Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Miere, pai este putina activitate ca suntem cam adormite.De azi s-a schimbat vremea destul de simtitor: de la soare la nor si vant, si dormim in front (cel putin eu).

Porumbita, eu am fost la eco morfo fetala si la dr. Albu (Medlife) si la dr.POP. M-am dus cu ambele hartii la dr. Popa Mirela si mi-a zis ca am facut foarte bine ca am fost pt. morfofetala la POP.

Adevarul este ca Pop mi-a dat informatii importante, pe care Dr. Albu, cu 2 zile in urma nu mi le spusese.
Am fost asa de multumita, ca urmat. eco tot la Pop le-am programat.

25+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ieri am simtit o chestie asa ciudata, imi simteam burtica asa tensionata parca statea sa explodeze, aseara am fost la Teatru la sotul meu ca juca o piesa si ne-am mai linistit, mi s-a inmuiat burtica. In schimb azi noapte din nou am simtit ca e tare si tensionata. Stiti ceva de asta? Vi s-a intamplat?
Apropo de conditiile din Spital (nu mai stiu care din voi a zis, ma iertati ca sunt gravida), sa stiti ca eu o sa nasc in Brasov la Clinica Eva unde conditiile sunt exemplare si pretul super bun. Esti cazat singur in camera cu baie personala poate sta sotul cu tine, poti naste si in apa daca vrei, iar medicii sunt super profesionisti. Au o rabdare de fier si stau de povesti cu tine foarte mult. In pret este inclusa si o epidurala dac vrei sa nasti normal....eu sunt foarte incantata ca am descoperit clinica asta privata, ca in Sibiu e dezastru..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

si eu as fi vrut la Pop dar ma mai gandesc pt ca v-am povestit ce am patit in septembrie cu programarea care o aveam: au contramandat-o ca era la nu stiu ce congres si nici pana in ziua de azi nu au mai sunat sa reprogrameze (desi eu i-am sunat de vreo 4-5 ori) mi s-a parut o lipsa maxima de respect fata de pers care si-a facut programarea cu cateva luni inainte; bine ca avem backup

de aia ezit dc sa ma duc la el sau nu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor ieri am simtit o chestie asa ciudata, imi simteam burtica asa tensionata parca statea sa explodeze, aseara am fost la Teatru la sotul meu ca juca o piesa si ne-am mai linistit, mi s-a inmuiat burtica. In schimb azi noapte din nou am simtit ca e tare si tensionata. Stiti ceva de asta? Vi s-a intamplat?

pai asta am tot zis si eu cu intaritul.. la mine se intareste in special seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor

Ma speriati cate eco faceti. Eu abia astept sa ma duc marti la doctorul meu, dar la eco abia la 32 de saptamani o sa mai fac.

Ziceti-mi si mie unde-l gasesc pe dr Pop, sa incerc sa fac o programare ptr decembrie. Ca la Herghelegiu am sunat acum o luna si atunci mi-au zis ca abia in ianuarie 09 mai are liber. Adica poate dupa ce voi naste... daca stiam, ma programam inainte sa raman gravi..

Mergi la inceput

mey nu mai stiu care din voi a scris asta:

Care aveti curaj,va puteti uita la 2 filmulete scurte: unul cu nastere naturala http://www.layyous.com/Videoclips/birth_2.htm si unul cu nastere prin cezariana http://www.layyous.com/Videoclips/c_s.htm
Sincera sa fiu eu sunt ingrozita de ambele

da m-am uitat azi si sper sincer sa nu am nevoie de cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

andre_ea nu da.... ca e prima sarcina si paranoia mare... plus ca sotu ma neceajeste si imi zice a crescut bb ca mancnc eu multe prostii (ce-i drept mananc zilnic ceva dulce si de cateva ori pe sapt floricele si seminte... )

"Prostiile" se depun tot la tine, nu la bb. Bb creste cat trebuie.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200528+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Salutare burtici frumoase!

ma bucur ca toata lumea e bine! Tuchi suntem alaturi de tine, hai ca nu mai e mult. mai da-ne vesti despre tine.

Alina - ai incredere ca ai un copil crescut cum trebuie .

Andre_ea - vai ce veste proasta mi-ai dat! DPN-ul meu e 11 ian, dar crezi tu asteapta bb-ii nostri cuminti dupa dr? azi ma duc si eu l ael, la cmu si mi-am facut lista de intrebari.
- Vreau sa il intreb de rezerva, cu toate ca cred ca e prea tarziu si sper sa stau in spital cat mai putin..asa ca nu e f importanta;
- vreau sa-l intren de recoltare celule stem ce parerea are;
- sa imi zica/arate si mie care e traseul in municipal , und ema prezint cand m-or apuca durerile nasterii ca am fost de vreo 2 ori la el in ambulatoriu si de fiecare data ma ratacesc , la nastere ar fi bine sa nimeresc din prima;
- sa imi dea scrisorica de program scurt;
- sa vb de nastere in rpincipiu si sa vada eco de S28 pe care am facut-o acum 2 zile;

Dc imi spune de concediu, il intreb eu cu cine nasc, ca vreau sa stiu pe cine se bazeaza el in Municipal.
Te tin la curent .

Restul fetelor va pup, va urez succes la decorat camerele bb-ilor si cat mai putzin stres, da?

PS: Roxana ma ucur ca ai revenit printre noi. Ti-am simtit lipsa .

Andreea 28+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Naty, Andre_ea, Cami, aveti dreptate! O sa iau atitudine! :-) Se pare insa ca azi a fost OK si a si mancat pt ca a stat educatoarea de capul ei....nu stiu cum o zi sta si trei nu, si evident ca in ziua cand sta Anuta papa bine.

Andre_ea...cam stresant faza cu concediul Doctorului...adica voi puteti naste in orice moment incepand din sapt.37...si daca nu e o sa nasteti cu cine se nimereste. Poate ar fi mai bine sa vorbiti cu un Dr care stiti sigur ca e in perioada aia, asa de backup. Macar sa cunoasteti si pe altcineva in caz ca...

Mire, sorry for your cat! I hope she will be better soon!....Iete ca ma ienglezi si io de cand cu voi in America..

Alina30+ cuADINA-IOANA
AMR 10 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Porumbita, tu esti de partea cealalta a cearceafului. Nu se vede asa de la tine. La cezariana zic, ca la naturala nu stiu.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200528+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput