Puiutzi de randunici ( 122 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Multumesc Vio, da am imbatranit.

...Dar ma bucur ca am realizat ce mi-am dorit pana la 30 ani:am 2 copii sanatosi si frumosi!...mancale-ar mama pe ele..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ari(c)el, ce faci? Mai ai rosii in camara?
uite aici si poze din vacanta

cine a nascut?

ce copil marait am...a facut kk moale azi, de vreo 3 ori, cred ca tot de la dinti, nu?

ma duc sa-i fac repede ceva de papa, poate papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

WOW Vio, ce de poze!!! Si se vede ca v-ati distrat super !!

Iar de Sean , ce sa mai zic? Aceeasi parere:numai bun de pus in reviste, cu tot cu mama lui!

Acuma chiar ca fug la nani, ca altfel nu o sa reusesc sa ma trezesc de dimineata

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

vio, cred ca de la dintoi e kk moale....si la teo la fel, numai ca dintii tot la "poarta" sunt...zgarie cu ei, dar nu ies de tot!
a nascut o fata de la botosani, de la "umanitare". are 19 ani, e studenta la medicina, dar nu se poate duce la facultate, ca nu are bani de chirie, gazda nu o primeste, bb mic, nou noutz, stare materiala proasta...asta ca un rezumat.
hai ca bag si eu ochi la poze!
roshii??? nu mai am...mi-au "inchis" gura...stii stilul!

nicol, mama ce dansarete ai tu!!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

cand il vad ca nu deschide gura sa manance sau o deschide doar atat cat sa NU pot sa-i bag lingurita si pireul cade tot pe langa si apoi rade la mine...ma apuca toate caldurile...imi vine sa-mi dau demisia nene, am aruncat atata mancare ca deja nici nu-mi vine sa-i mai dau nimic. azi nu a vrut nici cerealele, nici legumele, nici fructele...diar tzitzi.

Acum cateva zile i-am dat mar cu afine, a halit un borcan de 120g in 2 minute, nu-i mai ajungea gura si am zis gata, am dat lovitura, numai d-astea ii cumpar. spanac! a doua zi nu a vrut nici macar o lingurita! se stramba de ziceai ca-i dau mere stricate!

Si incepuse asa de bine, vreo luna jumate a mancat excelent aproape tot ce i-am dat.

Mergi la inceput

Ariel, si la Sean tot asa e, doar un colt cu care zgarie, inca nu a iesit dintele ca lumea. Cred ca inca il doare gingia.

Ce situatie grea si la fata asta. Ii admir curajul de a face copil, totusi. Are Doamne Doamne grija de ei.

Nicol multumim de complimente :)

"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain

Mergi la inceput

la multi ani, nicol!! si sa-mi zici si mie daca ai descoperit ce a vrut sa zica balzac cu faza cu "femeia la 30 de ani", ca eu am trecut de 31 si tot nu m-am prins:)) eu ma simt tot ca la 16 ani:)

vio, am vazut poze!!! am remarcat valuri mariiiiii si am simtit miros de mare in nari, tare pofta mi s-a facut!!! , apoi am remarcat ce tati inalt!!!!! si ce mami frumoasa (da' asta deja nu mai e noutate), apoi, o pasiune pt girafe:))), apoi, mi-a placut tare mult la ferma!cu calutii!! si pt ultima data zic "apoi" ...o pasiune pt tras de par! cred ca iti va trebui si tie papusa cu par pe fund si pe talpi, ca a teroristei mici de liana!
las' ca papa el si altceva decat tzitzi, in curand...nu te agita!

liana, a plecat mama soacra??

gecko, am citit din urma si am vazut carcaiash urat!!!! bleahhhh!

tuchita, LA MULTI ANI pt tati tau!! FELICITARI SPECIAL(IST)O!!!!

Mergi la inceput

Ariel, ce rezumat bun ai facut la poze! vad ca ai avut rabdare sa le vizionezi, ca-s cam multe, dar famelionul meu cere cantitate, nene! :)))

Edit ca nu se intelege, ma refer la famelionul din Romania.

"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain

Mergi la inceput

da mai vio, ca tare imi plac pozele tale!!! stii...chestia cu "ochiu'" de fotograf pasionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Seb a avut febr mare toata noapte, peste 39 !
va fac o si ma duc sa-l mai pazesc nitel!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput