Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
miereamara spune:
Da, o sa-ti dea substanta si fix intr-o ora iti ia sange.
Nu ai voie sa mananci doua ore inainte de ingerare, poti bea apa si substanta tb inghitita in max cinci minute.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
lisa79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspoliss Lisa, ce ilegala esti!!!!! cand vrei sa o aduci pe mama ta? poate vin ale noastre impreuna, daca tot din Cluj sunt, si oricum nastem in aceeasi perioada. A mea vrea sa vina cand nasc, sa stea vreo 2 luni la inceput. Crisss 26+ |
pai asa prin ianuarie,sa stii ca ideea de a venii impreuna nu e rea deloc,ca mamei ii e tare frica singurica. da mai vorbim noi.
ilegala,nu...imi fca taxele,dar nu W2 ci 1099,fiind selfemployed. dar 1099 e total diferit,eu ar trebui sa dau,deci scad cat mai mult putinta asa zisul venit. eu in fiecare an mi-am platit la timp taxele,pana anul trecut am fost W2,acolo,nu ai c eface...acum fiind 1099,e diferit. ma pot scadea cu tot,benzina,haine,mortagage..tot! cu bb nu putem sa ne scadem decat la anu' ,asta daca nastem in 2009...
26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
lisa79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dobreclaudia lisa sa inteleg ca iti face vaccinul doar pentru ca ai RH negativ sau ti-au iesit anticorpi la analize? Si eu am RH negativ dar pana acum au iesit absenti. 26 clau |
aici se da vaccinul la 28 de sapt preventiv,nu conteaza daca iti ies sau nu anticorpi,oricum il primesc,ca dupa 28 de sapt e sansa mult mai ridicata sa se poate face trafer de sange mama-fat. asa ma intels eu!
lisa79 spune:
mire,multumesc pt site!
criss,da tu esti din cluj?
crisspoliss spune:
aha, din grigorescu de langa Coloane, din spatele lui Vlahuta. si mama vine tot in ianuarie....inca nu m-am uitat la bilete, are sotul meu job interviu la o agentie turistica, daca ia jobul, au zis ca poate lua bilete cu discount...sa vedem, te tin la curent cu ce se intampla :)
Crisss 26+
lisa79 spune:
acum ma uitam pe siteul de la miere si biletul din cluj costa 1300 si din budapeste 770,e mare diferenta,al meu frate vrea sa o duca el cu masina pe mama
deci daca vrei,putem vorbi,sau sa vorbeasca ele si sa mearga si mama ta. oricum,putem vorbim mai multe la tel sau pe pm...ca sa n u fim off topic!
cris30 spune:
Lisa m-am gandit eu sa-mi iau calorifer dar prea multa vreme nu il pot folosi ca daca boilerul incepe sa mearga mereu se face o caldura in casa de stam cu maneca scurta.Asa e in perioada asta ca temperatura oscileaza, mai incolo cand o sa scada mai mult boilerul va merge mereu.
Mama si-a luat bilet si a costat-o cam 750euro, nu stiu cati $ inseamana.Daca dai pe google plain ticket iti apar tot felul de site-uri.
Iry de care monitorizare?/ sa masori insulina every day, iti da sa monitosisezi si bebele?
Cu conditiile din spital, jos palaria am avut televizor, veneau si iti aduceau mancarea la pat, era un nurse la 4 paciente si venea din 2 in 2 ore sa-ti ia tensiunea sa te intrebe daca ai nevoie de ceva etc.Eu m-am simtit bine acolo dar stiti cum e tot mai bine la tine acasa in patul tau .Cand te duci sa nasti ai camera private mare unde poate sta si sotul cu tine 24 h si ai bebele mereu acolo in patutul lui.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
27+ Doamne ai grija de bebelina mea.
lisa79 spune:
criss,oare nu ne cunoastem ca si eu tot din Grigorescu...te-ai uitat la poze???,vezi ca le-am pus pe mailul comun,poate ne stim
cris30 spune:
Lisa ce vaccin iti face pentru rh??? Rhogan cumva??
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
27+ Doamne ai grija de bebelina mea.
miereamara spune:
Din experienta mea, va spun ca ar fi bine sa sondati piata pt bilete, cel putin doua-trei saptamani. Eu am luat anul trecut in decembrie bilet Orlando-Bucuresti si retur cu 650 de dolari, dupa ce vreme de saptamani gasisem numai cu 1000 de dolari. Alegeti datele de plecare sa cada in timpul saptamanii, marti-joi, biletele sunt cel mai ieftine. Se ieftinesc mult in decembrie.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan