Mamici de pepenasi de iulie-august 2009
Raspunsuri - Pagina 5
adrianafedorca spune:
doina eu tot sure check am facut, am 3 pozitive, un test barza pozitiv, si azi dimi am facut si un clear blue, cu atatea teste pozitive eu cred ca suntem
nu aveau cum sa iasa toate la fel si sa nu fim...
Doamne ajuta ...
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005) si minunea din burtica
3+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
doina2222 spune:
Ca bine zici !
Da' eu dimineata la 7 - direct la beta hcg !
mai asteptam fete !!!
http://tt.lilypie.com/cB1bm8.png
adrianafedorca spune:
daca vrei tu sa stai mai linistita fa si hcg-ul dar cred ca te intepi degeaba mai bine mai faci un test maine dimi si daca e tot pozitiv atunci e sigur sigur bebe in burtica
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005) si minunea din burtica
3+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
mcrissa spune:
kriss79 multumesc mult
doina bine ai venit printre noi!un bebe sanatos tun si sarcina usoara!
mai fetelor, voi cu atatea teste pozitive va mai faceti griji ca nu sunteti gravi?eu am facut doar 2 teste, sunt cele de la semnatura unde scrie Bulina mea.si cand am vazut ca cel de a doua zi a iesit mai pozitiv am zis ca sigur beta hcg e in crestere, ca e bebe.
voi aveti simptome ceva?pe mine ma mai doare burtica din cand in cand, dar trece in cateva secunde durerea.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
4+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
adrianafedorca spune:
si pe mine m-a tot intepat burtica saptamana trecuta, acum din ce in ce mai putin, sanii s-au marit dar nu ma dor in schimb am o burtaaaa...o aveam si inainte cadou de la prima nastere , dar acum parca sunt balonata cred ca trebuie sa-mi caut pantaloni mai largi
am obs ca daca ma enervez mi se cam intareste burtica si ma cam doare ...uff
voi cand anuntati la servici ca sunteti
?
gata mi-am facut si ticker, m-am chinuit putin ca nu mai stiam cum se pune la semnatura , mai am doar 254 de zile, sa vedeti ce repede trec, abia atunci urmeaza greul
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
3+
Michael Levine
doina2222 spune:
Probabil ca ma intep degeaba, dar vreau sa ma conving.
Crissa, multumesc de urari.
Despre simptome, nu prea am .Sanii foarte putin durerosi si parca un nod in capul pieptului.Nu imi dau seama daca mi-e greata sau mi se pare.
in rest....nimic !
sigur
4+ !!!
doina2222 spune:
cat despre anuntatul la servici, eu mai astept un pic.
Tocmai a nascut o colega, iar alta deja a anuntat ca e gravi...ce fericire va fi pe sefii mei !
eu mai astept un pic .
voi cand anuntati ?
mcrissa spune:
eu maine voi anunta la munca, pentru ca am nevoie de cateva zile sa fac niste investigatii.seful meu stie ca incerc de ani de zile sa raman insarcinata si chiar m-a sustinut in incercarile mele.
si eu sunt foarte balonata, am o burta de zici ca sunt in 4 luni.dar vad ca intru foarte bine in pntaloni inca.
eu daca ma supar putin sau ma sperii ma doare imediat burtica.cum eu am avut in Z28 o pata si una in Z29 dr-ul mi-a dat sa pun utrogestan si daca ma doare burtica mi-a spus sa iau no-spa.
mi-am facut si eu tiker
Bulina mea
4+
mcrissa spune:
doina ma gandeam sa fac si eu un beta hcg in dinamica sa vad cum creste, dar ma stresez degeaba, mai bine ma rog la Dumnezu sa fie bebe bine si sunt mai impacata decat sa ma intep.
Bulina mea
4+
adrianafedorca spune:
fetelor voi aveti greturi? ca eu am o pofta de mancareeee, as manca intruna, la prima sarcina au inceput pe la 5 saptamani si au tinut pana pe la 4 luni , acum mi-as dori sa vina mai repede sa nu ma fac cat casa
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
3+
Michael Levine