Puiutzi de randunici ( 122 )
Raspunsuri - Pagina 9
gudinde spune:
Va doresc tuturor o saptamana binecuvantata, plina de achizitii noi la bebei, fara racituri sau alte bolituri.
luny spune:
am vazut-o pe Rebe, e superba!! m-a terminat caciula alba cu fluture!
fetelor, una dintre fetele de la 'ajutor umanitar', pustoaica de 19 ani, naste ACUM!
daca aveti putin timp, poate bagati o majoreta si ptr ea aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128416&whichpage=7ariel??
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
luny, am niste emotii!!! Doamne ajuta sa fie bine! sunt cam "grabiti"...e cam in 36 de sapt. daca nu gresesc..., dar bebe era maricel si grasutz!
hai alexiuli!!! ...

! hai cu pufosul!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
luny spune:
eu sunt pe mess cu boyfriendul ei de cateva ora..
saracu', e topit tot!![]()
LUNY
mstela spune:
Salutari la toata lumea.
Am vazut o superba Rebe cu gene lungi si ochi negri.

Suntem ok,am fost la campulung,a fost bine,numai ca Tea a cam facut foamea pe acolo.Ori o fi fost deochiata,ori intimidata,abia a mancat cateva lte din piureul preparat cu sudoare aseara la 12,iar tzatzi mai mult au curs pe tricou.Maine demaram si noi cu branzik,deocamdata nu am tifon.Trebuie un tifon lat lat,nu?
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
luny spune:
de ce lat rau, Stela?..il pui indoit in mai multe daca e..sau captusestri pe cat de mare e sita si merge! hai ca maine debutam amandoua cu branza, adik eu una sper..![]()
LUNY
luny spune:

ca nu mai tine...
LUNY
VioletaH spune:
Salutare randunele!
Sper ca toata lumea e bine pe crenguta.
Ne-am intors si noi din vacanta, dupa 2 saptamani superbe, in care ne-am relaxat si ne-am bucurat de timp petrecut toti 3 impreuna. “Intors” e impropriu spus, ca nu am plecat departe de casa, dar nici acasa nu prea am stat. Am iesit in fiecare zi sa ne plimbam pe undeva, am fost la Zoo, la shopping de relaxare, ne-am adunat cu prietenii, am fost la ocean, am mancat numai la restaurant (nu am gatit nimic acasa, nici lui Sean nu i-am mai gatit, i-am cumparat borcanele) si am facut multe poze. Am ales sa nu plecam nicaieri, desi erau in plan 2 iesiri din oras, dar ne-am razgandit si am hotarat sa stam pe langa casa in vacanta asta si nu ne-a parut rau, ca tare bine ne-am simtit.
Acum abia astept vacanta de Craciun!!! ![]()
mihatp spune:
violeta, se simte in ton ca esti relaxata, ca ti-a prins bine. la cat mai multe!
ar fi cazul sa
ca maine la serviciu, cu o fuga prin oras pentru vaccinul de 6 luni...abia astept sa scap de el!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
nicol_conte spune:
Seara buna stol!
Abia acum am terminat de facut bagaje pt toata lumea, ca maine dimineata pe la 6 vrem sa plecam ca sa nu prindem mare aglomeratie pe drum.
Am ,insa, o mare amaraciune in suflet
:pe Antonia am dus-o deja la mama si va sta acolo toata saptamana, sper sa nu mor de dorul ei. O luam si pe ea, dar ar fi prea obositor,cam nasol cu mancarea ca ea nu se imapaca prea bine cu piureurile alea la borcanele si nu am ce sa fac, nu vreau s-o scot din ritmul ei.Mai mult decat atat, noi mergem acolo pentru un tratament balnear pt Alexia, asa ca o sa depindem de un program.
Nu am apucat sa mai citesc ce ati scris azi ca au mai curs musafiri razleti si uite asa a trecut ziua.
Am pus si niste pozici de ieri din timpul 'petrecerii' la semnatura ,in 'Aniversare Nicol', daca vreti sa va uitati.
Am vazut si eu pozici cu superba Rebe si cu genele ei superbe!
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de bebei zgubilitici si atomici, asa ca sa nu va plictisiti.![]()
![]()
![]()
Cred ca mai stau un pic p-aici si apoi plec la nani.
Daca nu mai revin, va urez Noapte Buna!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Antonia