Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)
Raspunsuri - Pagina 7
sunflower1979 spune:
da...am revenit.
am uitat sa-i trimit un pupic ilincai bolnavioare si mamei ei cochete si ingrijite (nu ca mine...) si tututror strumfilor mucosi si tusitori! apropo...ati vazut ca personajele animate STRUMFI au implinit 50 ani?
asa...oana de la barlad, am luat masuri si am lasat numarul meu de telefon pe mailul comun, pentru cine doreste sa ia legatura cu mine. imi pare tare rau ca nu ne-am vazut, dar ma bucur ca macar te-ai gandit la asta...data viitoare poate nu mai ratam asa o intalnire. un pup si puilor tai bolnaviori, sa se faca repede bine.
mami, felictari pentru noptile intregi, fara pauza de masa ale lui alex si pentru mutarea soacrei...hai ca va fi mult mai bine de acum!. l-am vazut pe micul tau nazdravan si mi-e tare drag de el! are niste mutrite de te da gata!
am vazut ca s-a strigat catalogul si vroiam sa mai stig si eu pe cineva: Diane_dun...ce face nora mea, frumosa dani?
in rest despre noi v-as mai putea spune ca Denis a cazut din scranciob sub ochii mei , dar nu a patit nimic, decat o sperietura...mai zdravana din partea mea, as putea spune, la capitolul vorbit nu exceleaza, dar spune si el ceva cuvinte, stie cum fac rata, ursul, vaca, magarul,calul, catelul, pestele (da din buze precum un peste), face mai-mai si da pupic, mai nou asta face si la sani, asa de tare ii iubeste; ii place la baita si cand se plictiseste ridica mainile sa-l iau si zice gata...repeta o multime de cuvinte dupa noi, unele ii ies, altele nu, are cam 2 treziri pe noapte pt supt, s-a adaptat neasteptat de bine la ora de iarna, are 2 maselute si 6 dinti plus 2 aproape iesiti. e un scump si un alintat, un curios si uneori un mic terorist, dar pe cine iubeste mama mai mult si mai mult? ...suspans...pe DENIS! si bineinteles ca as putea sa continui la nesfarsit, dar ma opresc aici.
am admirat si eu cava poze, in timpul in care imi permit sa trag chiulul la servici si acusica ma uit si la pozele lui Raducu
oricum avem niste copilasi minunati!
dar mai intai merg sa mananc, pentru ca mi s-a facut foame dupa efortul de a scrie 2 mesaje asa lungi. va pup!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
cafera spune:
Fetelor, va pup pe toate. Ar trebui sa spun una-alta, dar nu pot decat sa zic ca sunt indignata. Ilinca a facut a doua eruptie in 7 zile si mie dr de familie imi zice sa merg maine sa fac ROR. Ba, mai mult, ca ar trebui sa-i faca si vaccinul de un an si ROR-ul simultan, ca cei de la sanepid nu vor sa se inregisreze cu copii nerecuperati la vaccinare. Sunt extrem de suparata...
Luna1 spune:
Caferuta pupici multi.
Nu face vaccinurile si chiar spune-i dr-ei ca esti dezamagita de prestatia ei. Mai ales daca e oreactie la albus.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
diane_dun spune:
sunflower , esti o draguta, am venit la apel, sunt pe aici dar nu mai reusesc sa scriu pentru ca Dani este o mica terorista si nu suporta sa ma vada la calculator, vrea sa fie in centrul atentiei in permanenta si de preferinta sa ne jucam. Jucariile ei preferate sunt cele tip Mula (pahare si inele de diferite dimensiuni), ii place sa le aranjeze ea acolo in legea ei, in aplauzele si uralele mele. Stie o gramada de chestii, imi arata daca o intreb partile corpului, stie unde e masina de spalat si-mi da si cate o mana de ajutor cand e nevoie (adica eu pun rufele inauntru si ea le scoate afara ). Cu vorbitul stam asa si asa, adica spune cateva cuvinte clar si corect si o gramada de alte "cuvinte" pe care le pricepi in context (de obicei, prima silaba din cuvintele pe care le folosesc mai des, de ex: "ba" inseamna si banana si balcon, dar si body). Noaptea e relativ ok, avem o trezire pe la 4 cand ii fac bibe cu formula si pe urma suge pe la 6, dar cand are dureri de gingii ca acum, cand ii ies maselele de sus, se trezeste si din ora-n ora si nu vrea sa vada biberonul sub nici o forma. M-am bucurat tare sa citesc despre superbaietelul tau, felicitari pentru cate stie sa faca si cat de dragastos e (o sa se inteleaga super cu Dani, ca si ea e o pupacioasa ).
Profit de ocazie sa o felicit si eu pe DANA pentru sarcina, ma bucur ca Dariuta o sa aiba in curand o surioara sau un fratior! Iti doresc sa te bucuri de o sarcina usoara si de un bb sanatos! Tin pumnii si Monicai, careia de asemenea ii doresc un bb sanatos si o nastere usoara!
Anto, drum bun, ma bucur ca se mai lasa cu o intalnire cu ocazia venirii tale, sper sa reusim sa ajungem si noi.
Mami de Anya, cu intarziere ANYEI si din partea mea si felicitari "petelor" tale pentru progrese! Iti doresc sa ai multa putere in noua sectie, imi imaginez ca trebuie sa fie tare dureros...
Multa sanatate strumfilor bolnaviori! Si Dani a trecut de curand printr-o raceala cu multi muci tratati cu ser si o tuse foarte incapatanata care n-a vrut sa cedeze la clasicele siropele din plante (inclusiv Stodal). Peste raceala s-a suprapus un cucui sanatos din cauza caruia am ajuns la urgente, unde ni s-a recomandat Nurofen ca sa dea inapoi. Surpriza mare a fost ca de la prima doza de Nurofen, nu numai ca s-a dezumflat cucuiul, dar i-a trecut si tusea!
Acum am vazut si postarea caferei, nu cred ca e o idee buna sa-i faci Ilincai vaccin cat timp are eruptie si in nici un caz ambele vaccinuri simultan! Noi o sa facem Rouvax-ul (anti-rujeolicul simplu), cu toate protestele pediatrei.
Lia, Lavi, Ame, sper ca sunteti bine, dati un semn cand aveti putin timp, va simt lipsa!
Mami de Dani (1 august 2007)
musso17 spune:
sunt de acord cu luna,pai ce sunt copii nostri?!asta e o nebunie,procedeaza in felul asta ca fie in regula cand dau explicatii...eiii,ca m-am nervozat,asa am patit cu vaccinul antitetanos in timpul sarcinii,cand i-am spus ca eu nu fac nici o injectie a sarit de c..in sus ca sa semnez ca refuz,ca nu -mi dau seama ce pot pati de parca eu ma pregateam sa nasc pe pajiste intre vaci....am vrut sa sune mai inteligent,dar doar atat am putut
va pup,ma duc la teme,infractiuni,trebi dintr'astea...mare petecere pe capul meu.
musso17 spune:
rouvax...asa se numeste vaccinul antirujeolic?...ce ma bucr ca am aflat,si eu tot pe asta vreau sa-l fac...diane dun,daca ai timp te rog spune-mi de ce a protestat dr ta,eu stiu ca din trio ror...rujeola e cea mai grava...Doamne,ca tare in ceata sunt cu vaccinul asta,dar nu i-as face si rubeola si oreonul,eu zic ca sunt usoare.
mychydutza spune:
brazuca, bine ai revenit!
cafera, eu zic sa dai naibii si pediatra si sanepidu' si pana nu se face bine copilu' sa nu-i faci niciun fel de vaccin...si asa e destul de riscant sa le facem , dar sa le faci si cand e bolnav , asta e prea de tot.....banuiesc ca dr ta trebuie sa predea la "sanepid" listele complete cu vaccinatii, si de aia te zoreste asa. uite ce subi am gasit, nu stiu daca e vreo legatura intre vaccin si ceea ce a patzit copilul dar.......e un mare semn de intrebare, nu? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128521
la cap "vorbit" ....."MAMA" e de baza.....depinde de tonul pe care zice "mama" ca sa-mi dau seama ce vrea. intelege tot ce-i zic dar e mai scump la vorba....sper sa nu semene cu tacsu' care e mai "mutulik"! in schimb ia uitati ce.....chiloti are
la cap "soacra", normal asa ar fi, sa ne mutam noi acolo si sa vina ea aci, asa si zice, insa o cunosc destul de bine, am stat in casa ei un an jumate, si doamne fereste nu-mi mai trebuie..........e prea scump de platit pretu' pt un spatiu mai mare.mie deocamdata mi-e bine aci, nu e mare, dar sunt la mine acasa.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
CarlaV spune:
Cafera, noi am zis "pas" la ROR de comun acord cu pediatrul fetei si nu e nici un capat de tara. Stiu ca in Bucuresti e mult mai usor sa schimbi un doctor in care nu ai incredere, dar poate reusesti sa gasesti si acolo pe cineva cu care sa ai idei comune.
Ma gandesc si eu la o prostie, in caz ca nu vrei sa-l faci deloc: nu poti "aranja" cu dr. sa scrie ca l-a facut, sa puna seria de la alt vaccin si gata, sa figureze ca facut?
Antitetanos in timpul sarcinii? Mi-am intrebat si eu doctorita la un moment dar si a bufnit-o rasul, a zis ca atata timp cat nu am de gand sa nasc in caruta pe marginea santului nu e nevoie.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaiub buna dimineata, fetelor, voi unde gastiti remediile astea homeopate? la farmaciile obisnuite sau la farmacii specializate? ca eu am intrebat la cateva farmacii aici la noi si s-au uitat la mine ca la ciudati noi suntem aici cu poze noi si filmulete Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007) www.sanatate-vitalitate.ro/" target="_blank"> Descopera vitalitatea de zi cu zi! |
Te rog sa scoti de la semnatura linkul.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa