Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)
Raspunsuri - Pagina 10
xerxe2005 spune:
Tare mult imi place filmuletul asta
http://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu2/26octombrie08#5261567061991933586
Razvan al meu are o etapa acum ca sta lipit cu superglue de mine si isi incolotaceste manutele de gatul meu sa nu ma piarda. face ce face si vine langa mine si ma trage de panataloni sa il iau in brate si apoi ma strange de gat si isi pune capsorul pe umar. Sta cateva secunde si ii ajunge, se duce iar la joaca. Mai nou si noaptea se tot foieste si se tot trezeste ca sa se lipeasca de mine.
Alta faza de-a lui. Ii place sa picure din biberonul cu apa in jucarii cu forma adancita, in galetusa si in ce mai poate si apoi duce jucaria sau galetusa la gura si bea cu nesat picaturile de apa scurse. De parca asa apa are gust mai bun.
Razvan Gabriel
cafera spune:
Buna fetele!
Pupici pt frumoasa floare a soarelui, pt o luna plina, pt o michiduta care are un baiat care promite (avand in vedere chilotii), pt o carla cu idei de ducere i eroare a organelor (multumesc mult si sa nu te superi de formularea de mai sus).
Fetele m-am intors de la doctorrrrrrrrrrrrrr. Asaaaaaaaaaaaa. Mai, nu mi-a vaccinat fata. Cica e circ mare cu sanepidul, dar ea nu-si ia responsabilitatea, daca copilul nu e sanatos tun, sa o vaccineze. Are o eruptie masiva de 4 canini si molari si gura inflamata rauuuuuuuuuu, ca s-a mirat si ea. Ne-a prescris liv52 si simforal. Si interzis tot ce e cu albus.
Ma rog la Dumnezeu sa fie bine.
Acum cu vaccinurile astea... ce sa zic? La cate emotii mi-au dat, mi-e greu sa le accept cu capul sus. Dar nu sunt convinsa nici sa semnez si sa-mi asum responsabilitatea. Nu stiu daca am povestit, dar cu Alexia am ajuns in spital dupa vaccinul de un an, dar am ajuns in spital si cand a facut oreion. Ei nu i s-au unflat parotidele, in schimb a avut reactie pancreatica si meningeala. Nu pot sa va spun prin ce am trecut. Oricum, nu doresc la nimeni nici una din experientele mele. Sanatate!
Luna1 spune:
Monica iti doresc o a doua nastere la fel de usoara ca a doua mea nastere. Daca vrei caut linkul sa citesti insa pe scurt, la 3 dupa-amiaza eram dilatata 2, au vrut sa ma trimita acasa, dar stiind ca e a doua sarcina au zis ca pot aparea surprize si m-au tinut, la 6,30 urlam ca nasc si nu ma credea nimeni. Astfel ca n-am mai avut timp sa nasc in piscina cum vroiam, expulzia a fost la 7,03 seara. Deci travaliu puternic doar 4 ore. Succes.
Caferuta sanatate multa Ilincutei.
Noi racite cobza, e mucoasa si fie-mea dar ne tratam cu...nimic.
Azi iau salariu asa ca de maine la shopping. Si am o lista lungaaaaa. Pilota la fata, jeans la baiat, incaltari la amandoi, haine si la mine, pantofi la sot, jucarii. In principiu sa nu faceti ca mine, am cumparat cadourile de Craciun deja la copii insa acum mi sa pus pata pe altceva din ELC si nu stiam cu ce ocazie sa le mai cumpar. Si am gasit, uitasem de mos Niculae dom'le.
Timiiiii pe unde esti?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
monicabo, mie asa mi-a zis moasa, ca a doua nastere e mult mai rapida. eu am avut ultima contractie (notata pe agenda acasa) la 14.45 dupa care am sunat dr, m-am imbracat , am chemat taxiu, am ajuns la giulesti....m-am internat, am avut "travaliu".......si la 17.45 eram nascuta!!!! asa ca pe mine m-au sfatuit ca la a doua nastere(daca o fi cazu) sa plec de acasa de la prima contractie, ca altfel nasc cu taximetristu!!!!!!!!!
luna, spor la shopping si nu face toti banii praf, k vine criza economica mondiala peste tine
cafera, iti inteleg temerile........daca ai trecut prin atatea!!!!!of, tare mi-e frik de vaccinurile astea! mai demult nu se faceau domne' atatea si erau oamenii mai sanatosi.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ioanaiub spune:
monicabo eu la a doua nastere m-am dus la spital, sa-mi provoace nasterea pentru ca aveam termenul depasit, mi-a pus o perfuzie pe la ora 9,30 si la ora 12,35 am nascut, era sa nasc in pat in sala de travaliu, abia am ajuns in sala de nasteri, dusa pe sus
nici la prima nu a durat mai mult, la ora 15,30 m-am dus la spital, la dilatatie de 3 cm si am nascut la 20,30
nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
oaana spune:
Cafera,ia citeste aici,despre albusul de ou
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=117707&whichpage=2
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
musso17 spune:
na,ca m-am speriat si cu oreionul...offf,nu stiu ce sa fac,mie sufletul imi spune sa fac doar antirujeolicul...ma mai documentez si mai vb cu doctora.planuiesc sa-l duc la cresa dupa 1,6...pana atunci trebuie sa me decid.insa,ma bate gandul sa-i fac vaccinul contra pneumonei,meningitei...si mai era ceva,sa vad.
ma duc sa schimb copilul si sa-l culc.
CarlaV spune:
Sunflower, esti o draguta ca intrebi, n-au mai iesit petele de pe hainute, doar s-au mai estompat dupa 15-20 spalari. M-am impacat cu ideea.
Eu nu fac ROR si nici antirujeolic, o las sa se imunizeze natural, cand o sa faca boala. Am ajuns la concluzia asta si doctorita Sabinei ma sprijina, eu zic ca am gandit bine.
Monicabo, in majoritatea cazurilor a doua nastere e mai rapida si mai usoara, daca este tot naturala, pentru ca ai "drumul facut". Eu am nascut foarte repede, am condus pana la spital, am ajuns la 2 si la 4 aveam copilul in brate, dar partea mai grea a tinut doar o ora. Data viitoare nu stiu cum sa fac, sper sa nu nasc pe acasa.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
brazuca,uite ce am eu despre thuja:
3 granule de thuja CH 15 inainte si dupa si a mers f bine. n-a avut nici o reactie imediata. deocamdata o las asa si renunt la antirujeolic si la ror.
la copii se dau cate 3 granule pe doza, din orice remediu. referitor la thuja ...se da o doza inainte si o doza dupa vaccin. cu precautiile legate de mancat/baut si eventual menta (daca spalati bebelusii pe dinti cu pasta mentolata sau le dati pe dintisori cu calgel/dentinox, care contin menta
oaana spune:
Musso,eu am semnat azi ca nu-i fac ROR,si ma pregatesc sa cumpar antirujeolic,dar uite ce am gasit
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=64708&whichpage=1
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"