Mamici norocoase de sept-oct 2008 (170)
Raspunsuri - Pagina 7
300 spune:
Tzitziri o sa încerc si garmastan desi pana acum m-am ferit ca auzisem ca unii copii nu ii tolereaza gustul.
Problema mea Miruna este ca deja nu mai pot strange din dinti, nu mai suport nici o haina peste sani. Uneori dor si intre alaptari. Altfel, dor cand incepe bb masa apoi mai trece. Citisem undeva ca durerile astea apar si cand nu e copilul pozitionat corect si nu apuca si din areola, pe mine uneori ma doare mai tare in functie de cum apuca ea, uneori mi se pare ca isi strange gura de parca ar sorbi din pai cand e la tzitzi si daca i-o scot si incerc sa i-o indes altfel uneori o scuipa si o ia tot cum vrea ea. In sfarsit, poate sunt eu paranoia.
Sper sa treaca mai repede.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Muuh spune:
300 poti gasi o moasa sau o asistenta de pediatrie sa te vada cand alaptezi? Sa iti zica ea de pozitionare si chestii din astea. Daca erai in Bucuresti iti spuneam sa apelezi la doamna Musat ca te ajuta ea dar asa nu stiu ce ai putea face. Ai timp sa te uiti la filmuletele de pe site-ul dat de Nadina si kid? poate iti dai seama daca e ceva in neregula. Mai este un aspect: mie doamna Musat mi-a spus ca e posibil sa am microfisuri pe mameloane in primele trei saptamani si ca trec de la sine.
Octavia75 spune:
Feteleeee,
Vrem si noi in listuta de bobocei de octombrie
Vesna - 16.10.2008, 3090 gr, 51cm, APGAR 10, natural fara epidurala, maternitatea Odobescu - Timisoara , dr. Chahem Nedal
Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
aly_c20 spune:
neatza!
Am fost la pediatru!Puiul are 6,5 kg la o luna si 3 sapt!Nua mai fost nevoie sa mergem la endocrinolog pt ca in 9 zile a luat 400gr...totusi ramane sub observatie.Peste 2-3 sapt repetam Tsh-ul.
De ieri lui Sebi ii curge o urechiusa
si de vreo 5 zile are nasul f infundat, abia respira chiar daca pun ser si Sterimar!
Parca a inceput sa si mai regleze mesele,azi noapte am dormit 4 ore legate
,dar sper ca rarirea meselor sa nu fie din cauza urechiusii :(
Am vb acum cu dr.a zis ca daca nu face febra si nu l doare (Sebi nu tine manutza la ureche, nu plange)e posibil sa fie un dop de ceara, dar daca persista, luni mergem la ORL
Gravidutelor,mami de Alexa, garga, ilia, profitati din plin de ultimele zile cu bb in burtica!O sa duceti dorul burticii
Week end placut la toate!
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra
alexa si mami spune:
neata!
ce vreme de stat in casa:(
feli, ce program
misto, sa o tina tot asa voinicelul!ati gasit pina la urma alcool alb? ca pe la noi se uita farmacistele ca la urs
cum sa mergi tu la preot?! sa vina el acasa.
nikolici, te-au "aranjat" aia la spital cu lama?
ramo 
voi cind mergeti acasa?
aly
multa sanatate puiului! DD ajuta sa fie bine!
mary, vazut mititelu' grasunelu', e dulcic foc!
ce-mi place sa va citesc toate povestile despre alaptat, colici, somn, nesomn...![]()
alexa si
mami
babytza spune:
Neata fetelor 
Kid
multumesc mult. avem o prietena in UK si asteptam azi sa vedem cand ne trimite.
Nikolici si eu am zis ca mor in prima saptamana. Ma incingeam ca naiba de la absorbante. Apoi am gasit unele de la Libresse care sunt cu bumbac pe deasupra. Sunt minunate. Cele roz-invisible . Nici nu le mai simt. Si ma spal cu Lactacyd-femina dimineata si seara. Am citit de el la Eva. Este foarte bun si asta. 
Ma duc sa mai citesc din urma...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Muuh spune:
feli la 8 zile vine preotul acasa ca se pune si numele la copil (adica il inseamna in fata lui Dumnezeu) nu te duci tu nicaieri.
nikolici spune:
Alexa..nu m au aranjat la spital...yacc....no way.
Babytza si 300 multzu mult de sfaturi

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
300 spune:
Muuh chiar la dna Musat ma gandeam si eu si odata ajunsa acasa o caut. Aici nu stiu la cine sa ma duc, mi-e si aiurea dupa ce-am patit la maternitate cu firele alea. Dar este un dispensar unde mergeam cand eram mica si cred ca luni fac o preumblare pana acolo. Si dr meu de familie e pediatru dar nu cred ca ma poate ajuta.
Cu mama nush ce sa zic, ea tot zice ca bebe apuca bine si eu am o noua obsesie, mai in gluma, mai in serios. Mi se pare ciudat sa nu stie, ea ne-a alaptat pe toti.
La clipuri m-am uitat, atata timp cat am putut sta la calc fara dureri. De-acu e deja mai bine si o sa mai studiez in continuare.
Alina, acasa ajung cand termina al meu amenajarle - l-a apucat ambitia sa puna el gresia si faianta ca toti meseriasii cu care am vorbit n-au mai avut timp. Noroc ca e indemanatic.
Io acum cu bebe in brate, doarme, a vrut alint.
Sper sa nu aveti nevoie, dar uite un leac ce merge deocamdata: juma de lingurita sare la o cana de 250g de apa calduta, dati pe san avand grija sa ajunga la toate ranile. Tineti sanul in solutie 1-2 minute si apoi lasi la aer. Poti sta nu mai mult de 5 minute cu sanul cufundat in solutia salina. Calmeaza bine de tot si elimina aspectul de san rugos. O solutie pe termen scurt.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
sabinel spune:
neata la amiaza! muaca mi-a dormit azi noapte 6 ore legate. a adormit la 11 si s-a trezit la 5. nu mi-a venit sa cred. e mare lucru pt un puiut de nici 6 saptamani. in rest, vreme de stat in casa si crosetat pentru cine se pricepe![]()
pupici si salutari tuturor!
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii