Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 16
cristacoman spune:
Mada, ce mare a crescut sofia si frumoasa.
fetele. Ce frumos doarme in scaunelul de masa......
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Stancuta, colargol este un dezinfectant de fapt, nu-i face rau.
fetele.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cati_magureanu spune:
Dragele mele,
am apucat sa citesc doar cateva pagini din capitolul curent si, am vazut ca draga de LalaD si Monicaa au intrebat de mine...
N-am mai apucat ieri, dupa vizita la doctor...
Se pare ca am reusit sa ma "deblochez" din starea horror in care am fost...S-a produs miercuri noaptea cand, am reusit si eu sa dorm vreo 4 ore..as fi dormit mai mult daca domnul Matei nu si-ar fi propus sa faca show, tocmai in noaptea in care simteam si eu ca pot sa dorm...In fine, cum am zis, am reusit sa dorm vreo 4 ore caci dimineata m-a trezit ca sa merg la doctor...Ma ardeau mainile piciorele si fata..de la oboseala aia excesiva, cred...Doc. mi-a dat sa iau cateva zile Xanax si, daca nu ma reglez sa vin sa-mi faca investigatii amanuntite, mai ales pt. senzatia de arsura a fetei, maianilor si piciorelor, care poate avea multe cauze...
Dupa ce am venit de la doctor, am prins momentul cand Matei s-a culcat si m-am dus si eu la culcare si, fetelor, am dormit 2 ore bustean..inca as mai fi dormit, daca nu trebuia sa-i dau sa manance lui matei...Am fost tare fericita ca am reinvatat cum se doarme...
Aseara, dupa o baie calda, struguri si banane mancate pt. a induce somnul, am luat si o pastiluta si am dormit si eu o noapte intreaga cu muuuulte vise! Ce bine este sa dormi si sa te trezesti om normal! Acum ma simt mai bine (cred ca se vede din mesajul meu optimist
) si imi este mereu somn...as dormi non-stop...In fine, slava Domnului ca am reusit sa dorm...Sper sa ma fi deblocat total nu doar temporar ca ajung la balamuc!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
monicaa spune:
Cati mii de
!!! Vai ce ma bucur ca ai reusit sa dormi!! Sa dea Domnul sa treaca de tot faza asta proasta. Te asteptam cu mesaje din ce in ce mai optimiste.
Si noi tocmai am venit de la cumparaturi. I-am luat Clarei mocheta fff faina: verde cu flori mari colorate. O sa fie gata intr-o saptamana ca am lasat-o la festonat. Am luat decizia asta pentru ca orice as face parchetul e rece si acum sta numai pe jos plus ca vreau sa o mut cu joaca la ea in camera. Are loc suficient, o sa o facem secure week-endul asta. O sa insire ea si in sufragerie dar nu va mai fi camera principala de joaca.
Pupici multi si week-end fain. La noi ploua dar asta nu e nimic deosebit.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Lala_D spune:
Cati ma bucur ca ti-ai revenit 
sa continui tratamentul si o serie de analize nu strica niciodatta 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cati_magureanu spune:
Stancutza, Monicaa
!
Bai, este o adevarata binecuvantare sa dormi! Va spun sincer ca ma simteam belstemata! Este infern, sincer...Am trecut prin iad 7 zile si 6 nopti!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
cati_magureanu spune:
LalaD, 
!
Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...
madalina28 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui stoisor![]() ![]() sunt asa de suparata,a venit piscina pt Sara dar am primit mail ca bile nu sunt pe stoc......ce ma fac acuma,de unde sa iau bile ca in orasu asta de kko nu gasesc nimik Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE ************************** |
Eu am cumparat piscina cu tot cu bile de la Chicco din Metro si am dat pe ea aprox 170lei.
Multumim pt aprecierile aduse Sofiei.
Lala20 daca tot faci strigarea de seara sunt cateva fete de care nu mai stim nimic de ceva timp :
Theli,Zeririlouisa,Alinaatudor,AncaDiana
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
madalina28 spune:
Pana am scris eu un mesaj a aparut si Cati-imi pare tare bine ca ti-ai revenit!

LalaD asteptam pozele cutiilor pe care le-ai cumparat.
Revin cu intrebarea de dimineata poate o vede cineva : Sofiei i-a aparut in gurita chiar la incheietura buzelor in interior niste bubite albe,aveti idee ce o fi?Ar fi bine sa-i dau cu glicelina?
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
cristacoman spune:
Cati, ma bucur mult ca te-ai putut odihni si nu doar ca ai dormit. De multe ori poti dormi, dar tot nu te odihnesti.
Sa continui totusi sa-ti faci niste investigatii medicale, poate afli cauza problemelor. Eu sper sa fie totul bine.
fata frumoasa si pe Mateiashul scump.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Sara Ioana 15.02.2008