Monitor LCD

Monitor LCD | Autor: Dory232002

Link direct la acest mesaj

Fetelor, voi cu ce stergeti monitoarele Lcd?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Sunt niste servetele umede speciale.Le gasesti la firmele care comercializeaza produse IT.Costa in jur de 15 ron o cutie cu 100 buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

cu fas-fas de geamuri (cu alcool)..si cu carpa moale de bumbac...

iar tastatura o curat cu aspiratorul...asta pana am aspirat-o odata cu aspiratorul dat la maximum (nu am verificat)..si a "inghitit" instantaneu juma ' de tastatura (de butoane)..

din motiv de pitic de aproape 6 ani.

PS - asta-i din categoria "nu faceti ca mine".:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama_lui_alex

cu fas-fas de geamuri (cu alcool)..si cu carpa moale de bumbac...

iar tastatura o curat cu aspiratorul...asta pana am aspirat-o odata cu aspiratorul dat la maximum (nu am verificat)..si a "inghitit" instantaneu juma ' de tastatura (de butoane)..

din motiv de pitic de aproape 6 ani.

PS - asta-i din categoria "nu faceti ca mine".:)

, ma-i facut sa rad

Am sa incerc si eu metoda ta cu fas fas-ul de geamuri, numai sa nu ramana urme/pete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Si eu tot cu servetele speciale sterg,da' recunosc ca am mai dat si cu servetele pt copii,si n-a avut nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Cu fas-fas-ul de geamuri la mine raman urme...cel putin cand e inchis se vede...
O sa incerc si eu cu servetelele alea speciale, am auzit si la colegii mei de ele, cica dau rezultate bune.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Cu fas-fas-ul de geamuri la mine raman urme...cel putin cand e inchis se vede...

La cate "urme" au lcd-urile mele (2 buc)din casa pe ele..deja par foarte curate dupa operatiunea fas-fas cu alcool..

Lora..dar am o nedumerire..nu le stergi inchise?! (adica off?)

Cel mai tare si mai tare si mai tare..ma enerveaza insa oglinda din hol..rezista in forma "curat" doar daca apuc sa o sterg indata ce pleaca pupilul la gradi...pana vine..este INEVITABIL..sa nu puna mana pe ea..si sa nu-si apropie buzele..o lasa de fiecare data atat de "patata"..caci ocazional trebuie sa o spal cu detergent...constat cu surprindere ca mai nou..de vreo 2 luni..se "admira" in oglinda..

edit: PS - tot din categoria "nu faceti ca mine" - daca aveti copii..nu luati mobila wenge!!!..cine o are..stie la ce ma refer...eu deja m-am lasat pagubasa..nu o mai sterg decat 1 data/sapt...ca-i oricum munca'n zadar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

eu nu-s multumita nici de servetelele speciale pt monitoare. si alea lasa ceva urme

Dada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mami de Alex, le sterg inchise, ma refeream ca atunci cand sunt inchise iese orice pata in evidenta.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Este o solutie speciala pentru asa ceva. Eu am cumparat din Carrefour din sectorul cu calculatoare.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput