Mamici norocoase de sept-oct 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Muuh nu lasam pe nimeni aici, stam pana naste si ultima burtica si dupa aceea ne mutam. Nu ne inecam noi ca tiganul la mal.
Pare un pic aiurea sa stergem fetele din lista de gravidute, dar sunt fete care apar pe lista dar nu au mai dat nici un mesaj de atunci si lista e lunga, lunga si ne pierdem in ea. Cand se deschide un nou subiect pana treci de lista si ajungi la mesaje e drum lung.

Kid nu ii dau chiar asa de multa lamaie copilului. Eu pun o picatura pe deget sau pe suzeta si ii bag in guritza. Se stramba, dar ii trece sughitul.
Am incercat si cum zicea bitza dar pitica mea chiar e nervoasa cand sughite, nu vrea sa pape si daca reusesc totusi sa o conving sa pape ceva iar sughite si se opreste si plange...

Eu ziceam ca e normal sa sughita si ca e obisnuita din burtica sa sughita se pare ca nu e chiar asa.

Anis promit ca mai incerc sa ii dau laptik, desi se lasa cu urlete printre sughituri si cam atata.

Azi am iesit afara de pe la 5 si am fost la plimbare dupa care am stat la terasa pana la 9. Si piti a dormit continuu... sunt curioasa daca mai doarme la noapte.
Acum inca doarme. Nici nu am apucat sa o dezbrac de tot.

Leah nici noi nu iesim chiar in fiecare zi afara, saptamana trecuta a cam plouat in week-end si nu am apucat sa iesim. Dar incerc pe cat posibil sa iesim, macar si cateva minute pana la magazinul din fata blocului.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Legat de luatul in greutate, Ralubv vezi si tabelul de aici http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/weight-gain-metric.html

Scuze mi-e destul de greu sa ascund url-ul ca nu stiu tagurile pe de rost.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

multumesc pentru raspunsuri, mamici dragi!

Sabinel,cat a luat puiul tau in greutate de la externare?
sunt curioasa daca mai e cineva macar pe aproape de cele 3 kg in 7 sapt juma

Bitza,i-as mai indesa si eu suzeta, dar tre sa i-o tin eu,altfel o scapa din guritza.nici ceiuc din biberon nu bea,impinge cu limbutza afara:).dansam si noi intre mese, facem gimnastica si ascultam muzica la maxim

300, eu sunt mai mult stresata de greutate, pt ca mi-e frica sa nu fie ceva de la tiroida, cu toate ca tsh-ul a iesit bun, dar nu prea am incredere in analize facute in spital,il mai repetam la particular in 2 sapt

iepu, bine ai venit acasa!multa rabdare, in continuare, vei avea nevoie si de "indelunga rabdare"

Se pare ca azi vom ajunge din nou la dr.azi noapte iar i-a curs urechea lui Sebi;2 zile a facut si diaree(2 ori/zi), azi dimineata vad ca e mai bine.febra nu a facut deloc.

o saptamana frumoasa!

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

buna dimineata, fetelor!la multi ani Dimitri de Muuh!!!
eu sunt aici tot 2 in 1, nu mai pot.... la 10 ma duc la o noua echo, asa a zis dr, ca miine intru in 41... nu-mi vine sa cred, pe cuv meu... adica data trecuta am nascut din senin la 26 de sapt si acum depasesc, mi se pare o gluma proasta!!! motiv pt care oscilez intre apatie si nervi cit casa, ma streseaza toata lumea cind ma intreaba cit mai am si ma enerveaza toti. dureri de spate si de mijloc am cit cuprinde, contractii la fel, ba uneori si regulate de ma apuc sa le cronometrez si, cind incep sa ma bucur, se opresc!!!!! abia pot sa merg din cauza sciaticului si dorm cel mult 4 ore pe noapte, dupa care ma ia piciul de noua, in timpul zilei. de capra cea mare am "scapat" citeva zile, ca e in tabara, fiind vacanta.
garga, hai sa-ti fac tie galerie, poate se ia si la mine
mami de alexa, parca ma vad si eu prin noiembrie
va da de veste cind ma intorc de la echo.
pp toate fetele si bb-ii!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata fetili!
Aly si al meu scapa des suzeta si plange sau baga manutele in gurita si atunci i-o dau din nou...suge 1 min si iar o scapa si tooot asa.
Ilia bafta la eco. Mai ai putintica rabdare!
Te inteleg f bine...eu nu duc deloc dorul burticii.
Aici se anunta o zi insorita..la amiaza iesim!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

buna dimineata!
aly a mea s-a nascut cu 3300, nu stiu cu cat am scos-o din maternitate ca nimeni nu s-a stresat sa mi-o cantareasca, iar la controlul de la o luna avea 4800, dar scazand pampersul si hainutele, cred ca in jur de 4600. la o luna si-o saptamana avea 5 in capat, iar acum n-am mai cantarit-o, dar are peste 5 ca tare-o mai simt cand o iau in brate. parerea mea e sa nu mai intepi copilul, observa-i limboaca. daca-i marita, repeta analizele. mie asa mi-a zis pediatra fetei. crede-ma ca nu-i orice pediatra, e directoarea sectiei de pediatrie din bacau, iar eu am mare incredere in ea.

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Fetiliiiiiiii!
Eu sunt iar panicata pt ca am observat la puiutul meu, in special seara, ca are o pupila mai dilatata fata de cealalta.Nu dureaza mult timp, dar am observat de mai multe ori diferenta asta.
Stie careva ceva?? HELP!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Babytza noi stam cu lamaia langa noi dups fiecare masa. Teoretic sughitul inseamna ca are aer si trebuie sa ragaie. Practic noi sughitam dupa ce ragaim.
Voi ce ii dati puiului pentru sughit?

fericita de - Andreea

In primele zile ii dadeam cate o picatura de lamaie. Dar apoi am vazut ca sughita dupa fiecare masa si m-am gandit ca nu e bine sa ii dau mereu. E prea tare pentru ei lamaia. Si il pun la loc la tzitzi pana ii trece. Acum nu mai sughita la fiecare masa. De obicei il apuca imediat dupa ce da aerul afara mai puternic. Acum de cand trage si parturi nu mai il apuca asa des.

Azi facem si noi o luna si in loc sa ne bucuram, plangem la greu....avem niste coliciiiii Toata noapte a plans si a gemut saracul... Colic Baby e apa chioara pentru el...Astept sa imi ajunga Colief-ul, l-am comandat aseara pe net. Sper ca se misca repede astia, ca e ultima speranta sa mai avem liniste si somnic linistit pana la 3 luni.
De oboseala parca nici nu mai am asa mult laptic....offff sper sa nu pierd laptele

Illia rezista mami ca mai ai putin...Bafta la dr !!!

Gargaritza pregatim agitatele ?

Leah nici noi nu iesim chiar in fiecare zi. Daca e frumos facem tot posibilul si il scoatem , dara daca e urat nu iesim neaparat, sau stam mai putin...

Sunt de acord si eu ca trebuie sa asteptam burticile sa nasca si apoi ne mutam la scutecele...Care e graba ??? Si imi place cum suna Bobocei de septembrie 2008. Votez pentru

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

neatza fetelor...
eu sunt inca acasa...nu am dormit mai deloc,am avut contractii foarte dureroase toata noaptea dar neregulate.ma simt ca si cum as fi in perioada de menstruatie...asa imi simt burta si mijlocul.acum astept sa dau de nenea doctoru, care cred ca este momentan in vre-o nastere ceva, si sa vb cu el...sa ii zic ce si cum...sa vedem ce zice

Octavia,Musette, Monyca multumesc mult p incurajari fetelor
kid sarumana pt majorete...nu credam ca o sa apuc sa le vad scoase si pt mine
ilia bafta la eco, iti tin pumnii....hai ca mai avem si noi putin, asa ca rabdarica
babytza la tine mami frumos.

P.S. astazi cica aveam termenul...27.10...ar fi culmea sa vina pitica fix la timp

40+ Piccola e Fragile Arianna Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Babytza stai linistita ca laptele nu-l pierzi asa usor. Eu sunt departe de a fi laptarie si am zile cand sunt obosita am chiar putin dar mara atunci de abia goleste sanul complet si in greutete ia constant desi nu mult ( cam 200 gr/sapt asta e ritmul ei ). Incearca sa dormi cu el in brate cand esti ft obosita, atingerea ta si caldura il vor linisti pentru 1-2 ore si nu se invata sa doarma cu tine daca nu exagerezi - eu asa faceam cu Mara. Spre 2 luni se linistesc cu colicii, o sa vezi, iar colief-ul pe noi ne-a ajutat mult.

Ilia te inteleg si eu perfect, pe serban l-am nascut la 35 sapt si pe mara la 40 si ultimle 2 sapt mi s-au parut groaznice mai ales ca am avut o retentie de apa cumplita. Hai ca mai e putin si o sa uiti repede

Irina chiar daca sunt obisnuiti sa sughita nu inseamna ca le place. Iar in burtica nu le era pus la incercare sistemul digestiv imatur cum se intampla acum. Iar bbii nu au alta manifestare decat plansul pe care-l folosesc in orice ocazie. Fi-miu si la 3 ani urla ca disperatul cand e racit si nu poate sa respire noaptea, zici ca cine stie ce s-a intamplat dar de fapt numai se enerveaza si atat. A explicat kid ft bine de ce nu trebuie data lamaia la bb - o sa vezi chiar dupa 6 luni cand incepeti diversificarea ca alimentele acide le dau inca dureri de buritca si poti avea surpriza ca nu-i vei putea da portocala decat pe la 1 an cum a fost cazul lui Serban.

Cuscraaa sa ne traiasca mandrele !

Noi ne-am crestinat ieri, Mara a fost cumintica mai putin dupa ce a scos-o din cazan dar nu din cauza baitei ci din cauza opririi ei ca e moarta dupa apa. Cu greu am calmat-o, a trebuit sa o iau eu sa o linistesc si apoi a stat cumintica la nasul - la nasa urla. Slujba foarte frumoasa desi biserica mica din cartier, am fost impresionata...Petrecerea a fost draguta si intima, restaurantul ft OK daca mai e cineva interesatde o locatie intima si avangardista, cu mancare mai deosebita si ft bine preparata ( nu traditionala ) si servire OK, DJ la fel ( a pus muzica ft buna, cica lucreaza la radio romantic ) spuneti-mi si va dau coordonatele. Invitatii nostri au fost ft incantati chiar si cei in varsta desi n-au avut strop de populara .

Gargarita dupa ce povestesti tu acolo ne pregatim sa scoatem agitatele!

Iepurila
bine ai venit acasa!

Aly_c uff, urechiusa asta, sper sa nu fie nika ingrijorator! Cu diareea nu stiu, eu stiam ca peste 4 scaune moi si spumoase pe zi sunt considerate diaree la sugari nu 2. Mara mea face constant 2-3 pe zi si acum...

Mergi la inceput