Colectia de toamna-iarna 2005 (214)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

negara, am ajuns sa-mi doresc sa am o probema de secretie insuficienta sau deloc a unui hormon, iei pastila zilnic pana mori dar macar nu mori de la asta. imi e frica de ce-i mai rau k in ultima luna s-au dublat in intensitate toate simptomele si nu ma simt bine nici fizic, iar cu capul deja simt ca nu ma mia controlez ceea ce nu-i bine.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Hai ma, Anda, ma nu-ti mai face si tu scenarii asa de rele, ca mi le alimentezi si pe ale mele.
Avind in vedere istoria recenta din familia mea, azi stateam si eu si ma gindeam oare ce inseamna faptul ca am ameteli de la o vreme (am tinut dieta si sper sa fie de-acolo) si ca nu am putut la un moment dat sa scriu o litera ca lumea (ma chinuiam sa scriu cu caligrafia astora de aici si m-am blocat la litera "k").
Eu sper ca amindoua sa fim sanatoase tun si sa nu ne mai apuce ipohondria.

Cit despre a avea fetita ca sa o imbraci... hmm... poate ai citit pea-aici ca povestea asta frumoasa se intimpla pina pe la 2 ani. Dupa aia... ne imbracam cu ce vrem noi, in cazul Smarandei, lucruri care NU se potrivesc intr ele de nici o culoare.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda pai nu poti sa-ti faci o analiza pt Addison'ul ala?
Eu zic sa te duci cat mai repede la un endocrinolog (macar bunicel), si sa-i spui de ce te suspecezi si sa-t faci analize.

Leucemie nu cred ca ai. Nu stiu simptomele la leucemie dar stiu ce exista de 2 feluri: acuta in care mori in cateva luni, or tu ai simptomele de 5 ani. Var 2: cronica. Tu macar in timpul sarcinii ti-ai facut o hemograma. Daca aveai leucemie de 5 ani se vedea clar la hemogramele din timpul sarcinii (daca de atunci nu ti-ai mai facut).
Asa ca las-o balta cu leucemia si du-te la un endocrinolog si fa-ti analizele.

Nic - daca expectoreaza e bun ambroxolul. Sanatate multa!

--------
Nati e foarte bine dupa Ospen, i-a revenit piuitul, nu ne-a mai trezit azi noapte, n-a mai facut febra. Aseara nu se mai dadea culcata, se tot jucau si topaiau amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hai mai Bic lasa si tu ipohondria, mai fa-ti niste analize.
Eu ce sa zic ca trebuia sa-mi fac eco mamara de 1 an si nu m-am programat pt ca mi-era o frica imensa dupa boala lui taica-meu.

Leea sanatate si tie si lui T!

catutza cred ca a varsta pt ca a mancat prea mult; asa am patit si asta vara la munte, a mancat f mult, apoi a varsat. Faptul ca e vesela si se simte bine arata ca e in regula.

S-au trezit, va pup!

Sanatate multa si copiilor si mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

anda, eu iau tratament pana la batranete pt tiroida,tb sa iau zilnic cate o pastiluta pe care evident uneori uit sa o iau,am dureri groaznice de cap,ma enervez in doi timpi si trei miscari(bine ca-mi trece la fel de repede),insomnii la greu,ma sufoc,am palpitatii ,unghiile imi sunt taiate pana in carne si tot sunt exfoliate,par in cap am cat sa ma mai spal de doua-trei ori),am si doi noduli care daca mai cresc in intensitate pb va trebui sa ma operez,imi fac tot la 4-6 luni analize (TSH,FT4) si ecografie....dar macar stiu ce am si ma tratez...sfat prietenesc...mergi de urgenta la Dr. sa-ti stabileasca un dignostic si sa incepi tratament!

Leea,maine iti dau un raspuns!

multumesc de mesajele de insanatosire,eu suntmult mai bine dar...acum e Sorana cu tuse si muci la greu

la ce e bun Ambroxolul??am si eu solutie,picaturi orale dar nu mai am prospectul???cine stie sa-mi spuna si doza,ce as putea sa-i mai dau oare??

sanatate multa tuturor bolnaviorilor

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

anda, al doilea diagnostic nici nu am putut sa-l citesc.
soso, sanatate Soranei. A zis Lavi intr-un mess anterior, pentru tuse expectoranta e bun ambroxolul. Prospectul il ai aici: www.emedonline.ro/cuprins/medicamente/view.article.php/article=2369" target="_blank">prospect. Cat despre pastilute, eu nu ma risc sa nu le iau ca fac urat. Asa ca pun ceasul sa sune cu jumatate de ora inainte de a ma scula si pregati pt servici, iau pastiluta si nani la loc (oricum nu am voie sa mananc jumatate de ora).

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

[La multi ani de Sf. Dumitru

Anda , hai ma ca ma sperii, nu mai gandi asa negetiv! Eu sper sa nu ai nimic, du-te la dr, fa analize si gandeste pozitiv ca totul va fi bine!

CristinaN , am luat fetei si vaca doar ca nu e mova ca cea de la milka...

Lavi , ce bine ca se simte mai bine Nati maine o duceti la gradi?

Delia , cum se simte Iris? Dar Ana, mai a facut crize cand a venit de la gradi?

Anca , multa sanatate Soranei!

Leea , cum va simtiti voi? Ce face Tudor?

Noki , Sarah sa refacut complect?

Bic , multa sanatate si tie! Ce face Sma, nu ne mai spui nimic de ea?

noi azi am fost la socrii, apoi putin pe afara dar e foarte frig asa ca ne-am retras acasa la caldurica ...vorba vine ca sunt caloriferele reci rau!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ajutati-ma si pe mine, please, ca am cautat pe net si nu am gasit:

Fost-am in targ
Si-am cumparat o rata/vaca/cal
---
bis
--------
Rata/vaca/calul face mac-mac-mac/mu-mu-mu/i-ha-ha
Si .... din copac
Unde-s puii mei
?????????

Cam asta canta fiica-mea

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

NEGARA, eu stiu o varianta "ma dusei la targ " , dar acum nu am timp sa-l scriu... maine , daca vrei
SANATATE MAXIMA tuturor, ca sa nu ne lasam si Serban tuseste , de fapt e pe trecute, dar deja m-am saturat de toamna...
ANDA, multa sanatate si sa treci usor peste depresie, va fi bine, sa stii...
noapte buna tuturor!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Multumim de urari. Vad ca se imbogateste lista cu bolnaviori. Sorana si Serban sanatate multa!
Anda ma cutremuri. Desigur iti vei mai hrani toate gandurie negre pana ce vei sti exact ce se intampla cutine.Pana tunci mai ai voie sa aberezi. Dupa aia trebuie sa te ridici si sa te tratezi. Deci cat mai rpd la doctor.
Soso vad ca si tu esti praf. Nici nu mi-ar fi trecut prin cap.
Bic iti doresc sa fii intr-adevar ipohondra.Doar ipohondra.
Lavi si cati ani mai astepti pana la eco mamara? Nu-mi zice ca decat sa afli ca-i ceva grav mai bine nu stii,ca te iau la pumni. Adevaru-i ca io am facut o mamografie cand am avut cancer de col si e groaaaaznica.Eco e mai dragutza.

Cu raceala: eu sunt mai rau,Tudor e mai bine.I-a scazut febra dupa nurofen si n-a mai facut.De 2 zile l-am trecut pe aerosoli.Si siropul ala de echinaceea cred ca-i bun.Am sa continui sa i-l dau si dupa ce-i trece.Maine nu-l duc la cresa.Eu...am zacut azi ca un erou impuns de vaca.Da mi-a trece.Sper.

Mergi la inceput