Copilasi de iulie-august 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
buna dimineata
azi imi e somn tare... si am semne de usturime in nas. ma-sa, sper sa nu ma ia iar guturaiul ca nu am nici un chef.
Anca, inca o data tinem pumnii sa fie totul mai bine. ce mai face Bianca?
Andreea de pupi, eu 3 luni am trait cu sandwhich-uri. gateam si nu puteam pune gura pe mancare gatita. yuck. sper sa iti treaca mai repede starile astea!
nu am apucat sa vaz nici o poza... incerc sa recuperez azi.
o zi buna tuturor!
leeloo2004 spune:
Neata fetelor!
Sunt si eu pe aici, nu prea am apucat sa citesc din urma decit pe diagonala - dar vreau sa o felicit pe Diana pentru bb Tudor Stefan!! (vad ca ea a strins numele ambilor mei pitici intr-unul singur! )
Stefan pleaca azi in excursie pe Valea Prahovei - sper sa aiba parte de vreme frumoasa ca de distrat stiu sigur ca o sa se distreze!
Vad ca mai facem un mic progres si cu casa - a sosit mocheta, azi ma duc sa platesc diferenta si martea viitoare ne-o si monteaza - prin urmare dormitoarele vor fi toate gata - astept sa-mi spuna si furnizorul de parchet cind mi-l poate livra... prin urmare azi sunt pe drumuri - as fi vrut sa ajung si la ikea, dar nu stiu daca am cum..., voi vedea...
Va pup pe toate!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
corianai spune:
Neata fetele,
mai am o intrebare legata de vitamine: voi vitamina D le mai dati cupiilor? eu am intrebat ieri la farmacie si am primit in loc niste multivitamine, ma gandeam sa cumpar numai vit D picaturi..
Si mi-a mai bubuit o idee, vreau sa o indop pe Mara cu EyeQ, adica omega 3+6, cica face minuni la concentrare, poate reusim sa invatam tabla inmultirii pana la urma...ca tot am ajuns in clasa a cincea
Si cred ca o sa iau si eu, desi de inmultiri am trecut cu bine, dar ma omoara scoala asta.... deh, daca se trezi babet studenta
Stiti ceva despre EyeQ asta, face vreo minune???? Nu de alta da costa o caciula de bani...
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Cam asa ma simt io azi
Am dormit putin, am fo` la gradi unde am aflat ca Giulia nu stie nimic, nici cifre, nici litere, doar restul stiu si doar restul sunt interesati. Toata lumea face exercitii acasa, au adus mamicile tot felul de caiete, carti, educatoarea le-a zis ca ea nu se baga la din`astea, avem caietele noastre etc ... dar na, m-am simtit super nebuna ca eu si Giulia in acele momente ne uitam pe niste reviste cu jucarii si ne prosteam cu ce lista facem Moshului ...
Na, revin imediat !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16)
corianai spune:
Daria stai linistita si lasa cupilu in pace, o sa aiba timp mai tarziu. Uite la Mara mea
lasand gluma, cred ca tine doar de copil, daca e interesat iti cere el sa-i arati (cum face Eva de ex ) dar daca nu o procupa eu cred ca nu are sens sa o stresezi, nu castiga absolut nimic!! Poate sa invete foarte bine litere si cifre la scoala si sa fie prima in clasa.
szivarvany spune:
Poi asta e, eu nu ma ocup de copil acasa, asa au zis mamicile in schimb ele se ocupa, na, inca o data am parut nebuna in ochii tuturor
g_ioana spune:
neatza,neatza
Hai meii Daria fi serioasa,eu zic ca tu te ocupi foarte mult de Giulik...o sa le invete ea cand va veni timpul...btw la grupa mijlocie nici mandra nu face cifrele si litere...doamna educatoare a zis ca merge mai mult pe socializare,invatare de reguli de igiena,recunoasterea lucrurilor personale(ghiozdanel, prosop, sticla, etc)fructe,legume,anotimpuri si lucruri legate de ele...poezioare si cantecele...
Corina eu ii dau vigantol oil picaturi..
Roxi cate saptamani ai zis ca mai ai pana intri in concediu?
Vivia
Andreeap merci de complimente
Anca
hai sa avem o zi buna
szivarvany spune:
Da, stiu, aveti dreptate, dar cand mereu eu sunt de cealalta parte a baricadei, incerc sa fac sa fie totul cat mai bine pt Giulia, sa fie fericita, n-am ce sa-i fac daca pe ea nu o intereseaza cifrele si literele la 4 ani ... poate e vina mea, dar eu nu pot insista cu ceva ce nu-i place
roller025 spune:
Neatza! Vreme de kko in Bucuresti, cer acoperit si ceatza. In combinatie cu socializarea de 2 ore de azi noapte a lui Paul (de la 2 pana pe la 4) imi vine s-o iau pe scari in jos ca pe tobogan... Bag o cafea, sper sa-mi revin
Daria, lasa cupilu in pace. Bona noastra i-a cumparat lui Victor litere magnetice, cartulii, caiete cu liniute, abecedar si asta micu se pune la masa si zice: vreau sa scriu Victor! Ii scriem Victor si apoi zice: Uff, eu am obosit. Si pleaca. In schimb acum e mare fan la numarat: orice se numara, cate inghitituri ia, cate degete are Paul, cate sarituri face in pat etc. Cifrele le mai recunoaste, le mai incurca, literele le incurca rau... Pe mine ma distreaza, eu nu tin sa fac lectii cu el, o sa aiba timp suficient si i-am spus bonei: vrea, bine, nu vrea, iarasi bine. Cum zise si Roxana: as vrea sa se imbrace singur, sa se spele singur, sa manance singur, sa dea buna ziua si sa nu topaie tot timpul Le poate face pe toate, dar tre' sa si vrea.
Apropo de gradinita: ieri primesc instiintare de la directoare ca se fac 2 evaluari: una logopedica - ceea ce pe mine ma doare, ca Victor nu pronunta combinatiile de consoane cu s, sh, z si j, si o evaluare psihocomportamentala. Eee, ce-o fi aia? si tot caut pe net si nu ma dumiresc.
Anca, bine ai revenit, imi pare rau cand aud de situatii de genul asta, dar poate e mai bine asa! mult succes si sa fie asa cum iti doresti!
Cori, io i-am dat si vitamine lui Victor - pe vara de caldura n-avea kef de mancare si bona astenizase ca slabeste cupilu - au avut efect fix cat i-am dat, dupa aia nu prea. Din fericire Vicu mananca si fructe si legume - mai ales la legume au invatat o poezie la gradinitza ca mancarea trebuie sa aiba toate culorile si ca fiecare leguma e buna la cate o parte a corpului, asa ca beneficiez de asta
Roxa, AMR 4?
Gabitza, spor cu casa!
Andreea de pupi, sarcina usoara!
Diana, multa sanatate lui Tudor Stefan!
Gata ca s-a trezit piciul.
Pupu dulce!
corianai spune:
Daria am facut sapaturi pe aici sa-ti vaz si io pretendentul sunt curioasa ca o vulpe, ce sa-i faci... Giulia e o frumusete de fatuca, nu ma pot abtine sa nu o laud
Rox tinem pumnii sa nu te prinza fro raceala. Dar chiar asa, echinaceea aceea nu ajuta in cazuri de astea, te pomeni ca o fi vreo frectie la picior de lemn, si io care tocmai am inceput sa iau, dupa ce am fost racita 3 saptamani, cum stiu eu