Pepenasi de iulie-august 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
Dianami spune:
Am scris in acelasi timp, Sun. ![]()
Noapte buna celor care merg la nani, cucuvelele mai stau
.
Diana, mami de Iulia si Andrei
gallyb spune:
Multumim fetelor de aprecieri. Slujba a fost la biserica Sf. Apostoli Petru si Pavel la Dristor. E o biserica noua, in vara asta a fost sfintita.
NARCISA LA MULTI ANI! Sa ai parte de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

ELLA81IT vezi ca am pus poze, uitati-va la poze sa vedeti daca va place de noi. Noi nu suntem impotriva 
Xenia (9.07.2008)
gallyb spune:
Cred ca va spun si eu noapte buna!. Si...parca vad ca se trezeste Xenia sa pape. Dar asta nu e problema, papam si nani la loc.
pepenasii si mamicile lor.
Xenia (9.07.2008)
narcisa.s spune:
Multzumesc Sun, Dianami, Gallyb...sunteti niste minunate...Eu sunt emotionata, e prima mea zi de nastere sarbatorita departe de casa...Si imi dau seama ca a trecut cel mai frumos an din viata mea.Pana acum...Ca m-am casatorit cu Vil, ca o avem pe Anais, ca v-am intalnit pe voi.Plang ca proasta...
Dianami, facem acusica un siren
Sun, ce par superb are Thea!!!!!!
Am vazut 3 mamici absolut SUPERBE - AnnaBaby, Diarux si Sun si niste kupii FABULOSI!!!!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
mcoca spune:
Narcisa, LA MULTI ANI! mult noroc si fericire alaturi de Anais si Vil!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
diarux spune:
am intrat special pentru o chestie serioasa!
Draga NARCI, la multi ani!
fericire, noroc, bani
si ce-ti mai doresti sa ai.
Sa-ti fie viata un rai!
Bucurii de la pitica.
Ce daca acum e mica?
Si c.....i daca gasesti
ceva bun sa ne gatesti
ca venim cu toti la masa.
Nu e chiar departe, lasa!
Te pupic din nou , sa stii,
fericita azi sa fii!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
atb spune:
Narcisa, LA MULTI ANI!!!!
(Cum se zice LA MULTI ANI la voi?) Muuuuuulta sanatate, fericire si iubire alaturi de Anais si Vil, Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va umple viata de bucurii!!!
Multa-multa sanatate si bunicii tale, sper ca nu e f grav! Tu prin ce perioada vii la Cluj? Si care era chestia cu c......ile, de ce era cuvant interzis, ca eu n-am prins faza. 
Mona, multumim de complimente! 
Bufi, ce fain e costumul de Craciunel!!! 

Si io vreau!
Sun, felicitari pt. invitatia de nasit! si cand va fi nunta?
De-abia astept si eu sa-mi petrec Craciunul acasa in familie, cu puiul meu drag, am un trenulet pe sina pe care de obicei il pun de jur imprejurul bradului, anul asta o sa aibe farmec fiindca are si cine sa se joace cu el, "sa se joace", adica sa dea cu manutzele in el ca pe-atunci n-o sa stie inca sa se joace.
Ana_a, maimuticul de Matei e asa de scump! 
Xenia de Gallyb e o printesica dulce! are niste gene tare frumoase!
David de Rontzy, pup romanticul incurabil
, el cu flori pt. Raluca! 
Vazut si poze de Ilinca, de Capri, ochisorii ei expresivi ma dau gata! 
Maryb, sa-ti traiasca flacaul, e un frumusel si jumatate!!!
Dana81, Clara e o papusica scumpa-foc! 
Diarux, totala poezia pt. Narci!!! ![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
narcisa.s spune:
Mey, ma faceti sa plang...Of
I-am citit la Vil poezia, Ruxule.Multumim pentru versuri, foarte frumoase.Esti o speciala
Vicky scump, multumesc si va pupam din toata inima...Si pe Maya frumoasa
ATB-ule, acum cuvantul nu mai e interzis ca am in curte ciuperci...Hehehe...Multumim tare mult de urari.Nu stim inca ce si cum ca s-au scumpit tare bileteleVa pupam...Feliz aniversario
Sunteti niste scumpe...Ce zi frumoasa imi faceti
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
atb spune:
Atunci iti spun si Feliz aniversario!!! La tine inca e 24, si deja incepi cu lacrimogene??? D'apoi maine? sunt curioasa ce cadou iti face Vil, ne spui si noua? ![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
struluta spune:
Salutare tuturor!
Eu nu am somn…si sunt asa de obosita, iar maine incep déjà cu cursurile, am de la 14-18 si mai trebuie sa pregatesc haine 
pt husbandul care pleaca din nou luni pt o saptamana…of…si am o stare naspa
…abatuta, trista, cu toate ca nu am motiv, dimpotriva…si totusi. Noi am fost in Satu Mare…m-au scos baietii mei la un restaurant sa ma sarbatoreasca
..a fost ziua mea
…ne-am intalnit intamplator cu alti 5 prieteni, cu toate ca imi doream sa imi petrec seara doar cu cei doi “barbati” din viata mea, dar a fost placut si asa. Puiutul a dormit continuu de la 17 si pana la 22.30 cand am ajuns acasa, de se mira toata lumea de el ce relaxat dormea in galagia aia…ingerasul meu scump. A papat numai 110 de laptic si
!
Bubitele inca nu i-au trecut, ii dau in continuare Fenistil. Doamne da sa-i treaca
Cu ciclu, nici mie nu mi-a venit, cu toate ca nu mai alaptez de 2 saptamani
…sper ca nu am reusit performanta de a proiecta déjà fetita, ca-mi tai venele

. De luni intr-o saptamana merg si eu la medic sa-mi pun sterilet.
Si pruncusorul meu isi suge inteeeeeeeeeeeens degetelele, pumnisorii…suzeta din ce in ce mai rar
Chiar mi-a spus si moasa ca are gingiuta inflamata, dar e muuuuuuuuuuuuuuuult prea repede. Azi i-am mai luat si eu niste inele gingivale ca a inceput si el sa-si plaseze in gurita tot ce are la indemana.
Cu dieta, azi am facut exceptie putin, dar am slabit in nici 2 sapt aproape 2 kg. Am fost si pana la REAL azi sa vad de Leg Magic, ca cica se gasea si acolo, insa nu am vazut, asa ca am sa-l comand din HU, mai ales acum ca a scazut forintul asa de mult…vai fetelor, e dezastru ce se intampla cu criza asta…pe bune, e rau de tot… si valul vine spre noi cei de jos…chiar am vazut ca Renaultul inchide fabricile din Franta pt 1-2 sapt, face disponibilizari, reduce productia, Dacia la fel…Peugeot la fel…si vor veni si restul…ne astepta vremuri f grele. Ar fi bine sa avem bani multi si sa-i investim la anul!
Oanasm, Mada_max???
Narcisa_s: draga scorpiuta

LA MULTI ANI

sa-ti de-a Dumnezeu multa, multa, multa sanatate, multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi
Cuscra: ma bucur ca Viktoras e pe placul cuscrului, oricum il cucerea cu zambetul lui
! Pe mine m-a iertat ca am fost asa “cruda” la “petit” ??? Asa’ s eu, mai scorpiuta de fel, dar se poate intelege omu’ cu mine daca vrea! Ca n-are de ales!![]()
In seara asta am povestit prietenilor nostrii ca am nora, de s-au prapadit toti de ras. 
Spunei noramii ca Viktoras e numai al ei, sa stea linistita am eu grija de asta! 

Monalac: sunt niste scumpi si copilasii tai
, Codrin e un “barbat” adevarat déjà
…sa de-a Dumnezeu sa te vindeci si tu…Draga de tine, ca nu ti-e usor nici tie.
Dianami: intr-adevar a fost super, avem un Parinte extraordinar, cu toate ca l-am cunoscut doar anul trecut inainte de nunta noastra cu cateva saptamani. Am mers la el ca vroiam in biserica lui ca e f frumoasa. Si cununia religioasa a fost extraordinara… si acum plang de cate ori ma uit la dvd-ul de la nunta! La cununie ne-a facut cadou lumanarea care a ars de-a lungu ceremoniei, si ne-a citit si rugaciunea lumanarii, care e cea mai “de suflet”rugaciune pe care am auzit-o vreodata. Ceva de genul ca-ti sfasie inima de frumusete, profunzime, tristete…of, poate o scriu odata…am mai primit juramantul frumos inramat, respectiv crucea pe care ne-am jurat credinta. De asemenea si la botezul baietelului i-a facut cadou un rozar micut, o iconita cu Sfanta Fecioara, o cruciulita si chestia aia de pe el, se vede in poze (un fel de manta) pe care era gravat numele copilasului si data botezului. Impresionant… si nu a vrut sa i-a nimic la botez.
Iar la restaurant am reusit sa socam din nou poporu’ (prima data la nunta cand am facut la gradina de vara, cu bufet suedez, bar cu un tip care facea tot felul de cocteiluri, eu fara voal… etc) am avut un meniu mai “taranesc” adica aperitiv taranesc cu slanina, ceapa rosie, branza burduf, sunca, etc, supa – babgulyas (cel mai bun pe care l-am mancat vreodata se face la acel local unde am tinut botezul!) si felul 2 mix-grill+ tort! A fost beton…cand am mers sa rezervam sala si am spus ce meniu vrem doamna de acolo a crezut ca facem misto de ea…asa suntem noi, mai non-conformisti!
Ariadnabr: super pisicuta!

Diarux: si eu vreu o poezioara de “imbatranire”!
Mama, cat am scri, chiar ca nu am somn!
Dau si eu cu intarziere
si un
virtual de ziua mea!
Simona, mamica de ingeras Bogdan Viktor (03.08.2008)