Mamici de pepenasi de iulie-august 2009

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Mcrissa o veste mai frumoasa nu cred ca puteam auzi azi - Dumnezeu sa fie linga tine in fiecare zi de sarcina - sa creasca in burtica un bebelus puternic, sanatos si frumos-frumos. Sarcina usoara si dusa frumos si bine pina la termen - cu sot asteptind sub usa nasterea si mamica fericita cu ingeras in brate.

P.S. azi , nu stiu de ce, am recitit ce scriam la Asteptind un ingeras...,, pe cind eram colege, am citit cum mai felicitat cind am ramas insarcinata - si, sa stii, ma bucur cu lacrimi in ochi, ca pot sa te felicit si eu azi pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mcrissa am vazut ca ai facut listuta
anul nasterii la mine este 1976

tu la ce dr mergi?
eu am ramas fara dr, la prima am nascut cu dr laura dracea de la giulesti, dar acum se ocupa doar de FIV-uri, asa ca trebuie urgent urgent sa ma decid ...

in dimi asta ar fi tb sa-mi vina CM dar vad ca n-a venit , asa ca am mai facut un test , de data asta a iesit imediat pozitiv asa ca nu mai am nici un dubiu sunt yupyyyyy

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

mi-am schimbat semnatura.

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005) si 3+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

alionushca multumesc iubita
m-au rascolit amintirile de la asteptand un ingeras.imi aduc aminte cum stateam noaptea amandoua pe net si cautam simptome.iar luna asta nu am avut niciun semn, am avut o pata in Z28, am plans rau, i-am spus sotului ca-mi vine, iar peste 2 zile m-a intrebat daca mi-a venit si cand i-am spus ca nu s-a dus sa cumpere un test, l-a sarutat si mi-a zis ca din atata multa iubire trebuie sa fie bebe.a doua zi dimineata l-am facut si a iesiot imediat pozitiv.
bobitamica se pare ca inca nu am inceput sa uitsi la mine era atunci prima luna de stimulare, dar fara monitorizare.in vara am schimbat doctorul(multumesc lui Dumnezeu!) si am facut stimulare cu monitorizare ecografica si minunea a aparut.
adriana , daca azi ar fi trebuit s avina uratzii, inseamna ca ai fix 4 saptamani.o sa modific in listuta anul nasterii.

eu am ascultat melodia de www.youtube.com/watch?v=BwHlUfTzq2U" target="_blank">aici si am plans de emotie(ignorand partea comunista)

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 4+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

CRISS....ma bucur atat de mult pentru tine. Si pe mine m-a monitorizat. Ti-am spus ii multumesc din suflet doctorului. M-a ajutat mult si la nastere...E important ca ai un medic in care sa ai mare incredere.
Iti doresc din toata inima sa ai o sarcina usoara si sa ajungeti cu bine la termen. O sa mai intru aici la voi sa va mai citesc.

Inca o data,fetelor...va felicit din toata inima...

Bobitamica- mami de IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

FELICITARI Adriana, Cistina ! Sarcina usoara si bebici sanatosi !
Am o intrebare : Ma primiti si pe mine ?!
Aseara am facut un Sure Ceck si au iesit 2 linii!!!!!!!
Am mai facut 2 teste si a iesit la fel .Oare sa fie cu putinta?!
Sunt foarte fericitaaa!!!!!!Imi aduc aminte cum stateam si eu in umbra la odisee....
Luni sunt la beta HCG...
Voi ?!

VA pup!

http://tt.lilypie.com/cB1bm8.png

Mergi la inceput

doina2222 sigur te primi ,felicitari , sarcina usoara si bb sanatos
sa-i spui crisei datele tale sa te treaca in listuta
ce bine ca se mareste listuta

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005) si minunea din burtica 3+

Michael Levine

Mergi la inceput

Multumesc Adriana,

datele mele sunt :

DN 17.09.1978
UM 27.09.2008
DN 04.07.2008

Multumesc de primire si mai asteptam.
Zau fetelor ca mi-e frica sa ma bucur...inca...daca nu sunt ?
dar am 3 Sure Ceck si un Barza Gold poitivate in timpul 3-5 minute.
Mi-e frica pentru ca sunt patita cu BARZA, test pozitivat aiurea in urma cu 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Mcrissa, FELICITARI din toata inima!!Sa ai o sarcina cat mai usoara si BB sanatos!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

vad ca de emotii tot mananc litere

Mergi la inceput