Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 5

alra spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Otiliav Alra, asa lauda-te, fa-ne in ciuda. Eu nu am vazut unde nasc dar am auzit ca si eu as putea sa ma bag in cada, sac, sac. Am fost acum doi ani intr-un salon si erau 2 mamici, hm ar trebui sa intreb si eu daca pot face o vizita. Si spui ca v-ati hotarat la nume, inseamna ca am ramas noi ultimii ca tare greu este sa fie ce poate fi folosit fara probleme in Romania/Belgia/Norvegia. Ne lasi in pom, nu ne spui ce nume ati ales?  | 
in pom sa traiti, in pom. am decis sa nu zicem numele la nimeni ( nici macar rudele apropiate nu il stiu) pana nu se naste madametje.
si eu cred ca ar trebui sa dai cu nasul pe la spital, vezi macar cu ce o sa ai de a face. mie nu mi-a facut tur cand m-am inscris cu laura, acuma insa era liniste si neaglomerat si a zis ca nu o deranjeaza deloc sa ma plimbe. relativ la laudat, imi cer scuze, m-am gandit de cateva ori inainte sa postez. insa realmente m-a impresionat cum au renovat maternitatea - si asistenta care imi arata era tare mandra, mai ales ca facea comparatie cu ce era acum 3 ani cand am nascut pe Laura. aici spitalele sunt afaceri si cel din oraselul de langa noi de care vorbesc incepuse sa piarda din clientela caci mergeau un pic mai departe insa la conditii mai chic.
Vacanta cu Laura in Romania

alra spune:
 mai, eu am inceput sa sufar de insomnii - m-am culcat la 12.45 azi noapte si azi la 7.15 m-am trezit fara ceas si fara cocos. pe la 7.30 s-a trezit si laura asa ca suntem jos, tati si matusa dorm de nu au treaba.
noi azi zugravim ...
Vacanta cu Laura in Romania

criss703 spune:
 Ceau burtici si mamici 
Ce harnice ati fost azi-noapte 
 , acum astept cafeluta facuta de sotul ca sa pot citi din urma 
.
Oceanborn da draga 
 sunt din Deva iar la Straja merg in fiecare an (hm mai putin cu schiul , sotul e amator , dar la Revelioane , in vacante ..sa vedem ursuletii 
) daaaar anul asta pass 
 , de fapt iarna asta .Deci inteleg ca esti tot de prin Hunedoara 
?? ma bucur , credeam ca sunt singura 
 , dar asaaaaaa alta viata 
Criss
 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

madutza spune:
 Buna dimineata,
Vad ca a fost o saptamana frumoasa! Felicitari tuturor mamicilor si "Bun venit" bebelusilor!

Babyzapi, ai grija de tine pentru ca BB are nevoie de tine s ii dai putere sa se faca mare acum! O sa fie totul bine! 
Anes, stiu ca e greu si stresant cu lapticul pentru BB, cu grija ca nu se satura...Nu vreau sa te stresez mai mult, insa ar fi bine sa nu ii mai dai formula. Am mai explicat eu de cateva ori pe aici cum e cu lapticul. La anumite perioade BB are faze de crestere cand cere mai mult si nu se satura. Atunci trebuie sa il tii cat mai mult la san, ca sa stie tzitzi ca trebuie sa produca mai mult, chiar daca tie ti se pare ca trage in gol, sanul va stii ca nu e de ajuns ce produce. Crede-ma, am trecut sprin asta, norocul meu a fost ca Ana nu a primit biberon si la sfaturile dnei. Culcer am facut cu ti-am scris mai sus si s-a rezolvat. Perioadele acestea apar de obicei la 2, 4, 6 saptamani. Mult succes!
Fetelor, spuneti-mi si mie pana cand avem voie 
, ca io am o pofta nebuna si nu ma pot abtine. Mai ales aseara ca am venit acasa dupa 3-4 zile de stat la mune. Mi-e frica sa nu precipit lucrurile aiurea. 
Amalia, pupici lui David pentru grija lui. 
 Sunt atat de scumpi cand isi asteapta fratiorii.
Mav 
! Ai grija de tine si lasa gandurile negre, nu te mai gandi decat la BB, ca ii e bine acolo unde e si o sa fie totul bine pana la urma. Bafta la eco! Sebi ce face?
Oceanborn, si pe mine tot aceleasi ganduri nu ma lasa sa dorm: ce sa gatesc. Pana la urma m-am gandit sa fac pui cu legume la cuptor si supa cu galusti. Poate fac si o placinta cu mere sau branza...ma mai gandesc. Vreau sa iau si niste pipote si inimi, ca luni sau marti sa fac o tocana de maruntaie cu multa ceapa. Poate ti-am dat si tie ceva idei.
Am reusit sa citesc doar acest capitol. Acum ma duc la cumparaturi ca n-am de nic unele. Nici cafea nu am avut sa ne facem, deh, daca a fost mami in concediu...Noroc ca am gasit niste oua de prepelita prin frigider si am avut ce ii da cupilului mare, ca ala mic o sa pape cu mama lui la careffour. Ce parinti denaturati...si mai vrem unul...
Week-end placut si nopti fara insomnii (ca vad ca asta e ultima moda)!
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea 
35+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

oceanborn spune:
 Da ,Criss, eu sunt chiar de la poalele muntelui, de mica mi-am petrecut vacantele de iarna la ski in Straja( din vf Straja se vede si  Eli cu biciul ei cu tot
)..
scriind mar_ysa de hateg mi s-a facut asa un dor de aer puternic de munte...frig pishcacios
...eee.. nu-i bine nicicum...acasa visam la caldura si la cer senin , aici visez la frig...
34+
Thomas 

oceanborn spune:
 Madutza, mersi de idei, cred ca fac niste snitele din piept de pui...dar supa, ciorba...mai greu. as manca si eu o supa cu taietei sau galuste dar tinand cont ca mi s-au terminat rezervele de gulie si  radacina de patrunjel (aduse de acasa..) din congelator, mai bine nu fac ca nu are gust la fel de bun...si in plus imi place sa pescuiesc toata gulia din supa..fara, nu are farmec![]()
34+
Thomas 

Hera25 spune:
 Buna fetele, vin cu vesti ![]()
Am primit sms de la Anca
"Ieri s-a nascut Sara, 3400g, abgar 9/10. Suntem bine amandoua.Nasterea a fost grea, dar scurta. Va pup pe toate."
Felicitari draga de tine, de cand o asteptai. Sa va bucurati de ea toata viata.
38+ 
 Lorena Elena

oceanborn spune:
 Felicitari Ancaoradea!!!Sara, bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa, frumoasa si sa-i faci fericiti pe parintii tai!!!

34+
Thomas 

criss703 spune:
 waaaaw inca un bebeu 
FELICITARI PROASPATA MAMICA ANCAORADEA 

BUN VENIT PE LUME BEBE SARA 

Oceanborn ai PM
Criss
 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Hera25 spune:
 Lorena nu nasc. Sunt aici pe baricade, poate cu aceleasi griji ca ale tale.Desi nu cred ca a mai crescut bebelina mea, ca parca burta mea tot la fel e....dar cu inducerea nasterii e cam nasol...eu tot sper sa vina ea de buna voie. Dar cum nu am dureri de nici un fel.....ma tot gandesc ca atunci cand ma vor apuca durerile va fi definitiv.....si gata voi naste...![]()
Macar un dop sa scot si eu....![]()
38+ 
 Lorena Elena