Mamici norocoase de sept-oct 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Bitza, normal ca luam toate mamicile dupa noi...eu ziceam mai mult de gravidutele care sunt pe lista si care sigur au devenit mamici intre timp dar nu au mai dat nici un semn de viata....de lista respectiva ziceam ca nu are rost sa o mai luam la scutece.In caz ca cineva ar dori sa se inscrie pe lista de mamici s-ar inscrie direct la scutece....

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Tzitzi asa zic si eu ca n-are rost sa trecem gravidele/mamicile inactive.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Dimitri de Muhh sa fii sanatos si norocos!!!!!!!

Gargaritza
tin pumnii!!!!!!!!

Am pus la semnatura poze cu Luca in bouncer,in fine dupa lungi insistente a stat jumatate de ora in el fara sa urle,ba chiar a si ras ca apoi sa redevina serios cum bine vedeti in poze!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Tzitzi asa zic si eu ca n-are rost sa trecem gravidele/mamicile inactive.

De acord si eu.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

musette ce dovlecel frumos am vazut!!!
tzitziri cred ca 3 mai suntem, eu, garga si ilia. de lucuta nu stie nimeni nik? nu are nimeni nr ei?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Musette ai o frumusete de baiat; si serios pe deasupra. Imi place tare costumul de Halloween.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Multumesc tuturor de urari.

Eu propun ca la trecerea la scutece sa stergem toate gravidutzele inactive si in plus sa asteptam sa nasca toata fetele de la odiseea noastra. Adica sa nu ne cramponam de data de 01.11 pentru ca e nedrept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Of, fata mea si-a capatat o noua porecla azi - terorista
S-a trezit din ora in ora aproape, a urlat de ziceai ca o torturez si a mancat ca o hamesita de m-am speriat. Macar a stat cuminte la baie, dar show-ul a inceput dupa ce am scos-o din caditza. Daca n-ar fi asa de dulce, cred ca as innebuni. Oricum, la un moment dat n-am mai putut si i-am dat-o lui tati si eu m-am dus sa ma culc si am dormit cateva ore bune, suficient timp ca tati sa alinte fata si sa ii faca o suta de poze, ca eu sunt ca Cerberul toata ziua, sa n-o mai innebuneasca cu atatea poze. Bineinteles ca seara ne amuzam pe seama mutritelor surprinse in poze cand alegem poza zilei - ii facem fetei un album intitulat "365 de zile", in care o sa punem cate o poza din fiecare zi de viata pana la un an.
N-am mai scos-o de cateva zile afara si poate maine reusim iar sa mai iesim, daca n-o fi asa de frig. Stiu ca ar trebui sa iesim in fiecare zi, dar uneori sunt atat de obosita si mai am si treaba prin casa, incat numai de inghesuit in blugi si coborat carutul 8 etaje nu am chef. Voi iesiti in fiecare zi sau nu sunt singura care triseaza?

Blogul meu despre mamici, copii, sfaturi, idei & retete http://frunzalaura.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

OFF ..cate mai citesc pe aici...

PENTRU SUGHIT, bb alaptati, puneti-i la san..ii trece intr-un minut..pentru cei cu lapte praf, ori apa calduta data cu lingurita ori lapte praf caldut dat cu lingurita, la granita dintre cald si rece..nu calai..Nu mai dati lamaii..ii faceti varza la stomac cu aciditatea.

Pentru scos aerul, dupa ce au supt, baut biberon ,lasa-ti bb in patut pe spate, cam 5 min..dupa aia ridicati-l si scoteti-ii aerul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

gargarita asa a fost si la mine..se pare ca a fost dopul..in cateva zile 2,3 am nascut..deci..pregatirea!!!! tinem pumnii..viitoare mamica !!!!

Mergi la inceput