America (129)
Raspunsuri - Pagina 7
Ramona J spune:
Fain testul Ruxij. Ai si pentru matematica?
Nu-ti recomanda materiale in functie de rezultatul la test?
Ne-ar prinde bine si noua un test din asta, lucrez haotic cu copilul. Citeodata ii dau chestii prea usoare, alteori cred ca-i depasit.
ruxij spune:
Pentru matematica nu am, facem programul Kumon si ramanem la atat. Recomandau ei niste carti pt lectura independenta si desigur recomandau materiale tot din gama lor Dr. Fry's, da' nu studiai cu atentie inca. Deocamdata am luat cartile alea dupa care studiaza la clasa (Programmed Reading--Phoenix Learning Resources), dar nu stiu dc ar tb sa fac din alea, sau ar tb sa il las sa le faca pe alea la scoala si acasa sa fac din altele.
Andrada, ce manuale iei de la Barnes and Noble?
Cum zicea cineva mai sus, e posibil sa ma tina entuziasmul proletar vreo saptamana si dupa aia sa ma las:))
pumba spune:
ramona- ai terminat curcanu?
ruxji- sa te tina ,cat mai mult timp entuziasmul proletar.
noi aveam in plan un pumpkin pach, dar nu cred, ca bat vanturi 40mph
si imi e ca-mi zboara copiii prin alte zari....
Ramona J spune:
Ruxij, la mine entuziasmul asta vine si trece. Nu reusesc sa fiu constanta, dar macar n-am renuntat de tot. Citeodata il iert, alteori ii dau chestii prea usoare.
Pumba, curcanul e impartit in mai multe pungi si l-am pus la congelator. Cred ca ne tine vreun an, nu stiu ce sa mai fac cu el.
La noi e frumos afara, cica se face frig la noapte. Eu sint de serviciu acasa, ca doarme Ana. Sotul e la tenis cu Alexandru. Avem musafiri mai tirziu, ar trebui sa mai adun prin casa in loc sa stau la computer.
Moss spune:
Buna fetelor !
Am mare nevoie de sfatul vostru, asa ca va rog din suflet sa-mi spuenti parerile voastre !
La inceputul lunii viitoare voi ajunge la Miami. Sunt in interes de serviciu, astfel incat, nu imi ramane prea mult timp liber. Nu sunt la prim vizita, asa ca nu ma intereseaza obiectivele turistice, desi, intre noi fie vorba, tare as mai lenevi pe plaja cateva zile
Voi ateriza la Miami in jure de ora 14.00 si voi pleca direct in Fort Lauderdale. Am timp liber pana a doua zi la ora 16.00 si as fi vrut sa folosesc acest timp pentru a face cumparaturi, ca tot se apropie craciunul....
Am studiat putin pe net si m-am orientat catre Sawgrass Mills Mall, care mi s-a parut destul de complex. Am vazut ca exista si un hotel cam la jumatate de km de mall.
Intrebarea mea este daca merita !!!!Initial mi-am facut rezervare la Renaissance hotel Fort Lauderdale ( in port, ca acolo am treaba ) dar acum ma tenteaza ideea de a ma caza langa acest mall !!
Pe 12 nov dimineata termin cu problemele de serviciu si as mai avea timp pana a doua zi la pranz, iar colega mea propusese sa luam un htl langa aeroportul din Miami si sa mergem la Dolphin Mall, insa tare as profita de o zi de liniste si plaja !!!!
In concluzie, ce-mi recomandati: Sawgrass mall sau Dolphin ? Ma innebuneste ideea sa ma intorc in Miami si sa stau langa apt dar....
Le invidiez pe cele care traiesc in Miami !! Este singurul loc din lume unde m-as muta !!Sotul meu ma tot bate la cap sa incercam, insa, nu stiu de ce, nu prea am curaj sa fac asta !
Astept parerile voastre.
Va multumesc si va doresc numai bine acolo unde sunteti
Cristina
CRISMIR spune:
CRISTINA,dupa parerea mea S Mall-ul este mai bun pt cumparaturi,este cel mai mare din zona si cel mai bun la pret...D Mall-ul este departe de mine,am fost doar o singura data,nu stiu prea multe ce sa-ti zic,mie nu prea mi-a placut..eu daca ar fi sa aleg as alege partea cu Fort Lauderdale,imi place mai mult decat zona Miami-ului...noi stam la mijloc intre cele doua...acum tu decizi..a,si mi se pare si mai ok zona de Mall din S decat cea de la D,ma refer ca hoteluri si populatie,...drum bun si sper sa prinzi si zile de plaja ca acum e tare urat,ploua si anunta astia racire de vreme,ma rog,nu iti inchipui frig,dar scaderi de temperatura cu 8-10 grade,ceea ce noua ne place
Editez ca am uitat ceva:de ce nu stai cazata acolo in port in Fort Lauderdale,ca e foarte buna si frumoasa zona si langa plaja, si mergi pt cumparaturi la Mall la S,nu faci mult de acolo si cred ca o sa aveti masina cu care sa va miscati,nu?...nu are rost sa stai la un hotel langa Mall,mai ales ca ziceai ca nu ai foarte mult timp de umblat,parerea mea....oricum Mall-ul este foarte mare,ai nevoie de cateva ore bune de umblat,deci atunci cand ti-ai propus sa faci mall nu mai ai timp de altceva!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Moss spune:
Crismir, multumesc mult pentru sfatul tau. Si mie mi s-a parut mai compex S mall.
Ideea este ca eu ajung pe 5 nov si pe 6 nov, dupa ora 16.00 ma imbarc pe Celebrity Solstice, este noul vas pe care il lanseaza Royal Caribbean Cruise Line ( banuiesc ca ai auzit de ei :) )
Deci, am doar vreo 4 - 5 ore Miercuri si poate ceva joi dimineata ! ma gandeam la un hotel langa mall sa nu mai pierd vremea cu transportul ! In fond, eu am nevoie sa ajung in port Joi dupa-amiaza !!
O sa debarc pe 12 nov dimineata si plec direct catre Miami. Intoarcerea in tara va fi pe 13 nov dupa - amiaza, deci as avea ceva timp pentru plaja in \Miami South.
M-ai cam speriat cu vremea !!! Cam ce temperaturi sunt acum ??Chiar nu stiu ce haine sa iau cu mine, mai ales ca avem tot felul de evenimente elegante, cu decernare premii, etc....
multumesc si o saptamana usoara tuturor
cristina
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Moss Crismir, multumesc mult pentru sfatul tau. Si mie mi s-a parut mai compex S mall. Ideea este ca eu ajung pe 5 nov si pe 6 nov, dupa ora 16.00 ma imbarc pe Celebrity Solstice, este noul vas pe care il lanseaza Royal Caribbean Cruise Line ( banuiesc ca ai auzit de ei :) ) Deci, am doar vreo 4 - 5 ore Miercuri si poate ceva joi dimineata ! ma gandeam la un hotel langa mall sa nu mai pierd vremea cu transportul ! In fond, eu am nevoie sa ajung in port Joi dupa-amiaza !! O sa debarc pe 12 nov dimineata si plec direct catre Miami. Intoarcerea in tara va fi pe 13 nov dupa - amiaza, deci as avea ceva timp pentru plaja in \Miami South. M-ai cam speriat cu vremea !!! Cam ce temperaturi sunt acum ??Chiar nu stiu ce haine sa iau cu mine, mai ales ca avem tot felul de evenimente elegante, cu decernare premii, etc.... multumesc si o saptamana usoara tuturor cristina |
Nu te speria ca nu e frig mei,nu ai nevoie de haine groase..doar ca pt plaja acum nu e vreme buna...insa sti cum e aici,intr-o saptamana poate sa fie soare...acum cred ca sunt 85-87F...si daca scade ,vor fi cam 75-78,ceea ce tot cald este...pt noi insa e o diferenta,se mai duce din umiditate si e mult mai bine....seara poate ai nevoie de un pulover subtirel pe vas...oooooo,ce frumos,nu stiam ca au mai scos un vapor
De plaja din South Beach ce sa zic,mie nu-mi place,adica e mai frumoasa cea de la La Solas din Fort Lauderdale..dar daca stai asa prost cu timpul...e decizia ta...oricum S Mall e sigur mai bun decat D Mall
Gata ,fug cu copilul pe afara ,daca e ceva ne auzim mai tarziu,!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
philip spune:
multam de sfaturi.
sanzi, pai eu am zis ca exista un kinder cu pogram de la 8 juma la 3 si altele doua cu program scurt pana la 11.30. cat voi sta eu acasa va fi ok sa mearga numai la kinder, apoi va trebui sa mearga la afterschool anyway.
ramona, tu ai ira?
philip&andreea
corinadana spune:
Gata show ul, f frumos!
http://good-times.webshots.com/photo/2825257390098531596rKSiRS
Ptr cine vrea sa vada dansatoarele. Vreme splendida, fete frumoase!
Ramona de ce nu urmaresti programa cand ii dai extra de lucru lui Alexandru?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca