Puiutzi de randunici ( 122 )
Raspunsuri - Pagina 6
ursuleata spune:
Bubu , condoleante
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mihatp spune:
Matei de Nicoleta, Teo de Pidana, Tudor-Stefan de Underqueen si Mihai de Zozela
sa cresteti mari si sa va bucurati parintii pe masura iubirii lor!
La Nicol-Conte cu intarziere, tot binele din lume!
Cred ca am mai vazut de sarbatorit pe Ariel pentru ! Sanatate sa va bucurati de minunile ce le aveti in viata voastra!
De am uitat ceva...revin
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
au inceput santajele! daca il las singur si se plictiseste, sau il pun intr-o pozitie ce nu-i place (pe burta de exemplu) TUSESTE. se simte ca e fals si pe toti ne bufneste rasul...s-a prins ca reactionam la tuse si se foloseste la greu!
este la momentul merg sa-l schimb
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
pucca spune:
Am recuperat tot din urma!
Urez si eu La multi ani cu intarziere tuturor puiutilor care si-au aniversat lunisoarele! Sa fie sanatosi, papaciosi si dintosi!
La multi ani si randunicilor care au avut ceva de aniversat zilele astea! Sa fiti sanatoase si fericite in cuibusorul vostru!
In legatura cu filmuletul, asta este ultima ocupatie a Biancai, toata ziua vrea numai in picioare. Vrea in patut la ea, caci acolo are pe ce sa se ridice.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
mihatp spune:
pucca ti-am admirat frumoasa sprintena !
si tie, ca esti printre sarbatoritii lunii octombrie.
pentru maine lui rox-dox ca poate nu apuc sa zic.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
nu-mi vine sa incep saptamana... mirecuri plec iar in delegatie, la Amara. pe langa ca trebuie sa schimb de la Baia Mare tren (Bucuresti), autocar (Slobozia) si microbus (Amara) iar plec de acasa aproape o saptamana! Il las in maini bune dar nu-mi vine mie sa plec.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
vad ca-s singura pe aici...ma desfasor in voie, fara intreruperi!
e uichend , se vede
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
ariel_7000 spune:
multumim, multumim pt urari!
miha, cunosc trucul cu "tusitul"!!! am si eu un trisor acasa!
am si eu o intrebare, hihihi. pot sa dau gutuie (putina) lui teo? si sfecla rosie?
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
nicol_conte spune:
N-am reusit sa mai intru ieri ca am fost de-a dreptul super solicitata! Toata ,toata treaba a picat pe mine.Mama soacra a zacut toata ziua in pat cu febra mare si o raceala care a terminat-o, mama a avut grija de fete, randunoiul a stat toata dupa-amiaza la gratar afara, iar eu am servit , am strans , am spalat farfurii si toate cele pentru 15 insi..abia aseara la 01.30 m-am linistit si am reusit sa ma culc. Dar n-a fost chiar asa de rau, pentru ca toti musafirii au stat langa mine in bucatarie(acolo am pus 2 mese ca NU AVEM SI NOI UN LIVING, decat o bucatarie mare) si am participat la tot ce se discuta si ce se facea p-acolo. O sa incarc si cateva pozici.
Bubu sincere condoleante!
Ariel la multi ani pt aniversarea de ieri!
Nu am apucat sa citesc tot din urma ca mai am o gramada de treaba, tinand cont ca maine dimineata plecam cu Alexia la Baile Govora pentru vreo 6 zile. Acum am pus sa-i fAC Antoniei supa pt toata saptamana ca o las acasa la mama, Doamne ce dor o sa-mi fie de ea.Numai cand ma gandesc imi vine sa plang...
Aaa, am vazut pozici cu Sasha de Sovi, cu bebelina de Pucca , niste dulceturi de bebei.
La multe lunisoare bebeilor sarbatoriti astazi! Dau send si revin mai tarziu, sper sa pot..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Antonia
adrianadana spune:
Ariel despre gutuie nu stiu ce sa zic dar am inteles ca sfecla rosie e foarte buna pt bebe.
Gecko multumim de intrebare. Dari e bine. De fapt in afara de crizele de plans isterc de vineri nu a avut nimic. Se vede ca o mai jeneaza urechea la apasare dar am renutat la Otocalm si Nurofen, ii dau doar antibiotic si cred ca o sa revin si la Imunobaby. Offf si cata frica mi-a fost de otita si cum am tinut-o numai cu caciulita...uneori si in casa...
Ursuleata sa nu spui ca tu ne-ai spus pt ca stiu
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008