Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 3
catus76_ro spune:
Buna ziua dragi mamici!
Anuntam si noi ca ne iese al 3-lea dintisor...... toti 3 in decurs de fix o sapt....in curand, cateva zile va sparge si al 4-lea !
Toata ziua roade biscuiti si coji de paine
Multi pupici!
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!
catus76_ro spune:
Am uitat sa va spun ca i-am luat olita "cadou" de 10 luni, in prima faza a aruncat cu ea de beton in curte si s-a spart dar a doua zi a facut kk in ea....si de atunci face mereu cam de doua ori pe zi!
Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!
eladea2005 spune:
salutam mamicile si bebeii! sannatate multa la cei bolnaviori,
LA MUTI ANISORI CU SANATATE SI NOROC PENTRU CEI CE-SI SERBEAZA ZIUA DE NASTERE SI DE NUME!!!!
anacami, cat e de stabil premergatorul de la little? adica e suficient de greu sa-l sustina pe copil daca se lasa pe el? ma refer atunci cand se tine de el sa umble(nu stiu daca am fsot suficient de clara, ma grabesc sa plec...)..
pusici! revenim mai tarziu!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Ank83 spune:
Raul are muci ..din nou.Deci daca pana la 11 luni jumate nu a racit deloc acum intr-o luna a racit de 3 ori .. Am fost aseara la spitalul de copii sa il vada un doctor si nu ar fi nimic altceva decat mucii care curg in nestire ..si care azi s-au mai si ingalbenit ..
Maine directia Dr Jurj ca nu se mai poate
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
mariussimiuc spune:
Helau!
Eu am facut comanda la quelle de www.quelle.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:1c2cddf095ec19d5faf441d2adf14d4d&fsreloaded=1&" target="_blank">premergator. Dar n-am primit nici o confirmare de comanda. Am incercat sa sun la ei si dupa 20 de minute de stat in telefon,am renuntat.
Imi place tare mult jucaria asta,recunosc ca si pretul,altfel mi-as baga delicatele-mi picioare in comanda lor.
Robert a avut o singura raceala zdravana in viata lui,imediat dupa ce a implinit un anisor.Tare mult ne-am chinuit atunci cu raceala,bronsiolita,pneumonie interstitiala... Dupa ce ne-am chinuit 2 luni cu tratamente peste tratamente,i-am dat IRS 19,un vaccin pentru imunizare. Foarte bine,i-a priit.Am vrut sa-i mai dau si acum inainte de inceperea gradinitei,dar nu l-am mai gasit.
Din cate imi spunea atunci dr dupa o raceala de asta zdravana,urmeaza o perioada de 10 pana la 14 zile de convalescenta,in care se poate reimbolnavi foarte usor,si de aici "mersul" dintr-o raceala in alta.
Multa sanatate la toti puiutii.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! Eu am facut comanda la quelle de www.quelle.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:1c2cddf095ec19d5faf441d2adf14d4d&fsreloaded=1&" target="_blank">premergator. Dar n-am primit nici o confirmare de comanda. Am incercat sa sun la ei si dupa 20 de minute de stat in telefon,am renuntat. Imi place tare mult jucaria asta,recunosc ca si pretul,altfel mi-as baga delicatele-mi picioare in comanda lor. Robert a avut o singura raceala zdravana in viata lui,imediat dupa ce a implinit un anisor.Tare mult ne-am chinuit atunci cu raceala,bronsiolita,pneumonie interstitiala... Dupa ce ne-am chinuit 2 luni cu tratamente peste tratamente,i-am dat IRS 19,un vaccin pentru imunizare. Foarte bine,i-a priit.Am vrut sa-i mai dau si acum inainte de inceperea gradinitei,dar nu l-am mai gasit. Din cate imi spunea atunci dr dupa o raceala de asta zdravana,urmeaza o perioada de 10 pana la 14 zile de convalescenta,in care se poate reimbolnavi foarte usor,si de aici "mersul" dintr-o raceala in alta. Multa sanatate la toti puiutii. |
da...deci sa speram ca nu o dam dintr-una in alta ...oricum ..maine la homeopatie cu noi
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
adinag spune:
Buna,
Ellis, asa e cu raceala. Eu ma refeream la raceli "normale" care trec in 7-10 zile. SI apoi, cum zicea si Miha, tare repede racesti in perioada asta de convalescenta. Si cu medicamente m-am referit si la nurofen/paracetamol, care aici nu se recomanda chiar asa repede ca in RO, ptr ca ei zic ca pana la o anumita temperatura respectiv stare generala (copilul e inca activ) ar fi necesara febra. Antibiotice, ce sa zic. De exemplu omul meu n-a luat inca in viata lui antibiotice
Dar si ie mi se pare cateodata greu ptr o mama sa vezi cum e bolnav si sa nu poti face nimic :-(
Oricum, sanatate multa la toti puiutii!
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinag Dar si ie mi se pare cateodata greu ptr o mama sa vezi cum e bolnav si sa nu poti face nimic :-( |
Asa este Adina ...e foarte greu sa-ti vezi puiul bolnav.Atunci cand a fost Robert bolnav,eram in stare sa-i bag si un kk pe gat,numa sa vad ca-i trece.
Adevarat e ca dupa aceea n-am mai avut probleme,dar m-am si relaxat oarecum. Medicamente cat mai putine...caciuli cat mai putine...haine cat mai putine... Asta spre disperarea unora din familie.
Ca spun de mine ca-s luata cu capul,ceea ce fie vb intre noi,asa este (dar numai cateodata ) mai treaca mearga...Dar cand mi se spune ca-mi bat joc de copii imi vine sa ma urc in capul lor.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
Da Miha, stiu ce zici. Pe mine ma apuca transpiratia cand mi se zice ca "imi bat joc de sanatatea copiilor"!!!
Si cand argumentez ca uite, Jasmina nu a avut nici o absenta pe caz de boala la gradi, mi se tot aduce aminte ca na, cum, acum 3 (trei!!!) ani ce bolnava a fost, ma fac ca uit??? Atunci a avut si ea raceli, bronsita, de toate. Anul cand a inceput gradinita ;-)
Ei, a mai avut ea un nas curgator, dar fara altceva!
bb_yasmi spune:
helllooooo fete dragi!!!
am inceput si eu sa caut ceva gen "geanta postasului" dupa ce am observat ce mult ii place sa impinga, sa care ceva dupa ea!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007