Campanie de responsabilizare a autoritatilor (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor eu cred ca ar trebui incercat si la postul acasa tv. sigur nu vor ramane indiferenti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

eu i-am scris lui Teo acum vereo 2 sapt si nu am primit nici un raspuns.Am mai scris la nasul la b1tv, la sase vine presa la b1tv, dar nici un raspuns. Acum am inceput cu cei care candideaza din zona noastra si ne pun la posta diversi fluturasi, sa vedem ce iese.
Emisiunea a fost una super , dar intr-adevar s-a cautat senzationalul si din aceasta cauza s-a pus accentul doar pe infertilitatea masculina. Important e ca s-a facut un pas , sper sa mai urmeze si altele.
Daca e gata cealata prezentare o astept si eu.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Si eu ma declar dezamagita de emisiune, m-as fi asteptat sa dureze 1 ora, dar 11 minute..aia nu se poate numi emisiune, cel mult un reportaj..

Am o idee: ca sa nu ne aglomeram pe aici pe forum, propun ca fiecare e libera sa scrie ce si cui doreste ref la problema noastra si apoi sa scrie si aici pe cine a contactat si eventual, cand primeste vreun raspuns. Ca multe fete vin cu idei ref la cei pe care ar trebui sa-i contactam, dar ca sa nu mai pierdem vremea raspunzand ca da, e buna ideea si sa vedem cine se ofera sa trimita, etc, mai bine trimite direct cea care are ideea. Se poate inspira si din textele de pe prima pagina, in caz de lipsa de idei pt un mesaj.
Ralmar multumim pt informatie!
Voi actualiza si prima pagina cand voi avea timp azi-maine.

Pt fata care a inregistrat emisiunea si te rog daca poti sa o pui si pe youtube si apoi sa ne dai de stire. La tag-uri sa nu uiti sa pui cuvinte reprezentative(infertilitate, tineri, fiv, medicina etc)



Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

M-am intors de pe meleaguri straine si, din intamplare, am dat aseara exact peste emisiunea de la ProTV. Bineinteles ca noi am fost toate impresionate pentru ca este vorba despre ceea ce ni se intampla multora dintre cele prezente pe acest forum (ma refer la infertilitate in general)dar oare CEILALTI au fost impresionati in vreun fel? Oare vor creste semnaturile pentru petitie? Oare vreunul dintre cei care vor sa fie alesi ne va contacta sau ajuta concret? Ce raspuns va avea propunerea de rezolutie a europarlamentarului Marian Zlotea si a colegilor lui? Ne vom face auzite si mai bine de acum? Sper din tot sufletul sa gasim in noi puterea sa continuam. Va multumesc tuturor celor care ati participat la emisiune.

cristal1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am fost azi la eco si cat am asteptata sa intru eram doar eu si asistenta de la receptie. Stia ca voi face FIV si ca am venit doar la monitorizare si-mi spune:
Ati vazut emisiunea de aseara pe PROTV? Saracutele de voi cat va chinuiti si cat de mult costa.....
Deci au vazut multe persoane si le-a atins pe toate sper doar ca a vazut si cine trebuia. Ziceau azi la TV cat de mare e rata mortalitatii in tara. Dar natalitatea????!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

E gata prezentarea Mariei, o voi trimite la toate pe care va am in lista de mail si va rog sa o trimiteti si voi mai departe, insa inainte verificati daca se deschid link-urile de pe ultima pagina.


Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Fetelor, ce sa spun, jos palaria pentru tot ce faceti pentru cele ca...noi!
spre rusinea mea, nu am mai intrat de mult pe forum si nu v-am ajutat in atatea demersuri pe care le-ati facut.

Asa ca acum trebuie sa pun osul la treaba, insa trebuie sa ma ghidati un pic si sa-mi spuneti la ce stadiu ati ajuns: vorbiti de Parlamentul European, de politicieni locali, de Guvern, Premier, Presedinte...
Doar sa-mi dati un bobarnac si eu ma pornesc la scris petitii, scrisori si ce mai trebuie.

va pup si astept sa-mi spuneti cu ce sa continui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Felicitari iubitele!
Si noi doi am fost dezamagiti de pro dar macar e un inceput sper...e ceva.Si eu vreau sa le las un comment pe site...asta e presa!
Chiar ii spuneam sotului ca majoritatea fetelor interievate nu au treaba cu donatori...si am mai vazut o concl la ei pe site ca dintre cele 15% dintre cuplurile infertile majoritatea vinovatilor sunt barbatii:(( De unde frate concuzia?Si faza cu cine "e de vina"...e penibila si antica...dar...ata ete
Un mare buchet de flori pt voi doamnelor!
Iyoanaaaaaaaaaa
La reporter special de la antena 3 n=ar fii bine sa se scrie?

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Dragele mele.

Asa de mult m-a miscat entuziasmul vostru, ca ma simt aproape vinovata. As fi putut sa fac mai mult si, de lenesa si de rasfatata ce sunt, nu am facut-o. Nu, nu o spun din falsa modestie sau ca sa replicati voi "vaaai, dar tu ai iscat povestea asta cu campania", credeti-ma ca sunt sincera: as fi putut si as fi stiut sa fac mai mult.

Am considerat insa ceea ce se intampla aici drept ceva colateral, nu esential. Nu mi-am programat sa ii acord timp, ci am facut-o doar cand a venit asa, de la sine, cand intram pe forum. Daca eram prinsa cu alte probleme - nici macar atunci. Nu e bine si ma spasesc. Miza e prea mare.

Am vorbit astazi si cu sotul meu si am decis ca voi aloca timp special acestui proiect, in mod voluntar si programatic. Desi sunt departe de tzara, se intampla ca eu sa am cunostinte si experienta in exact domeniile de interes pentru a coordona o astfel de campanie: comunicare & PR + sfera politica & proceduri administrative. Plus niste vagi cunostinte informatice. Necesare. Pentru ca vom trece la etapa urmatoare, Campania++. :)

Am turnat repejor urmatorul instrument: http://.

Nu este un "inlocuitor" pentru ce discutam aici, ci un instrument conex. Dedicat in exclusivitate temei infertilitatii si avand scopul de a responsabiliza clasa politica. Vom continua aici in fix acelasi ritm, discutiile noastre obisnuite, pe blog vom trece mai degraba rezultatele. Sa zicem ca aici e maculatorul, fabrica de idei, iar acolo "trecem pe curat". Si cu jalba/blogul respectiv vom merge in protzap peste clasa politica. Mai intens si mai agresiv decat pana acum.

Dupa cum am scris acolo, pagina web este in constructie, considerati-o strict o ciorna, pentru moment - astept (aici sau acolo) ideile si comentariile voastre despre cum sa dezvoltam.

Asta a fost vestea buna. Vine si vestea proasta: in ciuda deciziei mele sincere de mai sus, maine parasesc continentul. Trebuie. Ma voi intoarce insa in 20 de zile. Deci, ceea ce am spus ramane valabil, dar va incepe, din partea-mi, peste circa trei saptamani.

Ma bucur mult de tot de ecourile starnite si sper ca doamnele noi care au scris ziele astea sa isi pastreze entuziasmul (...nu e usor!) si sa participe activ pe viitor. La fel, poate va puteti coopta si sotii in proiect [mai ales daca vreunul dintre ei se si pricepe la creare/administrare pagini web:].

Mergem inainte. :)



---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

FELICITARI!Un imens buchet de su mii de!Desi reportajul a durat putin si s-a axat pe un anumit tip de infertilitate,inseamna un pas maaaaaaare pt noi,femeile.Inca o data ,FELICITARI!!!

doar cei ce cred,inving!

Mergi la inceput