De unde stiti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

dyannna,ce frumos..si prin cuvintele cu care descrii se simte linistea si iubirea...

http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Daca mergem pe carosabil el sta pe partea cu masinile si eu pe cea cu trotuarul si are grija de mine ca de un copil .

Si ma tine in brate, ma pupa, ma rasfata, imi aduce ciocolata, imi zice ca vrea sa avem 20 de copii :-)) .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si ma protejeaza. Intotdeauna.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Pentru ca nu am cum sa nu stiu!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pentru ca nu este zi in care sa plece la munca fara sa ma sarute si sa imi lase un biletel mic cu:"imi va fi dor de tine,scumpa mea",pt ca ma protejeaza,pt ma face sa ma simt frumoasa,pt ca imi pupa burtica si imi multumeste pt asta,pt ca zambeste cand vede ca il sun,pt ca astepta sa vina acsa sa ma vada,pt ca primesc cele mai frumoase flori...indiferent de anotimp,am tot timpul in casa..si sunt cele mai simle dar si cele mai frumoase. pt ca ma ajuta in bucatarie si pt ca ma iubeste sa ma vada cu faina din cap pana in picioare,pt ca ne jucam ascunsea,pt ca ma pupa prin telefon si pt ca e al meu100% si il iubesc pt asta!

26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floridia spune:

sotul meu e mereu langa mine ,ma ajuta ma intelege si trece cu vederea toate betele pe care le pune familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

buna intrebare...
de unde stiu? pur si simplu simt, stiu ca nu are cum sa fie altfel decat asa, e firesc, e normal... e iubitul meu si este un must have sa ma iubeasca!

nu stiu, fiecare por al pielii lui imi sopteste ca ma iubeste, fiecare gest al lui imi dovesdeste...
faptul ca de cateva luni incoace ma cere in casatorie in fiecare zi, de "teama" sa nu imi fii schimbat optiunea, faptul ca are grija de mine, ca imi accepta o gramada de chestii.

aaaa... si nu in ultimul rand... si eu il iubesc, mult-mult-mult, din pacate nu stiu sa exprim foarte bine asta... dar... IL IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Pentru ca nu mi-a dat niciodata prilejul sa ma intreb daca ma iubeste :). Pentru mine asta e o certitudine.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristiama

Mie mi se pare o stare de normalitate:
- i se schimba vocea la tel cand vorbeste cu mine
- seara la culcare ma ia in brate si imi incalzeste picioarele
- dimineata zambeste cand ma vede
- cand merge singur la cumparaturi cumpara pt mine ceva, o data a cumparat sosete colorate de copii in marimi diferite ca i-au placut modelele
- ma suna sa ma imbrac gros sau vine sa ma ia de la metrou daca ploua sau e frig
- ma tine de mana....cand suntem pe strada, sau la plimbare sau pur si simplu cand stam pe canapea

E mai mult totusi decat gesturile pe care le face, e ceea ce simt eu cand suntem impreuna: ma simt frumoasa, libera sa fac ceea ce imi doresc, in siguranta. Eu am crescut intr-o familie cu relatii tensionate, cate-odata nu-mi vine sa cred ca se poate sa existe o relatie pur si simplu normala!

cristiama

Cam la fel si la mine...Plus, rapiditatea cu care ii trece orice suparare, inclusiv perfect justificata, pe mine...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

De unde stiu...mi-o spune de cel putin 50 de ori pe zi...ma intreaba daca-l iubesc cam tot de atatea ori...cand e in preajma mea nu se poate abtine sa nu ma sarute, sa nu ma "pipaie" pe ici pe colo, sa-mi spuna ca ma doreste...etc.

Se ocupa de copii cand vine de la serviciu ca sa-mi lase timp si pt. mine, ma conduce la cursurile de gimnastica, chiar daca si eu conduc si as putea foarte bine sa merg si singura...nu vrea sa gatesc ca sa nu ma "obosesc" prea tare...ar fii multe.

Si eu ador sa ma rasfetze astfel...sa-mi spuna ca ma doreste si ca ma gaseste frumoasa atunci cand eu sunt supa caci ma gasesc urata si grasa

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput