Copilasi de iulie-august 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, philip nu coloreaza, celp putin nu cum o face giulia. eu zic sa nu te stresezi, zau. si eu am colegi la munca ai caror copii au inceput sa citeasca la 4 ani jumate, si ce sa fac, asta-i treaba, felicitari insa philip nu e asa. stii si tu cum e cu comparatul...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumim de complimente!
Daria bucura-te ca Giulia este copil...si Luca este la fel de copil..Eu am vazut pozele voastre..ride..este vesela..nu stiu de ce te plingi tu! Nu mi-am putut da seama de tunsoarea ta...Cum mai este urechea?
Acum ecuatii de gradul 1 noi facem..dar asta nu insemna nimic!Acum doua zile am cumparat de la Ikea numaratoare ca pe vremuri si ne-am jucat. L-am invatat si dupa 5 minute a stiut..ii spuneam ..uite tu ai o bila...dar noua ne trebuie o bila pt tine ,una pt mine si una pt tata..Daca tu ai o bila cite iti mai trebuie ca sa ne dai la toti...Daca nu ma insel (eu nu le am cu matematica) asta este ecuatie de gradul 1..
Daca un copil citeste la 4..5 ani..nu este semn de inteligenta..Pe copii nu-i putem forta..fiecare are ritmul lui...Dar putem sa ne ocupam de ei si ce se prinde..se prinde!
Ioana la noi este vara (adica a fost incep ploile)... la San Francisco vara nu este ca-n ro..este in septembrie si octombrie..Nu ai raspuns la intrebarea cu Peter Pan :)))

Ieri am reinceput taikundo...este nostim tare in costumul lui de arte martiale...miine poate fac niste poze..

Roxa dar de ce nu dormi? Te doare lombar.s.au cum?
Alice ce sa-ti spun decit nervi de otel..si avocat smecher!!..si eu sper sa nu fie nimic..dar sint putin speriata trebuie sa recunosc..

edit..eu am invatat sa citesc in clasa 1...si cred ca nu m-am descurcat chiar rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

am sa va zic una din popor...."Decat filozof ofticos, mai bine magar sanatos!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Oliv, da, ma doare ingrozitor "asciaticu'" (), continuu.. de ieri in schimb sunt ok! cred ca se mai intarira ligamentele si au mai ridicat-o pe capra de pe terminatiile mele nervoase.
litere, cifre... da' de ce frate???? Patrick le mai stie pe alea mari, dar asa cum zice Andreea, incurca B cu 8 sau cu E, I cu 1, O cu 0 bineinteles.... pe mine oricum nu ma preocupa lucrurile astea. mai bine ar sti sa se imbrace singur si nu s-ar mai tandali la mancare ca sa ii bag eu in gura decat sa stie sa scrie la 4 ani.
aseara am tras si noi o portie de ciondaneala pentru ca se aseaza la masa, baga in gura ca de obicei jdemii de lucruri, le inghite fara sa mestece... si dupa aia cine vomita? asa ca l-am facut bebelus.... s-a suparat foarte si s-a asezat singur la masa si ma tot chema sa vad ca poate sa manance singur. poftim.... sa vedeti ce probleme avem noi
Alice succes la problemele legislative.
Robi cum te simti?? sper ca esti mai ok.
Ioana si ce daca e stangace? eu stiu ca asta nu e impediment sa scrie normal. colega mea de birou care e stangace... are caligrafie mai frumoasa ca a mea
Dana cum mai sunteti? totul ok cu baietii?
Simona? Gabi?
pupicei tuturor, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mey, nu va suparati pe mine, da ? Am timp de gandit ca e asa liniste acasa Acum rad, dar ma mai apuca si pe mine paranoile cand vad ploada asta Aseara de ex m-a surprins placut, i-am cumparat cartulii din colectia Printese si Zane care au vreo 50 autocolante de lipit in poveste si le-a nimerit Am iertat-o noah pt seara trecuta, si si ea pe mine ca i-a placut cartea
Si intr-adevar are alte calitati, mananca singura orice, se dezbraca/imbraca singura, se peaptana fara probleme si se impopotoneaza cu agrafe
Kim, merci mult de intrebare, otita e tratata, m-am ales cu oleak de candida pe timpan ca`st norocoasa rau dar o tratam si pe asta. Dar nu inteleg de ce esti speriata ??? Sa pui poze cu sportivul !
Gata, revin ca a inceput nebunia ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..
Daria uite a mea nu decupeaza ca io nu stiu cum s-o invat sa taie cu foarfeca cu mana stanga...
Vivia super distractie cu ecuatiile de gradu intai...btw de tort,scorpionii raman copii forever..si-n plus la fiecare aniversare cupilu face regulileasa ca am avut tort cu peterpan,sampanie pentru cupii si coifuri si trompete
Roxi vaz ca aveti distractie si voistai sa vezi cand apare Eva si o sa vrea sa fie si el bebelus....si pe mine ma omoara ca ea nu mananca singura decat la restaurant,la gradi si in concediu
hai sa avem o zi buna..daca nu apar pana luni nu ma dati disparuta,pleaca tati in delegatie si poate ne ia si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioi Rox imi pare rau ca ati practicat sportu` ... noi in we am avut tentative cu merg sa vomit, dar tot n-a reusit capra asta.

