Sezatoarea canadiana (111)
Raspunsuri - Pagina 8
Ktrinel spune:
fetelor, ma bag si eu in seama ..cred ca nici una nu aveti dreptate...nu prea cred ca pe long term se poate judeca asa...cu oricati bani ar veni nu pot dura o vesnicie ca sa zici ca se descurca singuri ( cel putin eu nu am auzit de bunici atat de bogati ), la fel cum pensia pe care o obtin aici nu cred ca balanseze asa de tare bugetul...sunt totusi cheltuieli cu ei in timp.
desigur ca exista avantaje, de la sufletesti la materiale, dar atata timp cat sunt facute cu inima deschisa de catre ambele parti nu vad unde ar fi rusinea sa se recunoasca ...
ma duc weekendul asta prima data la SPA ..a mai fost cineva? cum e ?
carmen77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ktrinel ma duc weekendul asta prima data la SPA ..a mai fost cineva? cum e ? Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
MISTO! . Eu am mai fost, evident ca mi-a placut . Am iesit cu o relaxare in mine de parca pluteam.
Multumim de urari! . Petrecerea am facut-o deja ... ieri, ceva mic cu cativa prieteni, ca avandu-l si pe Marc care e inca mic nu am avut timp de pregatiri complexe ...
oanagabriela spune:
Carmen77, sa va traiasca juniorul, sa creasca mare, sanatos si sa aiba mult noroc! M-am uitat si eu la poze, sint tare frumosi baietii tai
columbiana spune:
Carmen LA MULTI ANI frumosului cel mare! sanatate si bucurii sa aveti!
Eu as fi sponsorizat cu mare drag sa fi avut pe cine; ai mei parinti au spre saptezeci(mama) si optzeci(tata), si se lupta cu boli si batrintete, banii ii au dar nu prea mai conteaza; am senzatia ca ma usuc de la un an la altul de dorul lor si de grija ca se stinge unul si nu mai ajung odata sa-i vad, cheltuim o caruta de bani pe drumurile in fiecare an in Romania de cinci ani incoace- banii astia le-ar fi ajuns lor aici sa traiasca cu noi, si ar fi avut si copilul meu bucuria de-a avea un bunic;
http://www.floriinro.ro/
cge spune:
Ktrinel, eu m-am intalnit in statia de autobuz cu un bunic la 50-60 ani care era tare mandru ca are rezidenta canadiana, si care muncea la un restaurant un Carrefour Laval.
Bunica statea cu nepotii.
Si mie mi-ar place sa vina parintii mei de tot, sau macar sora-mea, dar sunt greu de urnit.
Monica, eu cred ca poti sa te duci la Winnie cu amandoi copii, zic ca rezista, daca sunt odihniti.
La Disney On Ice, am vazut si copii de 1 an si 2-3 ani.
Alex sigur va intelege, si se va indragosti iremediabil de Disney.
Carmen, "La Multi Ani" ptr. Matei.
Ce repede cresc.
Bune idei de cadouri.
Noi le-am facut anul trecut bunicilor calendare cu pozele copiilor la Wallmart, au fost impresionati.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Dragaica spune:
Ica vroiam sa te intreb daca-ti priesc produsele
Carmen "La Multi ani" pentru Matei.
Fetelor ce parere aveti despre pielatia de la Danier?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
Magdone spune:
Ktrinel, si eu am fost la spa e super misto, cel mai mult mi-a placut masajul
eu ii sponsorizez pe ai mei in ideea ca daca tot vor veni mereu in vizita sa aiba si ei acte, si un health card acolo, plus ca peste ani daca n-o mai ramane nimeni prin Ro din rudele apropiate ei ce sa mai faca acolo, nu mai bine langa noi? si vor si ei sa isi vada nepotii crescand...
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
mikiion spune:
La Multi Ani ! Matei. Sa cresti mare si sa fii cuminte!!!!
Monica nu-mi inchipui ca o sa-mi stea copilul smirna. Ca doar am fost cu copii de a 5-a la teatru in Romania si nici ei nu statea chiar cuminti. Dar unul de 2 ani jumate. Ideea e ca oricum trebuie sa incepem sa-i obisnuim. Chiar daca nu o sa ne fie usor a inceput. Oricum daca e si muzica Marc o sa se apuce sa danseze....
De maimutoi si mie mie cam frica sa nu faca vreo criza. Ca singurul lucru de care ii e frica sunt mascotele. De aia vreau sa iau niste locuri mai departe de scena. Chiar ieftine nu sunt biletele . De aia vroiam sa mai merg cu cineva. Sa nu fiu singura cu Marc si sa fiu nevoita sa luam toti trei biletele.
Eu o sa incerc sa ajung saptamana cealalta pe acolo. Pentru ca on-line am vazut ca-mi mai cer 5 cad de bilet..
Try progrese foarte rapide oricum nu o sa faca la gradinita. Totusi el a intrat in contact cu o limba noua. Si o sa o invete incet incet. Ce bine ca ii place. Marc iar s-a apucat de plans , da cu pumnii in usa cand plecam. Cred ca l-am alintat prea mult in ultimul timp si nu mai vrea sa se desparta de noi. Si oricum nici el nu a avansat excesiv in ultimul timp. Tot nu asociaza cuvintele. Stie foarte multe cuvinte dar nu asociaza mai mult de doua. A inceput sa zica cateva verbe......Insa ce e important e ca comunica cu noi, incerca sa ne faca sa intelegem ce vrea. L-am invatat sa spuna in franceza Merci si te rog cand cere ceva. Si e asa de scump cum zice el stalcit......
Ktrinel petrecere frumoasa la Spa. Apropo cat costa asa ceva?
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Salina spune:
Salut!
Mersi Monicutza pt intrebare, suntem bine, alergam, ne ratacim , cumparam, inapoiem , descoperim, ne minunam (imi place la nebunie orasul asta!!!), cautam job, haine groase ... activitati intense, ce mai!
Am facut un rezumat ultimelor pagini, foarte interesante discutiile, incepand de la cea legata de seminee , la sponsorizarea parintilor si in special discutia legata de scoli, durerea mea cea mare in momentul acesta. Tot incerc sa ma conving singura ca scoala de care apartinem e ok pt David, apoi imi dau singura o palma si-mi zic ca pt copilul meu nu vreau ceva ...ok, vreau ceva foarte bun, dupa care imi mai dau o palma si-mi zic ca am cam multe pretentii la doar o luna de Canada. Din batalia asta ies cam
Carmen - La multi ani cu sanatate si noroc puiului! Si voua multa bafta in continuare in orice directie ati merge Intotdeauna ti-am admirat pozele, superbe!
Khristin, sanatate si multa rabdare, o sa treci si peste momentul acesta mai dificil.
Ana- e tare trista situatia ta , ma gandeam si la ce mi-ai povestit la intalnire despre ai tai, Doamne, tare greu trebuie sa-ti fie! Ma gandeam si eu daca mami a mea ar fi trait oare as mai fi avut taria de-a-mi urma visul?
Oana- am inteles eu bine, soacra ta e aici, cu voi? La idei de cadou nu ma bag, ca nu prea ma pricep, dar mi-a placut ideea Simonei (oricum, tu stii cel mai bine ce i s-ar potrivi).