Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 19
stoisor spune:
Ere ma bucur ca a mers bine dormitu separat...nu stiu cand se va produce si la noi evenimentul,cat despre vomitat si noi am patit-o aseara,toate bune si frumoase mai avea 2 guri de lapte in sticla,papa frumos cand gata,afara tot dar groaznic cu patut murdarit,ea plina,eu plina,nasol momentu,pe bune
nu stiu ce sa iti zic de picaturi poate i lala d pe receptie
sanatate
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena neata,zuze buburuze deci, la 9 luni fix ,am taiat cordonul ,pe bune.l-am mutat in camera separata pe matei . toate bune si frumoase, a dormit copilul neintors pana la 5 , prima oara in viata lui. deci e de bine. la 5 a supt putin a adormit si l-am auzit tusind. m-am duc la el , vomase tot lapticul. i-am luat temperatura caci era cam molesit, 36,7. se aud micu galgaind dar nu reusesc sa scot la BB .a mai vomat inca o data cand am inecract sa ii mai dau sa suga si apoi din senin. lapte si muci(scuzati descrierile).acum e vioi se joaca ,fara febra ,doar fornaiala aia din gat.i-am dat sinupret . intrebare colargolul are acelasi efect de fluidificare sau e un dezinfectant cum citeam mai devreme pe aici ? i-as pune colargol sau ophtamesone-n ,ma gandesc la un efect mai rapid, fiind pus direct la sursa. ceva sfaturi? lalaD, receptorul vostru de la interfon bazaie? asta noapte in linistea aia, ma chinuia rau bazaitul ala. o interactiona cu ceva,ma gandesc in concluzie........e minunat cu copilul in alta camera MATEIPrimul 5.10.2008Al doilea 22.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI Sondaj - aniversare 1 an clopotei |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
remiclea spune:
buna tuturor. stiu ca sunt specimen rar pe forum la postat, la citit stau putin mai bine. am intrat si eu sa va salut pe toate, sa urez insanatosire grabnica clopoteilor bolnaviori si sa-i felicit pe toti clopoteii pentru progresele facute

nu am mai intrat din cauza de fetita foarte energica, astfel ca toata ziua trebuie sa fiu dupa fundul ei. de la 7 luni colinda toata casa in patru labe si trage tot ce prinde, apoi a inceput sa mearga sustinuta de mobila si tocmai cand ma puneam sa scriu si eu cate ceva facea cate un buf, astfel ca era nevoie mareeeeee de mine langa ea
, iar de 2 saptamani si-a dat drumul la mers singurica si in fiecare zi merge din ce in ce mai mult fara sa cada. deja parcurge distanta camera-bucatarie singurica
. in rest... avem si noi 2 dintisori
si ne-am chinuit mult de tot pana au iesit

va 
pe toate si imi cer scuze inca o data pentru absentele lungi. sper ca, macar de acum sa reusesc sa intru mai des. na ca am scris un roman![]()
Raluca
de
Adelina-Mihaela(08.01.2008)

poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
Ioanact spune:

VLAD MIHAI, MAYA IOANA, CLARA SOFIA 

Sa cresteti mari si sa ii bucurati pe parintii.

miri mik [red]
ne putem cunoaste.
A doua mamica e Dorina (mama) Stefaniei (prietena Ioanei), ea nu intra pe forum, nu a intrat deloc pana acum, rareori pe mess, ea nu prea are timp sa intre (de fapt asa vrea ea), ca sta tot timpul dupa Stefi, au obisnuit-o sa stea tot timpul cu ea in camera, daca pleca din camera si sta singura plange, o m tine in premergator, la masuta. Are un patut dar e m mic, a dormit in el pana la 6-7 luni, acum doarme cu parintii in pat.![]()
Lala D multumim de
.
remiclea

bravo Adelina.
la cat mai multi pasi singurica.
Sa va zicem de noi, Ioana e tot maraita , nu i-a iesit
, asteptam sa iasa, iar eu de aseara am racit.
Am plecat sa ii dau Ioanei sa pape, a dormit de la 10 pana la 12:30.
Si aseara de la 22:30 pana azi dim la 8.
[/b]
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Laura Ioana spune:
[green]Salutare, zuzici
MOni
felicitari pt Robertel cel mergaret
Ar trebui sa fie suficient sa te scoata din starea proasta![]()
Ereena
ufff, mititelul, sigur din cauza mucisorilor a vomat
Multa sanatate si felicitari pt mutatul in camera lui!
Astept si eu, cu mare interes raspunsul referitor la pic Colargol. Nici eu nu prea stiu: se pun in nasuc si se aspira sau ce facem? Pe sticluta nu-i nicio instructiune
Auzisem de o solutie care se picura pe perna (sau pe saltea, ca nu folosesc perna) si ajuta bebe sa respire, dar nu stiu cum se cheama
Remi
bine ai revenit! Felicitari pt Adelina cea plimbareata! Dar nu inteleg: merge in picioare singurica pana la bucatarie?
De cand a fost bolnavioara, Thea se trezeste de cateva ori/ noapte plangand si se ridica in picioare, deci tre sa ma duc la ea, nu am cum s-o las sa se linisteasca singurica (nu plange tare)...mor de ciuda, oare-i mai pot iesi dinti (are deja 4 sus si 4 jos)?[/green]
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Ellenuta spune:
ziua buna,
i-am facut evei spaghette bolognese sa vedem daca le papa. pe la 2 ii dau .. abia astept.
cati iubita, ce bine imi pare ca ai reusit sa dormi si sa depasesti faza asta nasoala. o sa fie bine, sunt sigura!!
fata
moni felicitari lui roberticu!!!! pupa mama pe el de baiat frumos! si tu ce ai patit? ofer un umar, sa stii! 
ereena uff imi pare rau ca a vomat mateiasul. zicea cineva in parc ca e o viroza urata cu febra si vomat, atat .. fara rosu in gat fara alte complicatii .. sanatate multa!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
remiclea spune:
LauraIda, merge singura. distanta nu este foarte mare dare este considerabila pt ea![]()
Raluca
de
Adelina-Mihaela(08.01.2008)

poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
Laura Ioana spune:
Simona, voiam sa te intreb de reteta pt ciorbita radauteana
Zi-ne si noua cum se face, ca poftim pe aici
Remi
cred ca ai prima mergareaza din gasca! Felicitari!
Elle
eu i-am dat bolognese de la borcanel si i-au placut. Pofta buna! (aa si sa pui, daca poti, reteta la subiectul respectiv, da? avem mare nevoie de inspiratie
).
Cati
ma bucur ca reusesti sa dormi! Poate vei putea sa renunti la pstiluta cat mai repede si sa revii la odihna obisnuita!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
danybv spune:
buna fetele
La multe lunite !!! sarbatatoritilor de azi : Bianca Maria , Maya Ioana , Clara Sofia si Vlad Mihai , Marc Andrei sa cresteti mari , sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parinti 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
cristacoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jelimoni
aici sunt!!!da mai in umbra pe motiv de stare de kko... ![]() totusi azi am avut o MARE bucurie!robert a facut 4 pasi nesustinut!!!s-a ridicat de biblioteca si i=am zis hai la mami!si a intins mana a vazut ca nu ajunge,si si-a dat drumul,4 pasi pana i bratele mele!!!ah ce sentiment frumos am avut!!!as fi vrut sa fi inregistrat tot momentul! ![]() sper ca sunteti bine,n-am prea citit,maine poate reusesc sa recuperez ceva! va pup pe toate! MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Ce frumos!!!!
Felicitari pt. primi pasi singurel, singurel.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
danybv spune:
Angi multa sanatate puiului mic sa nu mai curga nasu
Jelimoni felcitari pentru bebe Robert ca facut pasi singurel 
si incearca sa iesi din aceatsa stare care te-a cuprins 
lalaD multumim de cafea
si spor la treaba
NataliaS saru`mana
si un pupic urias pentru Stefania ca s anu o mai doara dintisorul
Ven
remiclea
LauraIoana
Ellenuta
Ereena sanatate multa puiutului
Matei
Ioanact insanatosire grabnica iti doresc 
Vreau sa anuntam si noi ca Mariei i-a aparut incisivul de sus din stanga 
deci acum avem doi dinti jos si un mic mic sus
si azi am reusit sa o cantaresc , are 9 ,300 g si 75 cm .
Va pup
pe toate din grup
si revin mai tarziu
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze