Monitor LCD
Raspunsuri
ni-na spune:
Sunt niste servetele umede speciale.Le gasesti la firmele care comercializeaza produse IT.Costa in jur de 15 ron o cutie cu 100 buc.
mama_lui_alex spune:
cu fas-fas de geamuri (cu alcool)..si cu carpa moale de bumbac...
iar tastatura o curat cu aspiratorul...asta pana am aspirat-o odata cu aspiratorul dat la maximum (nu am verificat)..si a "inghitit" instantaneu juma ' de tastatura (de butoane)..
din motiv de pitic de aproape 6 ani.
PS - asta-i din categoria "nu faceti ca mine".:)
Dory232002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mama_lui_alex cu fas-fas de geamuri (cu alcool)..si cu carpa moale de bumbac... iar tastatura o curat cu aspiratorul...asta pana am aspirat-o odata cu aspiratorul dat la maximum (nu am verificat)..si a "inghitit" instantaneu juma ' de tastatura (de butoane).. din motiv de pitic de aproape 6 ani. PS - asta-i din categoria "nu faceti ca mine".:) |
, ma-i facut sa rad
Am sa incerc si eu metoda ta cu fas fas-ul de geamuri, numai sa nu ramana urme/pete.
mary_07 spune:
Si eu tot cu servetele speciale sterg,da' recunosc ca am mai dat si cu servetele pt copii,si n-a avut nimic
LoraG76 spune:
Cu fas-fas-ul de geamuri la mine raman urme...cel putin cand e inchis se vede...
O sa incerc si eu cu servetelele alea speciale, am auzit si la colegii mei de ele, cica dau rezultate bune.
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mama_lui_alex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Cu fas-fas-ul de geamuri la mine raman urme...cel putin cand e inchis se vede... |
La cate "urme" au lcd-urile mele (2 buc)din casa pe ele..deja par foarte curate dupa operatiunea fas-fas cu alcool..
Lora..dar am o nedumerire..nu le stergi inchise?! (adica off?)
Cel mai tare si mai tare si mai tare..ma enerveaza insa oglinda din hol..rezista in forma "curat" doar daca apuc sa o sterg indata ce pleaca pupilul la gradi...pana vine..este INEVITABIL..sa nu puna mana pe ea..si sa nu-si apropie buzele..o lasa de fiecare data atat de "patata"..caci ocazional trebuie sa o spal cu detergent...constat cu surprindere ca mai nou..de vreo 2 luni..se "admira" in oglinda..
edit: PS - tot din categoria "nu faceti ca mine" - daca aveti copii..nu luati mobila wenge!!!..cine o are..stie la ce ma refer...eu deja m-am lasat pagubasa..nu o mai sterg decat 1 data/sapt...ca-i oricum munca'n zadar..
april spune:
eu nu-s multumita nici de servetelele speciale pt monitoare. si alea lasa ceva urme
Dada
LoraG76 spune:
Mami de Alex, le sterg inchise, ma refeream ca atunci cand sunt inchise iese orice pata in evidenta.
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
puisorul spune:
Este o solutie speciala pentru asa ceva. Eu am cumparat din Carrefour din sectorul cu calculatoare.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery