Mamici norocoase de sept-oct 2008 (170)
Raspunsuri - Pagina 23
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Muhh vad ca esti importiva ceaiului la bebei, al meu papa formula si daca nu ii dau ceai nu poate sa faca caca, se screme rau, ca un om mare pana incepe sa planga, se arcuieste in toate felurile,mi-e o mila de el cand face asa , ce ma sfatuiesti? apa nu vrea sa bea , intr-adevar ceaiul asta baby drink e al naibii de dulce dar eu pun cantitate dubla de apamai am o intrebare pentru mamici cu experienta, piciul s-a obisnuit sa stea la 25 de grade destulk de infofolit, costum de casa si infasurat in patura pufoasa cand doarme, oare cum il invat sa stea la temperatura mai mica, fara sa mai pun hainute in plus? ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Fie scazi treptat temperatura la el in camera ( cate 1 grad la 2-3 zile ) fie incepi sa-i pui o paturica din ce in ce mai subtire. Eu asa opta pt prima varianta ca 25 gr e cam mult pt bb, incearca sa nu-l obisnuiesti la mai mult de 23.
sabinel spune:
irina, de-ar fi asa de simplu... dar nu e. deja fac planuri cu fiica-mea, c-or s-o ia la tara, c-or s-o creasca. eu tac si rad in sinea mea ca mi-oi lasa fata cand o merge motanu-n mustati. iar eu nu pot sa-i zic soatei sa le zica sa taca, ca amandoi is cicalitori. noroc ca parintii mei is mai normali... compenseaza oareshcum. 
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
Boo spune:
Simt ca o iau razna daca il mai aud plangand 

De azi dimineata de la 7 de cand s-a trezit si pana acum cred ca a dormit puse cap la cap maxim 2 ore. In rest plange non-stop. Nimic nu ii convine. Nu vrea decat in brate. Orice jucarie e inutila, nimic nu ii distrage atentia. Plange si in brate. Nici frigul de afara nu a avut efect, ca am vazut ca povestea cineva.
Mi-a zis o prietena ca ar putea sa fie un puseu de crestere cerebrala. Astea cica nu sunt in acelasi timp neaparat cu cele de crestere fizica. Am cautat si eu pe net si am gasit asta : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124356&whichpage=19 ce e scris cu albastru. Poate va ajuta.
Eu am zis ca e burta de vina ca face kk mult si parca are o mitraliera in loc de popou. I-am dat de toate. Debridat, Infacol, Bonnisan .. nimic nu are efect !! Nu stiu ce sa-i mai fac. UFFFFFFFFFFFFFFFFF
Pupici pentru
ramase. Mai aveti un pic si gata. 

Corrina spune:
ufffff...cine ma desteapta si pe mine? as vrea sa pun la semnatura poze si nu stiu cum...va rog sa imi spuneti si mie cum se scrie dupa link....pliiiiizzzzz

Bafta Gargaritza & Arianna Stefania!!!!

fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008

, intr-adevar ceaiul asta baby drink e al naibii de dulce dar eu pun cantitate dubla de apa