Pepenasi de iulie-august 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am vazut poze de AMALIA GABRIELA,FETITA IRINUCAI 81.preotul care a botezat o pe amalia l a botezat si pe cris,baiatul meu cel mare.se numeste zlotea si a oficiat slujbe la o biserica din giurgiu,dar,din pacate,acum 3 ani,parca, a plecat in bucuresti,s a mutat cu tot cu familie.mi a parut f rau,pt ca mergeam saptamanal sa l impartasesc pe cris la dumnealui,era un preot deosebit,tot dansul mi a facut si sfestanie la casa inainte sa l nasc pe cris si m a impartasit si spovedit.

amalia e o papusica,ce par mare are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Fetelor, nextul sunt produse scumpe si la reduceri nu se prea incumeta sa se bage ei...dar sunt calitate!

Diarux pup Tudoras, are catelus din acela gri de la ikea cum are si Kari!

Ankalaura, mami inca nu i functionabil, iti spun cand va fi open!

Sun e bestiala Thea cu peruca, ieri iam pus si eu Karinei o peruca cu 2 codite dar cand am vrut sa i fac poza s au terminat bateriile.

Fg la mumez una mica...nu aruncati cu pietre ca fumez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KAMELYA - musai trebuie sa iei storcator. Neaparat din ala separat, cu doua cani. Doua. Adica nu cu tzutzurica de-aia pe unde curge sucul, plus o cana pentru celuloza aia care ramane. Eu am pus ochii pe unul de 42 de lei pe care il iau cu certitudine

BOBITA - acuma am priceput cum e cu Nextul. E drept, sunt destul de scumpute, dar MAI IEFTINE CA LA NOI! Mai ieftine si decat alte produse, marci mai putin cunoscute... Eu am prins aprovizionare la Redoute cu o nimica toata ca bani.
Am vazut la NEXT un set asa frumos cu bluza si pantalon, frumos frumos cu 14 lire. Pai eu am dat 90 de lei pe sarafanul ala mov d ela botez, si e de la un magazin de la colt de la noi. Ma rog, e Picci sau Pippi, cum ii zice, mare marca ce sa zic...

De la Next am luat mai degraba pentru Eliza, baremi ea le poarta un an... Pentru asta mica avem foarte multe Cocoon care sunt super si ele. Nimic nu s-a sucit la spalat, nici un body, nimic... Plus ca sunt foarte moi... Daca puteti sa credeti ca inca o imbrac cu bodyurile de 1 luna!!! Ea e lungana, dar materialele sunt foarte moi si se intind fara sa arata naspa sau sa jeneze copilul sau sa traga la cusaturi... Atata doar manecutele sunt scurte Pe alea i le pun noaptea pe sub pijamaluta, ca imi sunt asa de dragi ca nu imi vine sa le bag in lada de "iernat" deja...
Macar n-am si eu vreo nepotica ceva sa le dau mai departe.... Frate-miu asta tot promite, tot promite... si vad ca nu se grabeste la concret....

TIBI - nu te apuci si tu de tigara electronica? Ne-a tradat ILEANA... A aruncat pisica cu tigara si acuma a fugit....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CRISTINA, da am noua parola, mersi tare mult oricum de PM, ma lasa sa intru la pepenasi dar cand deschid albumele nu apare nici o poza. O sa il rog pe fratele meu sa isi bage nasul ca e mai expert, eu is putin cam varza la capitolul asta
SERENITY, am incercat o data cu mozilla si nu a mers, reinstalez si incerc din nou

Aaaa si na ca am vazut si io tot ce-am prins prin zona pe la semnaturi, mai putin ce era cu picassa, niste scumpeturi de-ti vine sa-i mananci:
NATI, superb Matei in costumasul alb si cu sepcuta de la bunica, nu maic de cea cu costumasul de la matusa Maria
SERENITY, super Raducu cel viteaz care doarme cu ursu
ANILANSA, admirat cavalerul cu vestuta
PICA, admirat si minunea de Sebastian
ATB, ce par mare are Nicholas
Si cam atat am gasit prin zona. Ma duc sa ma mai chinui cu picassa pina nu ma cheama datoria

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Struluta, La multi ani!!!!!!!!!!!!!!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa te bucuri alaturi de familia ta minunata!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pica, Tecky, Gini, Kamelya, Ankule, Monalacule, Cris, Violeta, Rontzy, Anilansa, Danutza,Nati iubita, Didi, Tiberica, Ariadnabr, Marina, Bobitamica multumim din suflet, sunteti speciale si deosebite...

Sa va spun cu cadoul fie-mii...Ma conversam aseara cu DianaMi pe mess...Ca asta cum e, da aia cum et etc etc etc.Fimea, in bratze,doar in body ca era cald...Si am simtit la un moment dat ceva cald si mai consistent in mana.Si ea fericita, imi zambea...

Cadoul meu de la Vil si de la Doamne Doamne a fost Anais, in primul rand.Apoi un tort de nuci si un medalion cu rubine in forma de fetitza..

AM PUS CEVA CARTI PE MAILUL DE YAHOO.TRIMISE DE MIHAELA STANCIU.MAI AM CATEVA DAR LE PUN MAINE

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor ne-am intors si noi din vizita,am facut poze cu bebelusii,o sa pun poze mai tarziu.
Serenity e buna ideea cu intalnirea la Mc.Sa vedem ce zic si fetele.Eu zic sa facem tot posibilul sa ne intalnim ca vremea se strica si cine stie cand vom apuca sa ne mai vedem.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mona, e ok sa pulseze. Cum ti-a zis si dr, nu trebuie sa fie bombata.

Serenity, Tecky...vorbiti de Mc'ul de la Brancoveanu? Acela mi se pare cam mic pt. cate vom fi . Iar pe terasa nu putem sta daca e frig si ploua. Locul de joaca merge pt. cativa copilasi, nu mai stiu exact cum arata.
Alta problema ar fi ca sunt mai mereu diverse petreceri de aniversare, asta inseamna ca locul de joaca si multe mese vor fi rezervate...e cam aiurea.

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fete dragi!

La multi Ani, Struluta pentru ieri..
Sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu cei 2 barbati importanti din viata ta!

La multi ani, Narcisa!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunea de copil darnic Anais:D si de tati Vil!

Pupicei tuturor!
Revenim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralubv spune:

multumesc de raspunsuri. nelamurirea mea venea de la faptul ca cineva scria ca si cu infarixul sunt pana la urma tot 2 intepaturi si ca nu stiu ce titru de anticorpi trebuiesc dozati ulterior....ma rog. acum sunt lamurita. poate e de vina neuronul de lauza ca de felul meu sunt medic rezident si pana sa fiu gravida si mamica nu eram asa tampitica.
inca una si ma duc....fica-mea papa tzitzi deocamdata. dar a crescut tare putin. cam 450-500g in prima luna(azi o cantaresc de bilant). eu la scoala aia a mea am invatat ca e putin si ca sa dau comletare. neamurile medici pediatri imi zic sa o las in pace ca va creste ea si sa nu sar cu laptele praf.specific ca atat a crescut fata de greutatea cu care am iesit din spital. i-am mai facut eu proba suptului dar nu o mai fac ca o iau razna.
a mai patit cineva asa ceva? si daca da, care ar fi solutia? completarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ralu, da este cam putin, dar daca fata nu plange de foame .... eu nu as sari cu completarea. Si fetita mea in luna a patra a luat 300g decat. Asta e, nu suntem toti la fel.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput