Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)
Raspunsuri - Pagina 11
oaana spune:
ioanaiub,am un pic de timp cacidorm copiii,asa ca uite ce am cumparat eu la recomandarea medicului:
Tymus CH15 pentru stimulare,saptamanal cate 4 granule in gurita.
Tymus CH 30,cand are febra,din sfert in sfer de ora cate 4 granule,daca nu scade ii dai 4 granule de Beladona,si daca tot are febra dupa 30 min,iar 4 granule.La noi a fost necesar doar de doua ori.
Chamomila CH15,in cazul eruptiilor dentare asociate cu dureri,nervozitate,plans,ca si in cazul lui Aaron,la a doua doza a fost bine.Tot 4 granule.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
madabout2003 spune:
Bonjour!
Va citesc din urma dar nu mai am avut timp sa scriu...
Am vazut ca vorbiti de vaccinuri, noi ce sa spun le_am cam facut pe toate si inca cateva optionale...dar cum am tot calatorit si planuim si o escapada in Venezuela am considerat ca e mai bine asa..
Monica esti atat de aproape de termen! Cred ca ai o burtica mare, mare acum! Iti doresc o nastere usoara si o bebelusa cel putin la fel de scumpa ca Andreea!
Diane mi_a fost dor de tine! Mai ai poze cu Dani?
Simo felicitari pentru aniversarea casatoriei, v_am admirat pozele! Felicitari si Andrei! A fost o buna zi pentru casatorie 23 octombrie!
Emily a inceput sa mearga...in sfarsit! E cam kamikaze de felul ei, pleaca de langa noi fara nici o frica, intra prin magazine...trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie... In rest o sa incepem reacomodarea cu bona, pt ca de sapt viitoare incep jobul.
Cred ca eu o sa am nevoie de reacomodare pt ca ma obisnuisem cu ea toata ziua uff asta este...
Dana felicitari pentru vestea cea buna! O sarcina usoara si un bebe minunat!
Am pus poze la semnatura cu vacanta in Romania si cu intalnirile!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
oaana spune:
ioanaiub,am uitat de osscilo...dar cred ca stiai,este deajuns si un sfert de tub,cum a spus Carla.
Eu am sa-l mai intreb si de alte remedii si o sa-ti spun,insa ce am scris eu sunt importante sa le ai in casa.Poate este vreo farmacie care sa duca.La noi acest medic homeopat le-a rugat pe farmaciste sa aduca.
A,si am uitat de vaccinul antigripal homeopat CH 30,tot 4,5 granule,puteti lua toti,in afara de cea mica,cica e inca sub influenta celorlalte vaccinuri si poate face gripa in toata regula.Tubul are 90 granule deci va ajunge la toti si acum si in primavara si la toamna viitoare...mai puteti da si la bunicii care vin in contact cu copiii.S-ar putea sa se simta un pic rau dupa vaccin,dar nu e o regula.
Si la fel ca la toate remediile sa nu pape nimic inainte si dupa 30 min.
LA mine copiii sunt la fel de mucosi,tusesc,dar asa ii las,oricum lui Aaron nici nu i-as fi putut face ROR-ul daca as fi ales sa-l fac caci e cobza de racit.Si mai nou vad ca ii curg ochii si i-au aparut mici eruptii pe fata,parca la rubeola e asa,nu?oricum il urmaresc si maine mergem la medic daca ii mai apar.
oaana spune:
Am uitat sa va spun ce mi-a spus medicul homeopat.
Nu este sigur suta la suta,dar a avut un copil la vaccin,care era sanatos si dupa ROR s-a declansat virusul encefalic si acum este o leguma,are de toate ,si epilepsie....
mychydutza spune:
apropos de vaccinuri era la emisiunea "TRAIESTE SANATOS" dr. Cercel de la Inst. Bals(parca).....care vorbea despre vaccinurile copilariei. ce m-a socat a fost expresia: "avem pe piata o paleta de vaccinuri........MINUNATE!!!!!!!". Ce o fi asa minunat in a ne indopa copiii cu tot felul de virusi nu stiu........si a inceput sa enumere: vaccin pneu-sinumaistiucum, conta gastroenterocolitelor, contra etc etc etc. si cica sa le facem si p-alea obligatorii si p-alea optionale............ of!!!!!!!!!!binenteles ROR-era printe "favorite". ii recomanda unei mamici sa il faca si daca copilul avea nush ce problema...........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
musso17 spune:
Offf...si mai in ceata sunt,pai si acum ce fac?sa inteleg ca nici antirujeolicul nu e sigur?!...o sa scot din informatiile citite si o sa le duc doctorei si sa discutam pe marginea lor.acu intrebare,de ce in alte tari se face acest ror si nu am auzit atatea discutii despre el,bine stiu ca sunt virusi inactivi,dar oare in toate tarile?luna,te rog,spune-mi tu faci acest ror?ce stii de el?
oaana,multumesc de link
Luna1 spune:
Musso imi pare rau sa iti zic ca nu cred ca te va ajuta raspunsul meu, eu in urma unei discutii cu dr-ul nostru am decis sa il facem, insa il voi face cand Lis e 100% sanatoasa.
Criteriile pentru care am decis sa-l fac sunt urmatoarele:
1) nu sunt medic de specialitate si oicat m-as informa nu ajung la niciun rezultat
2) am cautat in lista de vaccinari a mai multor tari europene si exista in majoritatea tarilor pe lista lor deci chair nu pot crede in teoria conspiratie la nivel international
3) am discutat cu sotul meu si am ajuns la concluzia de comun acord ca nu putem semna o hartie pe care scrie ca imi asum raspunderea in caz de...
4) tocmai in perioada cand dezbateam ce voi face s-a anuntat la stiri epidemie de rujeola in Londra cu urmari grave.
In acelasi timp e clar ca pot exista reactii din cele mai grave la vaccin la fel cum statistic la fiecare 500 cazuri de rujeola un copil moare. (Asta au zis la tv recunosc ca nu am investigat) si la fel cum oreionul poate provoca infertilitate. Si culmea cunosc chiar vreo 3 persoane cu diagnostic de infertilitate si se suspecteaza ca datorita oreionului.
Deci cam asta au fost motivele mele.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mamii spune:
eu sunt demolata psihic..
Deci cu toate ca dinainte de a avea un copil cand eram mai mult beata dekt treaza consideram ca vaccinurile sunt doar nishte lucruri care ni se impun doar pentru a imbogatii pe altii.PArtea proasta este ca nu reushesc sa pun in balanta sau nushu in ce parte sa traga balanta cu ''raul cel mai mic''.Si in afara de asta am sa ma mai documentez dupa ce adoarme plodul asta seara sau nushu ce sa fac caci si asa la ultimul vaccin a avut reactie...3 zile de febra maricica..ce sa cred!Habar nu am ma simt....in ceatza!Plus ca urmaza sa faca un vaccin cu agenti vii..
musso17 spune:
Multumesc mult luna,raspunsul tau e cat se poate de pertinent,asa am si eu scoasa lista cu ror-ul din alte tari si intr'adevar exista,dar vorba lui mamii,nu pot sa ma decid si sa aleg ce este mai bine,apoi ma gandesc ca daca ar fii o propaganda in sensul imbogatirii firmelor ce comercializeaza sau produc ma indoiesc ca s-ar pune mai prepus banul decat binele milioanelor de copii...cu Dumnezeu inainte.
fetelor am patit ceva de care ma tem,in sensul ca sunt anti umblat noaptea pe strada,va cer opinia sau daca ati patit sa ma sfatuiti,incep prin a spune ca oricum fac reclamatie...deci,la 8 am iesit cu mihnea la plimbare pe bulevard,in fata blocului un domn in negru,cu bereta si baston s-a pus cu picioarele cracanate pe trotuar si cu mana pe ciomag si nu l-a lasat pe fii-miu sa treaca,atunci eu l-am intrebat daca s-a intamplat ceva si mi-a bolborosit cu mare aroganta ca se uita,un uitat dubios,credeti-ma,nu mi s-a parut,apoi eu i-am spus ca el este acolo sa pazeasca oamenii si nu sa jeneze/hartuiasca...apoi ne-a urmarit pret de cativa zeci de metri.acum,am aflat ca nu mai sunt gardieni publici ci ca s-ar putea sa fi fost pus sa pazeasca un obiectiv,dar zau ce pericol puteam prezenta noi...stiu,poate suna ciudat dar ma intriga ca intr-un stat asa zis liber eu trebuie sa ajung sa ma plimb cu copilul de frica paznicilor si nu,paradoxal,al infractorilor. l-am intrebat de la ce firma este si maine depun reclmatie.
sunt tare speriata,suparata si-mi tremura mainile.