Puiutzi de randunici ( 122 )
Raspunsuri - Pagina 7
CristinaGoji spune:
No, amu mi-am revenit si eu din betia de alalta-seara
Bubu - condoleante!
Clau - s-o tineti tot asa cu Rebeccuta cea cumintica!
Vazut poze de copii frumosi!!! Sofia de Olguta, Sash de Sovi, marea diversificare a lui Matei de Nico, Tudor de Maria - pup buba facuta de premergator
Gecko - felicitari lui Patrick pentru tulup
Raluca - bine ai venit!
Adrianadana - sa treaca repede repede otita la bebe. Sincer nu stiu nici eu de unde si pana unde caciulita protejeaza de otita, aceasta fiind o infectie a urechii medii (cauzata fie de virusi sau bacterii) sau de presiune exercitata asupra urechii medii (plans, suptul prelungit din biberon in pozitie culcata), sau de infundarea trompei lui Eustache (fiind mai scurta si mai ingusta decat la adulti)cu secretii provenite din nas.
Adevarul ca sunt mai ciudata in privinta imbracamintii, si ma mir cum de n-am primit inca reclamatii la Protectia copilului, ca de uitat chioras se uita multi, unii chiar incearca sa indese de cate ori au ocazia gluga pe capul Dariei. Cred ca o sa ma duc totusi cat de curand sa le iau caciuli la astia doi ai mei, poate vine si iarna asta odata!
A propos fac tort azi!!! Tort crema de zahar ars! (ma lauzi, Bubu?) Al doilea tort din viata, primul l-am facut de ziua lui Vladut, tot de zahar ars si asa mult mi-a placut ca am hotarat sa repet figura. Va arat poze, daca o sa am la ce face poze
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
clauclau spune:
si de la noi. Tocmai am venit de la masa de la socrii , Rebe a adormit in masina si inca doarme...Randunoiul s-a bagat si el putin la odihna in dormitor si in casa e liniste si bine. Pe Razvan l-am lasat la socrela ca e in vacanta si vad ca e fain deocamdata!
Miha, cred ca e greu sa fii departe de bebe, dar hai ca vii repede acasa la puiut. Drum bun si succes in delgatie.
Nicol , distractie placuta cu Alexia si randunoiul. Maine plecati? Ce bine ca v-ati simtit bine ieri si ca ati stat cu totii la bucatarie, mie bucataria imi pare un loc foarte intim si e placut sa stai la taclale acolo.
Gecko, ce mai face rostogol mic? E fericit de noile preocupari?
Luny, ce bine ca ati petrecut ceva vreme doar voi doi, va invidiez!
Pucca, e super Biencutza! Rebe e tare fericita de cand se ridica in picioruse si merge pe marginea patutului...Face si ea minuni!
Send si mai citesc din urma...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Heiiii Cristina, vreau si eu tort!!!! Imi dai, pls, pls? Succes sa iasa super!
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Ariel, parca stiu ca nu este ok gutuia inca, dar nu mai stiu sa-ti zic de ce ...
Ce mai face Teo? Tu cum mai esti?
CAnd ai timp, intra putin pe mess, vreau sa vorbesc ceva cu tine.
Mimo, mai ce copii frumosi am vazut la tine, ai cu ce sa te mandresti mamico! Sun tare faini amandoi!
POZE
POVESTEA NASTERII
CristinaGoji spune:
Olgutza - incredibil ce asemanare 100% cu tati!
Da, bine ca mi-ai amintit Clau - am vazut si pozici cu Biencuta si cu pui de Mimo!
Vladic
Daria
clauclau spune:
Uite-asa mi-am castigat si eu niste chiloti fini de duamna, nu de alta, dar chiar am nevoie ca m-a prins Mimo ca am slabit in liniste asa! E al patrulea mesaj, da? Desi parca vad ca mai intra Cristina peste mine...
POZE
POVESTEA NASTERII
CristinaGoji spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauclau Uite-asa mi-am castigat si eu niste chiloti fini de duamna, nu de alta, dar chiar am nevoie ca m-a prins Mimo ca am slabit in liniste asa! E al patrulea mesaj, da? Desi parca vad ca mai intra Cristina peste mine... POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
Nu te las sa-ti faci show-ul.
Vladic
Daria
Kya spune:
Bonjour la toata natia randuneasca!
Inca traiesc... si suntem bine.
Nu am apucat sa citesc nimicuta din urma, si cred ca nu am mai intrat de vreo 2 capitole! Dar o sa recuperez.
Despre noi:
- am cumparat scaun de masa Chicco Polly. Peste tot era 550 sau 530 si am zis ca e prea scump. Ramasesem la cel de la MiniBlu. DAR... l-am gasit la Carrefour cu 430! Asa ca l-am insfacat repede, pana nu-si dau aia seama ca o fi vreo greseala...
- a inceput sa mearga foarte bine in 4 laboantze. Face foarte corect alternanta mana-genunchi, si nu se mai sprijina in cap. Avanseaza incetisor (deocamdata nu are viteza...) dar foarte sigur.
- si... se ridica in picioare. Cand sta in pat, se catara pe noi, si imediat e in picioare. Cand e in patutul ei, incepe timid sa aiba aceeasi activitate. Inca mai aluneca mainile cand se sprijina pe zabrele, dar incet, incet se ridica.
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Of Cristina, repede ai intrat tu peste mine! Dar intre timp s-a trezit si Rebecca cu gura mare cerandu-si drepturile, adica papica! Asa ca fuse si se duse show-ul meu!
Kya, sa stapaneasca sanatoasa Sanzi scaunul de masa, buna afacere ati facut!
POZE
POVESTEA NASTERII
luny spune:
hop si eu!
Ariel eu incerc maine sfecla, de gutruie nu stiu, dar fiind cu samburii aia miiiici,plus puf, ar putea fi alergena! la anu' ii dau!
Nicol iar in vacanta?? suuupeer!!
Cristina neaparat poza, sa savuram!
clau
Mihatp..cred ca e greu sa pleci de langa bebe, dar daca e pe manini bune, nu ai de cew sa-ti faci griji, nu?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!