Ioano, ahaaa, poi distractie maxima sa aveti si vreme buna si sa vii cu pozici !

Mey, aseara i-am cumparat mandrei ceva ce am jurat ca nu o sa cumpar, un lantic de argint cu medalion (fluturas ca e in topul obsesiilor) dar arata destul de finutz, ce sa zic ... a primit lova de la pretendent si asta si-a ales ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Mey eu sint pt stimularea creierasului...am citit studii care arata ca numai pina la 5 ani se pot creea sinapse noi intre neuroni..dupa virsta de 5 ani se "brodeaza" pe ceea ce s-a creeat deja..prin stimulare de orice fel..Al meu maninca singur (dar fff lent..se misca in reluare)..se imbraca singur..se spala singur..na ca l-am laudat destul!

Daria poate ar trebui sa ai mai multa incredere in Giulia..Ce ma sperie? Ca am momente in care nu mai vad bine..din senin! Crizele se repeta si tin citeva minute...Bine ca a trecut otita!

Roxa bine ca trecut! Mey cred ca nu sint multi copii care nu se joaca la masa...asa ca..

Ioana si unde plecati?? AAA..nu stiam faza cu scorpionii
Am vazut ieri un film Network vechi de 30 de ani..dar atit de actual ca zici ca este facut ..azi

Ce liniste pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Astept sa adoarma Stefi si ca sa nu adorm stau un pic pe net.

Ioana, si Stefania este stingace, dar eu o las asa cum vrea. Tati deja a ochit un mouse de copii pentru stangaci. Iar Maria nu poate sa taie cu foarfecul pentru ca e un obiect special pentru dreptaci [size=1](nu stiu daca ai inteles ce-am vrut sa spun, tare greu e sa explici la ora aceasta)[size=1]
Daria, scumpica rau Gulia. Eu in general sunt anti bijuteri la copii, dar mai sunt si exceptii. Si Stefi e fan aripi in aceasta perioada. Iar cartile cu autocolante din colectia Printese si zane noi le avem pe toate, unele chiar in dublu exemplar ca tare i-au mai placut.
Olivia, multa sanatate si sa-i dai de capat. Dar mai facut curioasa, cum adica nu vezi? Eu, cam o data pe luna, am o perioada cand nu vad bine, vad cu puncte negre (ca atunci dupa ce te uiti la lumina), apoi apare si durerea de cap, iar durerea ramane de obicei si a doua zi. Si nu prea stiu unde sa ma "caut". Dr. de familie m-a trimis la oftalmologie, dar acolo mi-au spus ca e ok si acum nu stiu unde sa ma duc. O fi ceva grav sau oare pot trece cu vederea?!

Stefi mananca si se imbraca singura, dar numai cand are chef. Acum 2 seri ne-a demonstrat ca stie sa faca si ordine luna la ea in camere, de am ramas uimiti. Reconoaste toate cifrele, literele le recunoaste aproape pe toate, dar sub forma - la a spune andrea, la b spune buna, la c spune catalin si asa mai departe. Eu spun ca e o fetita isteata si tare curioasa (ca de, e a mea) si incerc pe cat posibil sa-i explic cat mai mult. Acum are o perioda in care este fascinata de engleza, a invatat o gramada de cuvinte la gradinita, incearca sa mai recunoasta cite un cuvant la desene, ma intreaba mai tot timpul "dar la asta cum se spune in engleza" si nu prea stiu cum sa profit la maxim de perioada aceasta.

Cred ca a adormit Stefi asa ce fug si eu la nani. Somn usor/o zi frumoasa, depinde pe ce parte a lumii sunteti.

Mergi la inceput

O, Andrea discutia este lunga..In cazul meu se incetoseaza vederea (vad ca prin apa, sau ca atunci cind privesti printr-un diamant) si apar scotoame (muste zburatoare). Si da am si dureri de cap. Cauzele pot fi nenumarate: migrena, contraceptivele,hipertensiunea , diabetul ,retionopatii de diverse cauze, sinuzite, tulburari circulatorii cerebrale...pina la tumori craniene. Eu o iau cu ORL-ul si control ocular (nu stiu cum ti-au facut tie, dar eu vorbesc de unul complet cu inspectia fundului de ochi folosind atropina, cu determinarea cimpului vizual..si tot tacimul). Tensiune marita nu am ..Foarte folositor este un CT sau RMN.Sanatate! Felicitari pt Stefi!

Mergi la inceput