, la duhovnic. poate asta e calea, cine stie?

revin

oana deSOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an


Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.




www.helpsonia.com
povestea Soniei


"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

kay bine ca nu si-a spart dintii ! Noi avem un dinte spart in fata, a intrt in fuga cu gura in usa inchisa... si inca vro 2 sunt strambi din aceeasi cauza, probabil vor fi afectati si cei permanenti buza ii trece rpd macar, dar cum a reusit?



Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Oana, ai multa multa grija de tine
Si multa sanatate si pentru Soniuta, se vede ca a inceput sezonul de cazaturi...

Dicarstea, felicitari pentru bebe!!!!!!

Asi, multa bafta!

Tamara, bine ai revenit! Cum sa te uitam? Si pe Matei ;) Ce mare e! E un voinic!
Si Manu a cazut de pe topogan duminica... In cap... Noroc ca nu de sus si nu s-a lovit rau, e doar zgariata, dar daca era cativa cm mai la dreapta...

Elteka, ce scump e Fat-frumos Elias!

Ella, Elteka, am un chef de cumparaturi... Vreau si eu pe Oxford street! Dar am zis ca nu mai imi iau nimic de sarcina, folosesc de la Manu. Dar sunt uraaateeee!!! Cred totusi ca de niste pulovarase am nevoie, ca le-am dat pe cele de acum 2 ani ca erau vechi, si acum sunt deficitara in domeniu :D

In alta ordine de idei - voi stiti un centru de activitati - unde sa se joace picii, sa le citeasca etc (cum vedem in filme) in Bucuresti?
Eventual in zona Floreasca/Stefan cel mare/Romana etc sa se poata duce buni cu Manu? (vreau multe, nu?)

Manu nu stiu de ce e plina de nervisori in ultimele 3 saptamani... O data se enerveaza si da cu mana - daca nu ii dai destul de repede laptele, daca nu o lasi sa faca ce vrea etc... Bine, si cand te iubeste trage o palma si rade... Nu stiu zau de unde a invatat, mi se spunea ca e si instinct, dar totusi nimeni nu a dat niciodata in fata mea si nici nimeni nu a dat in nimeni niciodata la noi in familie... Ma si ingrijoreaza. La voi capsuneii au porniri de genul?
Am un coleg de serviciu al carei fetita face la fel - si imi zicea ca e normal la varsta asta...

Anca 15+ & Manu 02.06.2007



Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Mamicilor, mai avem o burtica proaspata printre noi. A fost de-a noastra, a fost ultima care ne-a parasit, a pierdut sarcina pe care noi am dus-o la capat in aprilie- mai-iunie 2007, in 16+. este Cristina- mcrissa.


Felicitari, felicitari!!!!


sarcina usoara, la termen si bebe sanatos si norocos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Asi, multa bafta si abea asteptam s-o cunoastem pe Maria si sa intri mai des aici sa te "plangi" alaturi de noi .

Dicirstea, felicitari si sarcina usoara (si daca se poate sa fie cum vrei tu: fata!)!!

Io nu ma mai joc...pai, doar Ella stie cum arata Elteka si cu cine seamana Elias?? Vreau si io...

Si noi avem cort...de fapt sunt 2 corturi mici (ff frumos colorate) unite printr-un tunel. SUPER!! noi l-am luat din germania cu 10 euro, dar mi-au spus ai mei ca sunt si in CORA, ca ce ne-am carat cu el de acolo. O prietena are comandat de la Quelle un cort roz care imita un castel, cu turnulet, geam,... (de fapt de la ea mi-a venit ideea de cort, ca am vazut cum se joaca fetele in el si le place).

Acu' sa ma laud si io ...Ana stie sa numere! eu "practic" ff des numaratul cand o imbrac si cand ii tai unghiile, altfel nu sta sub nici o forma. Asa ca ii spun:" pana numar la 5 ne punem pantalonii". si zilele trecute pana am ajuns la 2 (lalait, evident) terminasem cu pantalonii asa ca m-am oprit. Si o aud pe Ana: "teeeeeeei, paaaa, ciiiici!!".

Aaaa, si in ultimul timp, avem niste dialoguri ff interesante:
Eu: pe cine iubeste mami?
Ea: nAna (asa spune ca o cheama:nana)
Eu: cine e frumoasa mea?
Ea: nAna
Eu: cine e purcica mea mozolita pe fata?
Ea: Nana

…si o putem tine asa juma de ora. La orice intrebare raspunde :NANA (si este ff mandra ca stie raspunsul la toate intrebarile ).


mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

An, fa si tu o cerere scrisa, trimit-o spre aprobare si vezi daca se rezolva .
numai ca restu nu se da de gol.

io zic ca seamana cu tatal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

An, specialistii spun ca pan la 5 ani nu au notiuni contitative, , dar tu poti sa crezi ce vrei tu

io is cu amandoi pe cap, ploua afara...frumos ne jucam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

tot io..fac norma..Dnelor specialista in vb coreta: Ella, miniuta..sau care mai stie. Care-i denumirea corecta : actibild, aptibild ca io nu gasesc in dex, mereu in intalnesc / folosesc incorect..sau de unde provine..????

Mergi la inceput