Masturbarea la copii poate opri cresterea ?
Am citit mai multe articole medicale in acest sens ,in care se spune ca cu cat acest lucru se intampla la o varsta mai frageda cu atat poate fi mai daunator .Erau luati subiecti prin sondaj mai ales baieti care recunosteau ca faceau acest lucru inca de la 10 - 11 ani.Acesti subiecti cu o inaltime normala pentru varsta lor nu au depasit la maturitate max 160-165 cm ,cei mai multi ramanand pe la 150 si ceva.Acest lucru oare poate fi controlat?
Raspunsuri
Happy_in_TO spune:
Da, este adevarat. Si mai si orbesc si le creste si par in palma!
Uite asa ne uitam in jur si vedem cine se masturbeaza... Astia mici de inaltime, stim ce ati facut si ce faceti!
Masturbarea este cit se poate de normala!
corinadana spune:
Happy ai fost totala!!!
Kariguld ce te face sa crezi ca doar in baie o pot face???
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
szivarvany spune:
Aiurea
Si ce zici de copiii chiar mici care practica inca inconstienti asta ??? Ar trebui sa aiba sub 1 m inaltime.
Din cate stiu ... inaltimea e legata de mostenirea genetica in primul rand si poti ajuta cu cate un sport gen baschet, volei ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO Da, este adevarat. Si mai si orbesc si le creste si par in palma! Uite asa ne uitam in jur si vedem cine se masturbeaza... Astia mici de inaltime, stim ce ati facut si ce faceti! Masturbarea este cit se poate de normala! |
Deci o completare: daca un baiat se masturbeaza, va ramane mic de crestere, insa va avea organul mai dezvoltat. Deci sa ne avertizam baietii din timp, sa se decida cum vor sa fie: pitici dar virili, sau inalti cu zero in lenjerie.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
szivarvany spune:
Si inca ceva ... asta e autocunoastere.
Adica sa-ti cunosti organismul, sa te cunosti pe tine insati/insuti. In unele cazuri, mai ales la femei, e de mare ajutor pt o viata sexuala de calitate, cred ca daca alea cateva sute de femei care in zeci de ani de casnicii nu ating orgasmul s-ar cunoaste pe sine, le-ar fi de mare ajutor sa stie ce le face placere si sa-si invete si partenerul. In fine, parerile difera ... insa mentalitatile din 1700 ma sperie de-a dreptul.
De la incercarile din pubertate in care isi descopera fiecare sexualitatea pana la patologic eu zic ca este o cale lunga.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Luna1 spune:
Kariguld wow m-ai uimit. Uite nu mi-a trecut prin cap sa-l urmaresc pe fiu-miu si nici nu am de gand. Afectati psihic?!? Banuiesc ca glumeai, altfel am trai numai printre bolnavi psihici, crede-ma un adolescent se masturbeaza la greu.
Si care ar fi masurile ce trebuiesc luate, legarea mainilor la spate? Taierea obiectului de interes?
Lasati bietii baieti sa-si descopere corpul si nu-i faceti sa se simta prost cu intrebari de prost gust.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Si care ar fi masurile ce trebuiesc luate, legarea mainilor la spate? Taierea obiectului de interes? |
asa da!! ce le facem fetelor?
Luna1 spune:
Le taiem degetele evident.
Si ascundem toate obiectele proeminente din casa.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Gabi_K spune:
Eliza200, as avea si eu o intrebare...
De cand am citit titlul subiectului ma tot gandesc: oare intrebi serios, sau vrei sa testezi doar sa vezi ce mentalitate au parintii?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert