America (129)
Raspunsuri - Pagina 6
sinzi_ana spune:
Delia, si eu sunt la fel...ciocolata si shopping!!!! Acum ca am tot timpul din lume...mi-e teama de ce va urma...
Andrada, acum spui ca sunt bune si cele de la Walmart??? Noroc ca merge copilul fara roti ajutatoare bine!!!!
Ruxi, ce teste i-ai dat? De unde le-ai luat? Eu anul asta si la anul il mai pot ajuta, cand ajunge la tabla inmultirii ma depaseste si Radu nu are rabdare, el crede ca David s-a nascut invatat asa ca...no HS pt noi!!!! (deja ma streseaza cu niste intrebari la care habar nu am ce sa ii raspund - dar am optiunea suna un prieten noroc ca ne invartim in familii de intelectuali)
Ramona, vreau sa imi aranjez si eu curtea...spune-mi si mie te rog, ce copaci si ce plante merg in climatul asta cald??? Ce flori???
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Andrada spune:
Sinzi, bicicletele alea scumpe mi s-au parut si grele ( nu mai avea la walmart si m-am uitat imprejur, pina la urma a bagat, ieftina, usoara si buna).
Ramona, pesticidele nu sint numai pe fructe, mai pica si in sol si cica de la concentratia de fosfati ni se trage, dar asta e alta discutie daca vreti va expun pe larg teoria mea cu miscarea fosfatilor in lume, de la algele rosii care mor pe tarmurile olandei pina la paminturile care s-au erodat descoperind straturi de fosfati in Sardinia si implicatia acestei miscari continue asupra bateriei umane=adenosina trifosfata legata de modul cum mor si se nasc prea multe celule. Vreti?
Ruxi, eu iau manualele de la Barnes and Noble.
V-am zis ca am redecorat dormitorul?
Eu am facut perdelele
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada . Vreti? L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Da, da, da!! (asa mai pe intelesul unui copil de clasa 2)
Contribui cu drag si spor la ridicarea economiei??? Unii cu cioco, pantofi si alti cu perdele si faianta
Sotu cauta topor performant am facut azi 3 magazine si tot nu a gasit...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Sotu cauta topor performant am facut azi 3 magazine si tot nu a gasit... |
ai mei, de ce, pareati un cuplu chiar dragut,
sinzi_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
ai mei, de ce, pareati un cuplu chiar dragut, |
Pastram aparentele sa nu speriem vecinii pana acum a fost ok ca am locuit langa romani unde nimic nu e out of the ordinary si batranei 90+ care nu isi aduceau aminte de pe o zi pe alta
Ramona J spune:
Andrada, save it for later p-aia cu fosfatii.
La bici noi ne intelegem cu Schwinn. De pe la Target parca. Lesnea si bune, dar cred ca nu sintem pretentiosi.
Sinzi, la voi e mai cald decit aici, cresc alte plante. Eu zic sa faci un tur pe strazi, vezi ce-ti place si ce arata bine si fugi la nursery pina nu uiti. Apoi depinde si cite ore de soare ai in locul respectiv, . S-a intimplat sa plantez flori in locuri diferite din curte (aceeasi floare) si intr-un loc a mers foarte bine, iar in celalalt deloc.
Fa-ti un plan intii si vezi ce vrei de la plante. Vrei sa acoperi ceva, ai nevoie de o tufa care sa stea verde mereu etc?
Vrei pomi ornamentali, ai nevoie de umbra sau vrei pomi fructiferi?
La nurseries online poti alege plante pentru locatia ta. Voi sinteti in zona 10. Spor la gradinarit, uite ca iti gasesti ocupatie daca esti casnica.
Mie acum mi-a casunat pe trandafiri.
CRISMIR spune:
RAMONA uite si reteta cealalta care o am de fapt de la Sinzi:
1 cup lapte cald
4 linguri de zahar,dizolvate in laptele cald
2 galbenusuri ,care se amesteca cu laptele si zaharul,inainte de a fi puse in masina
1/2 cup smantana grasa
1/2 lingurita sare
2 linguri unt
3 2/3 cups faina
2 lingurite drojdie uscata
esente de vanilie,rom,coaja de lamaie
Pui totul la masina in ordinea data mai sus si apesi programul de dough.Pofta buna!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ruxij spune:
Sanziana, am luat o carte ceva cu Dr Fry's tests K-8. Si i-am dat lui fi-miu test de citire orala si test de comprehension. Citirea orala tb sa citeasca niste texte si tu tb sa subliniezi cuvintele la care se incurca, chiar dc putin se incurca. Daca face sub 2 greseli, treci la urmatorul text. Te opresti unde face mai mult de doua greseli. Ala e nivelul de instructie, iar cel dinainte e nivelul de citit independent. Lui fi-miu i-a iesit cu doua clase mai mare nivelul de citire independenta decat nivelul de comprehension. La comprehension a gresit la interbarea cica:
Vrei sa il cauti pe Mr. Jons in cartea de telefon. Intre ce nume il cauti? Johnson and Juston, .... samd. Si el nu stie sa caute in cartea de telefon. O alta intrebare cica "pe straziv oamenii circula, intra in magazine si se precipita in a face cumparaturi de Craciun". Ce data e? 24 Noiembrie, 21 decembrie, samd... Si raspunsul era 21 Dec. si a raspuns corect. Doar la aia cu telefonul nu stiu'
ruxij spune:
Asta cu comprehension era cica test national dat copiilor de 9 ani--clasa a 3a. Media e 8 raspunsuri din 10, fi-miu facu' 9/10. Apoi s-a apucat singur de urmatorul test, fara sa ii zic, da' pe ala l-a picat cu succes, ca era pt. copii de 13 ani, cica "ce sentiment exprima poemul urmator" :)) A facut doar 3/10:))
La citire independenta s-a oprit la 5th grade, adica nivelul de instructie sa fie 6th grade. Da' ma rog, nu cred ca ar intelege texte pt. 6th grade. Nu prea mi-e clar cam ce marteriale sa iau ca sa fie balansata situatia. Cred totusi ca pt clasa a 3a asa. Deocamdata facem cam de clasa a 2a doar.