De unde stiti?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didiloiu spune:

buna!
Fetelor, am si eu o intrebare care ma macina de ceva timp...
Sunt implicata intr-o relatie de 6 ani si am trecut prin multe incercari impreuna. Acum aproape o luna ne-am mutat impreuna si el se comporta exact asa cum imi doream. Viata noastra este ok din toate punctele de vedere, insa...este ceva...in sufletul meu!
Il iubesc si fara el nu cred ca mi-ar fi mai bine, insa este cam platonica relatia...asa...zi de zi...
As vrea sa reaprind flacara dragostei, sa fie iar ca la inceput, cu fluturasi, cu inimioare,stiti voi...insa nu stiu cum... I need help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubinian spune:

sotul meu sustine ca ma iubeste.l-am intrebat cum dovedeste asta si mi-a raspuns ca ma ia in btare si ma pupa cand nu sunt botoasa.nu stiu daca sa rad sau sa plang :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_cc spune:

...pentru ca se trezeste noaptea si ma inveleste daca vede ca m-am dezvelit...
...pentru ca ramane alaturi de mine in ciuda a ceea ce fac...
...pentru ca e prietenul meu cel mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_cc

tu zici ca e iubire...dar yo zic ca EL are grija de pielea lui in felul asta... mai bine se scoala noaptea si te inveleste decit sa-ti aduca mincare la pat si ceai si blabla pe motiv ca ai racit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui andreea_cc

tu zici ca e iubire...dar yo zic ca EL are grija de pielea lui in felul asta... mai bine se scoala noaptea si te inveleste decit sa-ti aduca mincare la pat si ceai si blabla pe motiv ca ai racit.

guestus, pentru fiecare iubirea are alta nuanta!
acuma ca tie nu-ti place sa-ti ingrijesti sotia/iubita, cand e bolnava, e alta treaba!

Kari

Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Pai tocmai ca o ingrijeste trag io concluzia, tocmai de teama ca doamne-fereste va trebui sa-i aduca ceaiul si sa-i stearga mucii

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Mishto.

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Pe mine nu ma iubeste sotul. Nu se iubeste nici pe el, nici pe ai lui. Momentan, nu stiu sa ma iubeasca (barbateste, nu prieteneste ) nici un alt barbat. Nu-mi plang de mila; imi pastrez speranta. M-am linistit cand am citit ce scriu cele iubite: deci nu mi se pare mie ca asa ar trebui sa fie, adica frumos!

Guestus, esti distractiv! Te-a emotionat subiectu' asta si, ca sa nu se vada, o faci pe duru'? Ce cauti, de ai ajuns sa citesti pe-aici? Vrei sa vezi daca iubesti?

Mergi la inceput