Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
In primul rand va spun ca azi sunt foarte fericita, cumnata mea a nascut azi noapte la pe la vreo 3 o fetita de 3.200 si 52 cm. .
Stiti ca acum cateva luni va spuneam ca are greturi foarte mari si va ceream sfatul despre ce sa ia sa se amelioreze.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Neatza!!!
Ramonab felicitari pentru nepotica, sa cresca mare.
LalaD a functionat lapticul cu cereale, i-am facut 180ml de apa+6 masuri de laptic+5 masuri de cereale(aceleasi ca de laptic), nu a baut chiar tot dar s-a trezit la 4 pentru papa. Si bineinteles ca sa nu fie bine pana la capat la 5 s-a trezit sa faca kk, l-am schimbat si a dormit de la 5.30 la 8.30, oricum eu il consider progres.

Ne-am motorizat si noi aveti poze la semnatura, printre ultimele, noi am mai pus pozici da n-a observat nimeni...da nu ne suparam.. O zi buna la toata lumea cu bebici papaciosi si cumnciosi.

Mergi la inceput

Mai, o fi fost ieri ceva in are ca si al meu a dormit ieri de la 12 la 15 jumate, apoi de la 19 la 21 si de la 22 paana azi la 8.30)asta dupa ce mi-a vomitat aproape tot laptele , habar nu am de ce).

Elle cum e Eva scumpa?

Miriiiiii uite asa te stiu eu, cu mesaje lungi pt toata lumea.

Danibv vazut montaju.Foarte misto.Melodia aia i=o puneam s eu lu Razvi cand era mai mic.Uitasem de ea, ms ca mi-ai amintit.

Lala20, Razvi bea Nan2, asa ca nush sa iti raspund la intebare.Si daca e vb de arome, stiu ca Nan3 are, deci eu nu ii voi da.

Cynthia vad ca si Octi are geanta de postas ca si Andreiu.Ati fost la acvariu?

RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Si eu, si eu la

Helene, pt copro,eu i-am luat Adelei din partea care era spre funduletz (nu ce lipita de pampers) - nu stiu dak am explicat "coerent" ; sau dak o "prinzi in fapt" si-i dai repede pampersul jos, chiar cand "iese" kk.
Scuzati explicatiile, asa de dimineata.

Si, bine faci: fa-i si urocultura.
fata si pe mami.

Edit: despre scarbici ... subscriu: JEGOSI!!!! Asa sunt toti [vomit]!

Am vazut montajul Mariei - e asa dulceeee!!; parca e o papusica de portzelan .

Chiar, Miri, de ca nu pui link-ul cu poze la semnatura?
Sunt sigura ca ai un motiv intemeiat, dar vorba Ceskai, ne mai uitam cand n-avem ce face, la copii

Despre aniversarea comuna, si eu zic la fel: sa nu fie intr-o zi de nastere a vre-unui clopotzel; deci ca data, cand se decide, pt mine este ok (insa ora 14:00 mi-e imposibila ).
Oricum, "majoritatea decide" si fiecare e liber sa faca ce vrea, dupa ce se ia decizia finala.
Ereena, jos paria pentru ce job "ti-ai luat"; si, la fel, pentru fetele din Buc care se vor ocupa de organizare.

Vreau sa va zica ca buburuza a dormit ieri (peste zi) doar de la 13::00 la 13:40; in rest, s-a zbenguit prin casa. Si aseara la ora 19:00 a adormit, pt o juma' de ora. Insa dupa baie (la ora 20:30), a mancat si la 21:00 dormea "valiza". Si pentru prima oara nu s-a trezit - nici macar miorlait - deloc; wow, nici nu m-asteptam (pe la 1:00 azi noapte eu eram prin casa, ca mi s-a parut c-o aud )

Ce stil am, sa scriu mesaje-placinta!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

Neatza!!!
Ramonab felicitari pentru nepotica, sa cresca mare.
LalaD a functionat lapticul cu cereale, i-am facut 180ml de apa+6 masuri de laptic+5 masuri de cereale(aceleasi ca de laptic), nu a baut chiar tot dar s-a trezit la 4 pentru papa. Si bineinteles ca sa nu fie bine pana la capat la 5 s-a trezit sa faca kk, l-am schimbat si a dormit de la 5.30 la 8.30, oricum eu il consider progres.

Ne-am motorizat si noi aveti poze la semnatura, printre ultimele, noi am mai pus pozici da n-a observat nimeni...da nu ne suparam.. O zi buna la toata lumea cu bebici papaciosi si cumnciosi.

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

Ce ma bucur ca a mers
I le-ai dat in bibe ? Ca Andrei nu e in stare sa le bea asa groase, doar cu lingurita.

Octi e un frumos si un dulce

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Amandine (micsunea), Matei (ereena) Stefan Dacian (annya74) SA FITI SANATOSI SI VOIOSI!!!!

RAZVANICI LA 9 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Neata!!!
In primul rand va spun ca azi sunt foarte fericita, cumnata mea a nascut azi noapte la pe la vreo 3 o fetita de 3.200 si 52 cm. .
Stiti ca acum cateva luni va spuneam ca are greturi foarte mari si va ceream sfatul despre ce sa ia sa se amelioreze.

RAZVANICI LA 9 LUNI

Felicitari matusico
Sa fie sanatoasa si cumintica nepotica

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, NAN3 n-are arome - eu am gustat din el si tot gust de creta are ; in schimb e mai "slab" ca NAN2 (dik, la 'indicatori' valorile sunt sub cele de la NAN2)

Sa-ti traiasca nepotzica;, sa fie sanatoasa si norocoasa; si refacere rapida mamei.

Chyntia, acum ma uit la poze (mai insista dak nu vezi "reactie" ca se poate sa nu fi vazut "anuntul')!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Neata!
Cred ca nu mai da nimeni milumil la bebei,so eu sunt in ceata rau.Dar macar referitor la taurina nu stie nimeni sa-mi raspunda?Laptele care in dati voi contine asa ceva?
V-am pupat pe toate.Revin mai tarziu!
Elle cum e Eva?Sper ca mai bine...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata,zuze buburuze

eva mica si iubita .sunteti mai bine in dimineata asta ?

lalaD, eu am incetat sa mai contorizez de cate ori se loveste .numa' ca el mai si plange daca e mai serios. Traiasca crema cu arnica

grati, nu stiu ce ma facut sa merit ,dar oricum multumesc si voi sunteti cucuiati? eu ma imbolnavesc de inima pana o ia in picioare bine

madalina, fetele .

mesaj kilometric si mult asteptat de la miriiiiiiiiiiii
trecem pe prima pagina si propunerea ta . ii sarbatorim de 1 an si la 1 an si 2 luni,nu-i bai

shose, somn de zi aiurea la voi, la noi cel de noapte . hai ca mai e putin pana pe la 2 aniam auzit eu ca o sale mai treaca figurile astea de bebelusi mofturosi

cinthiaacum am vazut mesajul tau . uffff capiata sunt. deja a cumparat sotul un chicco. scuzeeeee dar chiar nu am observat mesajul tau

ramonab , felicitari cumnatei tale.

aseara matei a avut "doar" 2 treziri .Ce bine a fost, ma simt odihnita,ceva nou pt mine.
despre mese avem si acolo o noutate,si-a mai bagat o masa de lapte la 12de obicei manca la 10 si la 10 30 adormea, dar acum papa pe la 10 30 si i se face somn la 12 .daca nu i-as da sa suga putin nu ar mai dormi 3 ore si ceva ,s-ar trezi dupa 1 ora. sa vedem daca in timp putem sa revenim la un program mai normal
ma duc sa ii pregatesc masa

Edit: ieri am facut conopida a la lalaD, dar a mancat mai mult de foame decat de placere astazi trecem iar la terciul lui de legume

MATEI
Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput