Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Remiclea, felicitari pt. plibareata. Orice distanta parcursa singurica este importanta pt. ea la varsta asta.

Colargolul este un dezinfectant, asa ne-a spus pediatra.
Eu ii puneam apa de mare, apoi o aspiram si dupa ii puneam colargol. In cateva zile am scapat de mucishori. Colargolul desfacut nu este bun decat 2 saptamani.

Karvolul, capsule care se sparg si continutul se pune pe o batista sau un servetel langa patut. Nu stiu daca este indicat sa fie pus pe saltea, e cam aproape de copil.
Eu am facut o oala mare cu ceai de musetel si in ea am pus o capsula de Karvol, inainte de culcare. Aburul acela i-a facut bine, adica a putut respira copilul bine noaptea.
Pupici si multa sanatate la puiuti.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Dany, felicitari pt. dintisori si pt dimensiuni, super bine stati la acest capitol. fetele.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

CLARA

MAYA

BIANCA

MARC

VLAD

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI DESTEPTI!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eh .. nu am entuziasmat-o spaghetele pe eva .. a papat dar nu cu foarte mare placere .. poate ca-i era si foarteeeeeee somn .. hmm .. mai am o portiuta ptr maine, sa vedem .. laurici, reteta e luata de acolo ..

dany felicitari pentru !!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

neata,zuze buburuze

deci, la 9 luni fix ,am taiat cordonul ,pe bune.l-am mutat in camera separata pe matei . toate bune si frumoase, a dormit copilul neintors pana la 5 , prima oara in viata lui. deci e de bine. la 5 a supt putin a adormit si l-am auzit tusind. m-am duc la el , vomase tot lapticul. i-am luat temperatura caci era cam molesit, 36,7. se aud micu galgaind dar nu reusesc sa scot la BB .a mai vomat inca o data cand am inecract sa ii mai dau sa suga si apoi din senin. lapte si muci(scuzati descrierile).acum e vioi se joaca ,fara febra ,doar fornaiala aia din gat.i-am dat sinupret . intrebare colargolul are acelasi efect de fluidificare sau e un dezinfectant cum citeam mai devreme pe aici ? i-as pune colargol sau ophtamesone-n ,ma gandesc la un efect mai rapid, fiind pus direct la sursa. ceva sfaturi?

lalaD, receptorul vostru de la interfon bazaie? asta noapte in linistea aia, ma chinuia rau bazaitul ala. o interactiona cu ceva,ma gandesc

in concluzie........e minunat cu copilul in alta camera

MATEI
Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Colargolul scoate mucii f bine, ii pui cate 1-2 pic in fiec nara de 2 ori/zi si sa fii prin zona ca dupa vreo juma de ora incep sa curga mucii. E cam nasol ca are o culoare maronie si pateaza, da isi face bine treaba. Se gaseste numai la farmacii cu laborator propriu care il prepara.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

neata,zuze buburuze

deci, la 9 luni fix ,am taiat cordonul ,pe bune.l-am mutat in camera separata pe matei . toate bune si frumoase, a dormit copilul neintors pana la 5 , prima oara in viata lui. deci e de bine. la 5 a supt putin a adormit si l-am auzit tusind. m-am duc la el , vomase tot lapticul. i-am luat temperatura caci era cam molesit, 36,7. se aud micu galgaind dar nu reusesc sa scot la BB .a mai vomat inca o data cand am inecract sa ii mai dau sa suga si apoi din senin. lapte si muci(scuzati descrierile).acum e vioi se joaca ,fara febra ,doar fornaiala aia din gat.i-am dat sinupret . intrebare colargolul are acelasi efect de fluidificare sau e un dezinfectant cum citeam mai devreme pe aici ? i-as pune colargol sau ophtamesone-n ,ma gandesc la un efect mai rapid, fiind pus direct la sursa. ceva sfaturi?

lalaD, receptorul vostru de la interfon bazaie? asta noapte in linistea aia, ma chinuia rau bazaitul ala. o interactiona cu ceva,ma gandesc

in concluzie........e minunat cu copilul in alta camera

MATEI
Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Colargolul scoate mucii f bine, ii pui cate 1-2 pic in fiec nara de 2 ori/zi si sa fii prin zona ca dupa vreo juma de ora incep sa curga mucii. E cam nasol ca are o culoare maronie si pateaza, da isi face bine treaba. Se gaseste numai la farmacii cu laborator propriu care il prepara.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

asa este, da drumul la mucishori si curg cu spor.
farmaciile Donna il prepare sigur, noi de acolo il luam.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Venera am terminat sortatul jucariilor
Cam asa arata :

http://community.webshots.com/album/568266515OcIDbg

Cutiile luate din Ikea sunt cele de pe dulapul de haine si cele de langa birou.
Tot din Ikea este raftul cu sertare verzi ( super practic) daca mai aveam loc in camera mai luam.
Tot din Ikea sunt cosurile de plasa albastra, foarte practice si alea.

In sfarsit poate sta si mami linistita cand e Andrei in camera aia

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Cristacoman saru`mana
Ellenuta important este ca mancat Eva spaghete , data viitoare poate va manca mult mai bine
roli25 este foarte bun Colargolul , si eu am folosit si am fost foarte multumita de efectul lui
LalaD felictari pentru munca prestata foarte frumos ai aranjat in camera lui Bogdan , si mi-au placut mult cutiile , dar mai ales chestia asta unde tii jucariile din plus , felictari inca odata

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

slaba miscare pe aici,au am o stare tare nasoala,nimik nu imi convine si plang de azi dim,din multe motive,in primul rans din cauza fetii care nu stiu cu ce a trait azi,cred ca cu aer pt ca nu cred ca o mancat 150 gr de ceva ,nici vb de lapte asa ca cu aer o trait
mabag in butoi cred salinistita

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

danybv multumesc mult, ma simt rau din cauza racelii. Felicitari pt , are foarte bine greutatea si inaltimea, Maria.
Lala D foarte frumos ai aranjat camera , chiar imi place, bravo.
stoisor stai linistita, la fel patesc si eu cu Ioana, greu mananca .. eu stiu ca din cauza dintisorilor care vor veni...ii asteptam. Un sa te simti mai bine, nu mai plange, sunt zile cand mananca sunt altele cand nu mananca. Nu te mai supara, daca ea se simte bine, cand ii va fi foame singura va cere.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput