Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 4
Ank83 spune:
.... asa sunt toti niste guri sparte...si nu se uita ca in spatele sutelor de haine care le iau pe ei si copii lor se ascund maratoane de otite sau rosu si puroi in gat
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
bb_yasmi spune:
miha in cat timp ajunge de la quelle comanda???
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi helllooooo fete dragi!!! am inceput si eu sa caut ceva gen "geanta postasului" dupa ce am observat ce mult ii place sa impinga, sa care ceva dupa ea!!! ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 |
maria prefera carucior de papusi sa impinga sau roata daia cu bat
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ancadragoman spune:
Poftiti la o bauta ca azi e ziua lu Mitica al meu
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
maria prefera carucior de papusi sa impinga sau roata daia cu bat anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
ANCULE TE TZUCCCCCCCC!!!!!!!!!!!! MI-AI DAT O SUPER IDEE!!!
LA MULTI ANI PT SOTZUL TAU SI PT AL MEU (AL DOILEA NUME E D-TRU!!!)!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Ank83 spune:
idee super si ...ieftinaaa... La noi pica carutul ..dar roata cu bat e foarte buna
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Poftiti la o bauta ca azi e ziua lu Mitica al meu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
daca nu ai nimic fara alcool accept un paharel si cu ...haccc
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
ancadragoman spune:
Pai mai fetelor am observat ca la ei nu prea conteaza ca am dat cateva sute sau cateva mil pe o jucarie tot in 10 minute se plictiseste.
Deci Anco un suc ptr tine?
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ram0nica spune:
citat din mesajul lui ellis RAMO - imi pare rau de enterocolita, dar sa stii ca rotarix-ul protejeaza doar impotriva enterocolitelor produse de rotavirusuri, care sunt si cele mai grave, obligatoriu cu internare, perfuzii...Doamne fereste! |
Daaa, stiam...dar cu fiecare enterocolita ma mint singura ca acel vaccin ar fi trebuit sa le acopere si p-astea....
pussi spune:
salutiiiiiiii, m-am intors acasa, eu fara Tuste...le mai las pana sambata. Sunt bine, doar putin mucoase dimineata.
citesc in spate si revin maine
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!