Mamici norocoase de sept-oct 2008 (170)
Raspunsuri - Pagina 22
CD27 spune:
Muhh vad ca esti importiva ceaiului la bebei, al meu papa formula si daca nu ii dau ceai nu poate sa faca caca, se screme rau, ca un om mare pana incepe sa planga, se arcuieste in toate felurile,mi-e o mila de el cand face asa
, ce ma sfatuiesti? apa nu vrea sa bea
, intr-adevar ceaiul asta baby drink e al naibii de dulce dar eu pun cantitate dubla de apa![]()
mai am o intrebare pentru mamici cu experienta, piciul s-a obisnuit sa stea la 25 de grade destulk de infofolit, costum de casa si infasurat in patura pufoasa cand doarme, oare cum il invat sa stea la temperatura mai mica, fara sa mai pun hainute in plus?
mi-e teama sa nu raceasca daca il duc undeva unde e mai racoare
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
bitza2008 spune:
Joy colirul e preparatul de pus in ochi, picaturile. Noua ne-a dat Nettacin.
CEVA VESTI DE LA GARGA???? S-A DECLANSAT TRAVALIUL?
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
clau_geo spune:
Buna tuturor,
scuzele mele pt perioada intrerupta in care nu am mai scris nimic insa am avut diverse probleme atat eu cat si cea mica. Eu am facut o pneumonie virala si abia acum este spre final iar cea mica a facutcolici atat de rau incat a dat si in intoleranta la Milumil cu care o hraneam, asa ca i l-am schimbat cu Nan (insa pana ne-am dat seama a fost cumplit, nu manaca, voma, avea dureri de burtica si eu ziceam ca sunt colici si ca e normal sa o doara) iar de 4 zile suntem in tratament pt traheo, faringo-laringita cromica pe care nu stiu cum a capatat-o. Vineri avea febra si sambata nu mai avea voce deloc. Am luat Panadol 3 zile si a scapat de febra (ramane sa vad disear dupa baie daca nu mai face iar, Doamne ajuta sa nu) si acum este inca in tratament cu antibiotic - Ospamox. Si-a mai revenit un pic insa e foarte agitata, nu doarme , mananca destul de putin (ea in mod normal manca in jur de 135 la o masa iar acum mananca ba 180 ba 30 sau 50 ml)
Daca ati mai trecut careva prin asa ceva va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi (prin telefon) pt linistirea si insanatosirea buburuzei.
Nu stiu cand o sa mai pot intra iar deoarece nu am pe nimeni sa ma ajute si ea este dependenta de mine. Sper doar ca sunteti bine toate si copilasii vostrii la fel si ca va bucurati de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei.
Va pup si va doresc tuturor multa, multa sanatate voua si buburuzelor voastre.

Mami fericita de
Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
ratonelu spune:
pup si io
am fost afara de la 13 la 16:30...mamalor de colici....cred ca-i omoara aerul de afara...cum am iesit afara...cum am dormit fara sa cerem papa sau kaka...sau sa ne deranjeze colicii...cum intram in casa.....cum 'pac"...avem un cip..si ni se delcanseaza colicii...si maraiala...etc
beyyyyyyy.......teroristule!![]()
iepurila,mie mi-a dat doctorul calciu glucoic pt bebe ca ii temura rau buza de jos si cica arelispa de calciu,dar pana acum inca nu i-am dat...ca am auzit si alte pareri contradictorii..si doctora asta la care am fost este una batrana
si nu prea mi-a placut.
octavia...deci si la gtine la fel?din 2 in 2 ore?dar tu vad c-ai nascut pe 16.10.......dar io pe 16.09...deci al meu a trebui sa nu se mai trezeasca atat de des...
offfffffff
parca cu cat se mareste,cu atat se trzeste mai des....cand era mai mic(ca acm e mare rau
) dormea 3-4 ore
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
ratonelu spune:
clau,,,imi pare rau pt ce-ati patit
pupam....si insanatosire grabnica!
sfaturi n-am....ca experienta....ioc!
sabinel.....
....
iar asta pt socrelu'
io ii dau numai milumil...si apa nu vrea...si ma gandeam sa-i dau macar n ceai....pt ca laptele asta e asa de dulce.....vad ca parareile sunt impartite in privinta ceaiului.....daca ceai,ce ceai?
carla,38+ putoiu sasha
ratonelu spune:

gata...au inceput urletele.....
poate intru mai tarziu.....
carla,38+ putoiu sasha
sabinel spune:
carla ti-am dat add pe mess. cand ai timp baga acolo un accept. pe soacra as arunca-o de la etaj, dar altfel e o femeie buna, cicalitoare rau, insa ok. eu nu suport sa fiu tocata la icre si-i dau cu flit, barbata-miu pune bot, iar mie mi se apleaca, ca sa nu zic ca mi se rupe de-a binelea. da nah!
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
_irina_ spune:
Noi acum am venit de la plimbare.
Asa de bine se simte piti afara ca nu imi mai vine sa intru in casa.
Cred ca deja simte cand iesim afara ca zambareste cand incep sa o infofolesc.
300 nu sunt foarte grosi pantalonii, avem pantalonasii de bumbac pe post de izmenute si deasupra o pereche de raiati sau daca mergem cand e mai cald jeansii. Din cate am citit eu mai demult, e mai calduros sa ai 2 perechi de pantaloni mai subtiri decat o pereche de pantaloni mai grosi.
Eu sunt o persoana foarte friguroasa si sensibila la frig, nu as vrea piti sa fie la fel ca mine. O imbrac pe piti aproape ca pe mine (ceva mai gros ca eu nu imi pun caciulita si nici 2 perechi de pantaloni).
Sabinelul la asfel de persoane se aplica regula zi ca ea si fa ca tine. 
fericita de
- Andreea
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu clau,,,imi pare rau pt ce-ati patit pupam....si insanatosire grabnica! sfaturi n-am....ca experienta....ioc! sabinel..... .... iar asta pt socrelu'io ii dau numai milumil...si apa nu vrea...si ma gandeam sa-i dau macar n ceai....pt ca laptele asta e asa de dulce.....vad ca parareile sunt impartite in privinta ceaiului.....daca ceai,ce ceai? carla,38+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
pup si eu si multumresc pt sprijin

Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
simodina spune:
Multumim tuturor fetelor pentru urari. Poze nu avem inca, asteptam sa le primim zilele astea ca tati a uitat sa faca...
CD27, mamidestefan aveti PM.
gargaritza