Puiutzi de randunici ( 122 )
Raspunsuri - Pagina 10
VioletaH spune:
Mihatp, sotul meu lucreaza 7/7, asa ca aceasta vacanta a fost paradis pentru noi. Pur si simplu ne-am reincarcat bateriile.
Nicol, te inteleg ca esti trista ca nu o luati si pe Antonia cu voi...sper sa reusesti sa te relaxezi totusi, chiar daca o sa stai cu gandul la ea. macar stii ca e pe maini bune. E mare lucru ca ai pe cineva de incredere cu care sa o poti lasa. Cat mi-as dori si eu...macar cate o zi sa pot sa stiu ca Sean e in siguranta cu altcineva si sa pot sa ma ocup de diverse proiecte pe care le am.
VioletaH spune:
Fetele noctambulele, pe unde sunteti?
Ariel, Mimo, Liana??
Nu veniti la o sueta?
Acum cateva zile i-a aparut lui Sean primul dintisor, jos, cred ca e si al doilea pe cale sa apara. A avut cateva nopti tare agitate, micutul.
Si nu mai papa asa bine. Cred ca tot dintii sunt de vina. Marea iubire tot tzitzi este.
nicol_conte spune:
Intr-adevar Vio, e mare lucru sa ai asa incredere in cineva, imi pare rau ca nu ai si tu norocul asta.
Felicitari pt dintisor!
Pozici din vacanta cand vedem?
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Antonia
nicol_conte spune:
Uitati ce-am mai facut noi la petrecere
Mami de
Antonia
ariel_7000 spune:
vio, prezent!!! chiar voiam sa intreb ce-i cu tine!!! si...pozele???
luny, am nascut!!!! uraaaaaaa!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
nicol_conte spune:
...scuzati coloana sonora, nu e genul meu, dar altcineva a fost DJ si a profitat ca nu auzeam , la cat de zapacita eram..
Mami de
Antonia
nicol_conte spune:
Cand credeam ca ma apropii si eu de castigarea unei perechi de chiloti de duamna , iete ca a nascut Ariel
Bine ai venit pe lume bebe, sa fi sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Mami de
Antonia
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VioletaH Nicoool, Antonia merge in picioare????? WOW!!! Ma duc sa ma uit si la poze! |
Da Vio, macar atata sa faca, ca in rest e o puturoasa mica! Nu se-ntoarce decat de pe spate pe burta, nu face tumbe,unde-o pun acolo sta, nu face mare galagie, in schimb vrea in fund non-stop si merge bine in premergator.Nu dati cu pietre ca nu o tin mult, dar asa mai sta si ea singura cateva minute sa mai fac si eu o treaba ceva.
..si-apoi daca o mosteni-o pe sor'sa...aia mergea singura la 11 luni..
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)Antonia
VioletaH spune:
Nicol, ce bine seamana fetele tale, Antonia are niste falcute sa le mananci nu alta, iar Alexia e super dulce si mare dansatoare. Frumoase fete ai.
Ce toanta suunt
LA MULTI ANI!!! Sa ai parte de tot ce mai bun, multa sanatate si sa fii fericita langa familia ta!
Acum am vazut ca ai schimbat prefixul!