Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 17
Amalia spune:
Mav curaj si fruntea sus!
Acum ca e luni, ca e in alta zi...o sa te lamuresti la fata locului dupa control. Probabil ca ti-a spus de bagaj pentru ca fiind avansata sarcina e posibil ca atunci cand mergi sa fie deja semne de col sters sau deschis si sa incerce o inducere.
Exact la asta ma astept si eu miercuri, cand sunt chemata ca si tine cu bagaj cu tot!
Trebuie sa iasa si ei pana la urma, nu?
Eu sunt convinsa ca va fi foarte bine si la tine!
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav Fetelor, habar n-am... Mi-a zis ca ma asteapta luni, "la control", dar la spital, cu bagaj cu tot. Si a adaugat... ca e f bine ca-i si dna dr anestezista (cu care am vb eu) acolo... Ce pot sa inteleg de aici?! ...Oricum... am o stare... de-mi vine sa sparg sticle cu capul... ![]() Dupa primele masuratori de la echo (si coincide cu posibila data a conceptiei; ca stiu ziua cu pricina; +ciclu scurt, ovulatie cu o sapt mai devreme ), luni de zile am avut invariabil DPN pe 26oct. (abia dupa 7 luni jumate au aparut variatii intre 15oct-28oct, in functie de masuratori si dr a zis ca astea nu conteaza, ca totusi DPN ramane la fel).Dupa UM, abia pe 26oct implinim 39s. NU stiu ce sa mai cred... dr merge oricum pe prima varianta... (exact cum am avut semnatura toata sarcina; cu o sapt inainte). Adica saptamana viitoare oricum ar fi 40s sau a 40-a saptamana... si cica pot sa nasc linistita... ![]() ![]() Ati inteles ceva?! Probabil ca v-am ametit si pe voi... 39+ Antonio-GabrielMami de Sebi (04.02.2004) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS "Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown) |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui anes Darling bea multa apa si lichide in general, pt. ca rinichii gravidei sunt mai solicitati in timpul sarcinii. Este posibil sa ai si o infectie urinara. Fa o urocultura sa te linistesti! ![]() Fetelor, apropo de infectia urinara! Eu AM infectie urinara!!! ![]() Azi am fost sa duc analiza pt. urocultura si sumar! Ma doare burta si am o senzatie de ustirime . Luni abia am rezultatele! pana atunci, in afara de lichide nu stiu ce as putea sa iau, sa nu il afecteze pe BB prin lapte! ![]() http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg Remus |
Daca e infectie urinara, rapid la doctor sa iti dea antibiotic. Cele din grupa penicilinelor am inteles ca nu au treaba cu bebe fie el in burtica sau la alaptare. Eu am luat augmentin in luna 7 chiar pt infectie urinara.
Mihaela
36+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
Amalia spune:
Eli lasa biciul ala ca-l zapacesti pe bebe Dimitrie!
si
39+
Luca Gabriel
mamiseli_11 spune:
Anes bebe e un scumpic cand doarme.

Mihaela
36+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
elilov3 spune:
amalia pai dau la peticul gros de sunca la ..fund :P ![]()
...am grija de balacila ![]()
anes si eu zic sa mergi la doc sa vezi ce poate sa iti dea sa mearga si cu alaptatul 
37+
Dimitrie
mamiseli_11 spune:
Mav multa bafta luni la doctor. Eu scot agitatele asa de incurajare![]()

Mihaela
36+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
Amalia spune:

Eli am ras de numai cu sunca ta!
Cred ca de emotii sunt si eu in starea asta de spirit!
Pe mine una ma tot buseste rasul, as rade din orice...si de obicei patesc asta cand sunt nervoasa..deci recunosc..emotii am si eu!![]()
| citat din mesajul lui elilov3 amalia pai dau la peticul gros de sunca la ..fund :P ...am grija de balacila 37+ Dimitrie |
si
39+
Luca Gabriel
mamiseli_11 spune:
Amalia si tie multa bafta miercuri. 
Mihaela
36+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
andreyutza spune:
fetelor am vb acum cu babyzapi. e bine, o doare operatia mau ales cand se ridica din pat dar in rest e ok. problema e ca pe bebe il tin la incubator, pe perfuzii, oxigen, etc iar ea nu l-a vazut decat ieri un pic.bebele ei avea acum 3 sapt 1.600kg iar la nastere doar 1.700 kg. nu mai luase decat foarte putin in greutate asa ca, spune si ea, poate e mai bine ca l-a nascut acum. o mai tin la spital cel putin pana luni. a nascut cu dr. Predoi Delia. i-am transmis incurajarile noastre, ale tuturor, i-am spus ca toate ne gandim la ea si o sustinem sa treaca repede peste aceasta perioada si va multumeste.
Hera,
super tare. stam chiar foarte aproape una de alta. eu mai mergeam asta vara cu nepotica in Parcul Tei (cel din fata fac. de constructii). ar fi frumos sa tinem legatura si sa iesim cu bebeii in parc.
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+ 

), luni de zile am avut invariabil DPN pe 26oct. (abia dupa 7 luni jumate au aparut variatii intre 15oct-28oct, in functie de masuratori si dr a zis ca astea nu conteaza, ca totusi DPN ramane la fel).
apropo de infectia urinara! Eu AM infectie urinara!!!
Remus