Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
Adica vrei sa spui ca la 31 de ani nu mai sunt asa tanara ?treaba ta cu mine scapi usor ,dar cu anumite Duamne nu stiu pe unde scoti camasa

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Alinus, pustoaico lasa si alte prefixe sa traiasca, nu sunt nici ele chiar de naftalina! Eeee!

Aoleu, ce mi-am luat-o pe coaja. Fuga repejor pana nu vede Duamna C
Vorba aia, fiecare pasare pe limba ei piere.

Mai fetelor, sa stiti ca prefixul nu are a face (doar ca exoperienta de viatza)
conteaza doar sa ne intretinem (ceeace eu nu prea fac) Rox, Maria, va invidiez cat de bine aratati. Nu mai zic de cele care faceti constant efortul de a reveni la silueta dinainte de nastere.
Da' sa stiti ca eu sunt in tabara Sabinei. Daca nu dorm, mananc. Si zilele astea am fost ca un catel turbat prin bucatarie, nu stiam ce dulciuri sa mai bag in mine. E ca un drog. Abia astept 8 ore de somn neintrerupt.

Parca vad ca si tati si mama se dau loviti cu toate promisiunile lor de a dormi cu Teo.

Va pup, fug sa fac o baie la cada.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Multumim Alinush. Uite eu chiar mai ingrijorez ca intr-un fel copii de astazi sunt prea alintati (in sensul ca prea li se ofera de toate) poate din nevoia dea compensa anumite lipsuri pe care le-am avut noi. Despre sofer nu stiu ce sa zic...Mami la 34 de ani isi conduce singura cu mare greu (sunt antitalent la sofat) o masina destul de modesta dar asta nu inseamna ca nu e si ea printesa macar "pe dinauntru".

Pupam pe Teo. Poate daca veniti in Roman dati o fuga si pina la PN.

Papanash, multumesc anticipat!
Trimit adresa pe PM.

-------------------------------

Erina si www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

O noapte buna va urez, sa ne 'auzim' cu bine in ultima saptamana de sarbatorit papanasii si dulceturile de 1 an!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabitz, pupam Elizuca cea plina de imaginatie!
isabela, eu n-am inteles o chestie.
Vladut a incercat sa suga, dar tu nu i-ai dat? daca e asa, ,
daca nu e asa, scuze

Rox, nu, n-am gatit decat niste legume:)), dar m-am sjucat cu copiii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

mama lui de forum ,mai trimitem 4-5 mesaje la dublu si uite asa am terminat capitolul
Noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sau unul la triplu ca mine si chiar ca e gata!

Noapte buna!!!

-------------------------------

Erina si www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, eu am vrut sa glumesc cu tine, nu sa te supar.

Roxy, ia glumeste cu o clatita la mine!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Sper ca a ajuns! Dar ti-am pus cu gem, daca voiai cu Finetti mai asteapta pana saptamana viitoare cand fac altele.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Dupa cum vedeti nu sunt la somn conform planului, dar din vina mea ca m-am apucat de ordine. Am avut o zi cam obositoare, piticii au facut numai nazdravanii. De cand Bubu a devenit mai" omulet" parca si Alex este mai bucuroasa sa se joace cu el. Deocamdata e un fel de alergare si ascunselea, dar e bine si asa. Ea il tot zgandare si il antreneaza, dar el nu prea face fata. Problema este ca ea il vede deja copilas dar nu realizeaza care ii sunt limitele, si uite asa se intampla tot felul de accidente. Nici nu stiu cum sa procedez, nu e corect sa ii iau lui apararea mereu.

Alinus, sa stii ca la noi basculanta e o jucarie pasnica, nici nu se lupta pe ea si nici nu s-au ranit vreodata. Alex mai plimba papusile ei in ea, Bubu a studiat rotile vreo 2 zile si gata, o ignora. Jucaria periculoasa este o casuta, o ferma de fapt, care se deschide., fiecare tragea de cate o margine. Nu apare in poze ca am adus-o mai tarziu din camera Alexandrei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Erina, si Bubu mai are muci, dar din pacate verzulii. Tot asa vascosi, greu de curatat. Pana acum nu ii auzeam haraiala din gat, de ieri seara a inceput sa se auda si la el. Saptamana asta il duc iar la control.

Apropos de printese si soferi, printesa mea nu doreste sofer, ea vrea sa conduca, si nu orice, un Mercedes mic si rosu.

Isabeluta, imi imaginam ca e greu sa fotografiezi noaptea. Oricum, ma bucur ca te-ai simtit bine.

Alinus, pai nu dormea Teo mai bine? Sa stii ca si eu mananc la orice urma de stres sau suparare. Si cand vin rusii, de exemplu azi: cereale cu lapte, pateu pe paine, pui rotisat, 2 clatite si jumatate de chec. Bine imi sade? Iar cu prefixul, pardonati, dar iti meritai pedeapsa ca zau ma pregateam sa ma mumific.

Sabina, daca te stiam asa cu chef de joaca te chemam pe la mine si gateam eu ce iti poftea inimioara. Ca pe mine m-au doborat azi cu joaca lor.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Uite asa imi trebuie daca ma dau la nani si apoi reapar, nu mai este nimeni pe aici sa ma ajute sa termin capitolul (Bernix, nu mai merge netul la Breaza sau erati pe drum spre casa?). Si mie nici nu imi iese chestia cu dublarea mesajelor.

Asa ca...ma retrag in vastele dormitoare (copyright cumatra!) si va doresc noapte buna si linistita! Sa aveti o saptamana frumoasa si usoara si sa auzim numai de lucruri bune si copii sanatosi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput