Copilasi de iulie-august 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Olivia, multumesc pentru lamuriri. Tensiune nici eu nu am, glicemia este la limita inferioara, cu sinuzita nu ma stiu, anticonceptionale nu, acum dr. mi-a facut doar un control oftalmologic simplu, asa ca cred ca il voi repeta. Pentru CT sau RMN e prea complic, voi apela la ele cand "crizele" mele se vor repeta mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu ai pt ce...Eu oricum fac astfel de control anual..si eu sint mai speriata de felul meu si ma caut..macar daca am ceva sa stiu din timp ..vreau sa traiesc 100 de ani!

edit ..mereu imi spuneti ca in Ro nu-s activitati pt copii..eu vad ca mai ales la Bucuresti..sint nu stiu cite!

http://www.gradinite.com/site/Evenimente/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata tuturor!
Oliv, da, sunt activitati.... mai ales in bucuresti. si cand a fost Patrick la Antipa erau scoli si gradinite... acum ma intreaba fericit daca atunci cand va merge la scoala o sa mearga si el cu clasa la Antipa... macar o sa il duc eu . la noi la gradi cica in grupa pregatitoare ii duce la biblioteca judeteana si fac acolo ceva cercuri si activitati.. sper sa fie asa si in continuare.
Ioana distractie placuta in delegatie daca mergeti si voi.
mai strig odata.... Dana, Simona, Gabi? totul ok pe la voi?
Anca?
noi suntem ok..... nimic deosebit. munci si acasa si din astea. asteptam week-end-ul.
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Kim si Amironeanu, si va veti face analizele sa fiti sigure ca nu aveti nimik, da ???
Rox, spor la munci

Si noi raportam o seara normala, dupa ce fi`mea m-a asteptat cu astea in semn de si eu stiu face ceva ... dup`aia a dat`o`n bara ca a vorbit urat si alela folosind cuvantul kk una`ntr`una probabil pt ca vede ca mi aprind beculetele in cap ...
Sunt prin zona, cu o durere de tample pulsante

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, la raport!

Am lipsit motivat - am tras o tura de sperieturi cu Tudor care de simbata s-a apucat de un nou hobby - vomitatul de lapte (ha, ha, Cristalina, suna cunoscut?) - a tinut-o tot asa, dar din ce in ce mai putin pina pe luni... Nu prea am avut ce sa-i fac - nu avea si diaree insa avea un scaun, maxim doua pe zi, moi rau si voluminoase de se umplea pina la urechi - l-am trecut pe HN25 iar de azi o sa incep sa ii dau lapte normal pentru ca saracul asa s-a strins la burta ca se chinuie de cite 2 ori pe zi sa faca cite o mingiuta de kk...De ieri am reinceput sa-i dau si fructe si legume dar fara prea mare succes - presimt ca o sa fie nasol cu mincare, o sa fie un mofturos...asta e!
Intre timp PC-ul de acasa s-a "prajit" de la o cadere de tensiune - l-a dus sotul la reparat sa vedem daca e gata azi sau nu, masina de spalat si-a dat obstescul sfirsit dupa 11 ani de folosinta intensiva asa ca azi mi-am comandat alta, un indesit - sper sa fie o alegere buna - abia astept sa mi-o aduca saptamina viitoare, pina atunci o sa se adune munti de haine, dar asta e!
Inca ceva - miine plecam la Predeal pentru weekend - am inteles ca va fi vreme frumoasa, asa ca sper ca vom lua aer si ne vom si relaxa nitel, desi cred ca sunt slabe sanse - toata lumea vine cu copiii din dotare asa ca va fi acolo un iures...dar macar mergem la munte

Va pupic pe toate si ne auzim saptamina viitoare!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, we placut sa aveti, pupam juniorul mofticios

Mnoah scot bota aia urata sau veniti sa semnati condica ?

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitz imi pare rau ca se apuca Tudor de sportu asta periculos.... dar deh, il cunoastem tare bine. distractie placuta in week end, da, va fi tare frumos...excelent ca va duceti sa va aerisiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Dragelor, pot sa ma laud ca am supravietuit! Am o frumusete de amigdalita pultacee, abia ieri am ajuns la medic si s-a speriat...
Ieri nu am fost in stare sa ajung la serviciu, am zacut cu 39 de grade toata ziua,dar am inceput tratamentul cu antibiotice si de aseara nu am mai facut febra. Oricum, se pare ca din cauza stresului extrem de care am avut oparte anul acesta, sistemul meu imunitar e la pamant
Dar cu toate astea, maine plec in team building, traiasca libertatea si Fromilidul, colegii mei si-au facut provizii pentru cocktailuri, eu

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxi sint si-n Cta..ieri am vazut..vrei sa-ti trimit?
Robi distractie maxima!
Gabi sper sa fie temporar..si vacanta placuta!

Poze de ieri:

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Taikwondo#slideshow/5262776775408572674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata fetele,
Nu stiu daca ne mai tineti minte, suntem Cori-mama cu Eva si Mara- fetele cucuietele. Am inceput sa trag cu ochiul la voi de ceva vreme, dimineata la cafea in special, asa ca azi mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa scriu si eu. M-am mai uitat si pe poze, si am vazut ca ati crescut mari, la fel si noi de altfel, si am vazut si puiuti mici, am citit ca mai sunt si unii piticei pe drum... felicitari tuturor si pupici speciali pt Paul fratiorul fratiorului Evei (cred ca ar trebui sa fie si el fratiorul ei prin alianta...) sa creasca mare, sanatos si sa aduca numai bucurii parintilor. Danuta
Felicitari si tie Rox pt puiuta din burtica, suntem mandre tare ca o sa aiba acelasi nume
Pupam pe toata lumea

Mergi la inceput