Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
lisa79 spune:
si pt fetele din state,ce site folosti pt cumparreea biletelor de avion? eu incerc sa o aduc pe mami aici si ma intereseaza preturile. multumesc
26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
miereamara spune:
Edinutza mie nu mi s-a parut chiar asa scarboasa chestia aia, mi s-a facut un pic rau dupa ce am baut-o pt ca nu mancasem nimic si era f f dulce, dar sa o tii la frigider, e mai putin scarboasa rece.
Asa mi-au spus si mie, ca dc imi iese si testul asta nasol, o sa-mi dea un aparat sa ma monitorizez zilnic (o iau si eu pe urmele tale Cris) si in prima faza incercam dieta si exercitii fizice, apoi dc situatia e in continuare nasoala, trecem la medicatie (cred ca insulina, plus monitorizare bebe cu ajutorul ecografiei la 2-3 sapt, sa vada cum creste...Pana acum e dezvoltat normal, zice doctorul in urma masurarii burticii (nu va ganditi la eco). Ma amuza cand imi masoara burta cu centimetrul ala...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
Ce frumos e si la voi, Edinutza, vreau si eu banii aia Dar ne descurcam cu ce avem, ca nu avem incotro.
Miere, cred ca o sa ma duc si eu maine la testul ala de dimineata( ala primul de o ora).
Si eu mi-am luat calorifer de camera, pe ala o sa-l folosesc iarna ca si la noi e scump rau gazul( desi fiecare apartament are centrala lui)
Bee, pentru a scapa de constipatie incearca sa reduci carnea rosie( adica aia de vita)...eventual fa supe din ea.
Irina, stiu exact cum te simti, si eu sunt dependenta de-al meu...lasa ca ne ai pe noi sa-ti tinem de urat
Crisss 26+
edinutza spune:
Irina_poi cat timp stai fara el?asta asa e,e adevarat ca este f greu sa te desparti de el si la noi aceeasi situatie!nu ma vad fara Radu mai mult de o noapte,dar nici el fara mine !ce mai Dumnezeu ne-a facut sa fim una si cand sunt situatii de acest gen e greu!lasa ca niciodata nu o sa fim noi destul de mature !
Lavini_draga de tine,ma si gandeam la tine in timpul in care i-am scris Irinei!iti este greu cu siguranta,dar e bine ca e Andrei cu tine si ca te mai ajuta mama ta,ca trece mai usor asa timpul!daca eram pe aproape cu siguranta faceam si la tine !hai ca iti doresc putere si multa multa rabdare!
Iris_mai intrecut!si la timp dar si la cantitatea de treaba care ai avut-o!eu nu am avut de calcat dar acuma am ca s-au uscat rufele!
ce bine va merge voua acum va doresc sa aveti un timp petrecut impreuna minunat!te besso guapa!
Porumbita_multumesc de aprecieri!tu de ce nu esti trecuta in listuta de carucioare cu nici o culoare?dupa cum imi dau seama ai baietel,nu?
edi `de 23+
miereamara spune:
Pai Lisa si tu ar trebui sa declari veniturile pe W2, nu? indiferent de natura lor. Subminezi economia americana!!! Si eu o sa raman fara venit cand se naste bebe, ca termin scoala, o sa trebuiasca sa traim dintr-un singur salariu. Oricum la cat de amarata era burasa mea, nu prea face nici o diferenta.
Dar o sa iau la taxe banutii inapoi+bonus 1000 de dolari de copil parca, nu?
Eu folosesc site-ul asta pt bilete, vezi ca iti face comparatie intre mai multe linii aeriene.
http://www.bookingbuddy.com/
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
dobreclaudia spune:
lisa sa inteleg ca iti face vaccinul doar pentru ca ai RH negativ sau ti-au iesit anticorpi la analize?
Si eu am RH negativ dar pana acum au iesit absenti.
26
clau
edinutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 rezidenta sunt si eu,dar nu cred ca vopi primi bonus pentru asta,oricum,eu nu platesc nimic,imi asigura statul tot,plus ca acum pot sa aplic la un "ajutor" de stat,pt lapte praf,scutece,etc. eu aplic,daca pot,de ce nu? asta sa nu credeti ca nu muncesc,muncesc,dar fara carte de munca,ca eu lucrez pe bani cash..deci nu dau socoteala nimanui cat fac,e mai bine asa! 26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! |
da cum sa nu!si eu la fel!aici se dau un cec lunar care se numeste cec bebe in valoare de 100 de euro din care cumperi scutecele ,laptele paraf si ce iti mai ramane!nici eu nu am carte de munca ,am lucrat sa zic asa la negru,dar are Radu si este indeajuns atat pt mine cat si pt bb!
edi `de 23+
crisspoliss spune:
Lisa, ce ilegala esti!!!!! cand vrei sa o aduci pe mama ta? poate vin ale noastre impreuna, daca tot din Cluj sunt, si oricum nastem in aceeasi perioada. A mea vrea sa vina cand nasc, sa stea vreo 2 luni la inceput.
Crisss 26+
edinutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Edinutza mie nu mi s-a parut chiar asa scarboasa chestia aia, mi s-a facut un pic rau dupa ce am baut-o pt ca nu mancasem nimic si era f f dulce, dar sa o tii la frigider, e mai putin scarboasa rece. Asa mi-au spus si mie, ca dc imi iese si testul asta nasol, o sa-mi dea un aparat sa ma monitorizez zilnic (o iau si eu pe urmele tale Cris) si in prima faza incercam dieta si exercitii fizice, apoi dc situatia e in continuare nasoala, trecem la medicatie (cred ca insulina, plus monitorizare bebe cu ajutorul ecografiei la 2-3 sapt, sa vada cum creste...Pana acum e dezvoltat normal, zice doctorul in urma masurarii burticii (nu va ganditi la eco). Ma amuza cand imi masoara burta cu centimetrul ala... “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
ce bine!mai incurajat un pic!ca imi e o sila sa o beau!dar musai!si la noi aceeasi situatie,totul ramane pe umerii sotului!dar noi sa fim sanatosi!
edi `de 23+
crisspoliss spune:
Nici nu stiam ca iti da chestia aia acasa..mie nu mi-a dat nimic de baut, a zis sa ma prezint saptamana asta sau aia viitoare la laborator si ca o s adureze o ora...probabil ca au ei substanta aia si o beau pe loc.
Crisss 26+