Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
Naty spune:
Hello!
Sunt acasa cu nasul curgator, gatul si capul dureroase si ochii usturaciosi
.
irina si mie mi-e frica rau de avion asa ca te inteleg perfect. Eu una nu as zbura mai mult de 3 ore nici sa ma tai. Deci nu voi ajunge in State niciodata
dar prefer asa decat sa mor de inima pe drum.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
27+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Of, alina nu stiu ce sa zic ... mie nu mi se pare OK. Cu batutul copiilor nu m-am confruntat, Ioana nu a avut niciodata tendinta asta. Dar despre mancare ... cum naiba sa manance ordonat un copil de doi ani? Fie-mea si acum mananca "dezordonat", pune pe ea, nu tine lingura/furculita ca lumea. Si ce fel de activitati la 2 ani? Ce fac? Copiii de doi ani nu pot decat sa se joace. Eu zic sa mergi sa vorbesti cu educatoarea, ca nu e in regula. Ceilalti copii din grupa sunt mai mari?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
27+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
justme25 spune:
Si daca ma mai freaca si soacra la cap..cred ca imi vars nervii pe ea![]()
Justme
29+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
justme25 spune:
Daca erau toate soacrele cum e mamica mea, era muuuulta liniste si pace pe pamantul asta!
Justme
29+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
andre_ea spune:
Buna ziua!
Ce mai fac fetele? V-am citit, dar n-am reusit sa scriu.
Eu am fost ieri la dr. Am scapat de infectia urinara (nu stiu cum naiba ca am luat tratamentul haotic) in schimb m-am pricopsit cu Candida de la antibiotice. Deci din nou tratament
.
Mi-a masurat burta (daca io n-am fost in stare acasa) si cica are 90cm. Pe vertical nu retin cat a zis. In rest toate bune.
Ciuf, am aflat si vesti mai putin bune pentru noi. De cum am intrat in cabinet a tinut sa ma informeze ca in perioada 22 dec - 6 ian va fi in concediu.
Partea proasta e ca n-am priceput daca 6 inclusiv. Pentru mine e important pentru ca 6 ian este marti si el consulta in Ambulatoriu martea si joia. Ei, mai am timp sa aflu. Mi-a zis ca oricum imi lasa pe cineva care sa ma consulte in perioada aceea.
A, si pentru cine nu intelege, perioada concediului dr.-lui este exact in saptamanile 37+ si 38+, atat pentru mine cat si pentru Ciuf. 
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
28+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
miereamara spune:
Fetelor, ce-i cu activitatea asta slabuta pe aici?
Eu nu am somn, e cinci dimineata aici, pisicuta mea e bolnava nu stiu ce are, a vomitat de vreo patru ori de aseara, saracuta, o las si azi sa vad cum ii este si o duc la medic. Ma gandesc ca e de la mancare (tocmai ce i-am schimbat bobitele) sau de la niste flori pe care le-a tot ros cand nu eram eu atenta.
Andreea bine ca ai scapat de infectia urinara.
Iris si RoxanaZ, multumesc pt incurajari, sper sa fie totul ok.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cami_antonia spune:
alina draga mea daca e gradinita particulara e cu atat mai revoltator .... dai atatia bani si ele vb asa de un copil de doar 2 ani???? eu as zice sa mergi sa vb si cu educatoarea si cu directoarea unitatii .... fara nici o jena ... ca esti pe banii tai .... si nu sunt deloc putini ... sunt salariul meu muncit peste norma intr-o luna ... asa ca te rog sa iei atitudine ....
24+
ANTONIA IOANA
Camelia
andre_ea spune:
Alina, gradi particulara sa se poarte asa? Io nu-s razboinica sau certareata de fel, dar pentru mancarea copilului zau ca as face scandal. Cum vine aia sa-i ia lingura din fata? Ce fel de educatie fac ele? Si mai dai si bani pentru asta. Fa-le scandal si intre timp cauta si altceva. Mai poti gasi locuri la gradi particulare pentru program scurt. La program lung e mai greu ca-s conditionati de patuturi.
Porumbita, mie imi vine sa va bat, zau. Va stresati daca copilul e prea mic, daca-i prea mare. A zis dr. ca n-ar fi in regula? Hai mai, nu mai cautati info pe net si bazati-va mai mult pe ce va zic dr. Daca va sunt semnalate probleme grave, ok faceti investigatii, dar nici chiar sa va stresati pentru orice lucru. 
28+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
andre_ea spune:
Mi-am adus aminte ce mai vroiam sa zic.
Tuchi, ai trecut pe undeva nr. tau de telefon? Ieri am asteptat ceva la dr. meu ca era si de garda si tot timpul chemat la cate o nastere. Si asa ti-as fi facut o vizita daca stiam cum sa te gasesc.
Dar, pentru ca a fost o zi frumoasa am stat pe banca in curtea spitalului si tare bine mi-a prins.
Imi puteti da si mie cont si parola comuna? Ca eu sunt putin aeriana.
28+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Porumbita spune:
justme am priceput ![]()
cadia si mie tot asta mi-a dat dr Mirela Popa; dar vroiam eu sa fac si testul asta (ca nu pricep de ce peste tot in lume se face si la noi nu); ecografia de ieri a fost asa, neastetata... am profitat ca nu erascump si ca eram oricum la clinica...
ecografiamorfofetala de trim 3 o am programata in decembrie (una la pop si una la dna chitescu; inca nu m-am decis la care din ei sa ma duc)
roxanaz in estimarile de la 12-13 sapt DNP a iesit in jur de 20-24 ianuarie...
merci de exolicatie 
andre_ea nu da....
ca e prima sarcina si paranoia mare... plus ca sotu ma neceajeste si imi zice a crescut bb ca mancnc eu multe prostii (ce-i drept mananc zilnic ceva dulce si de cateva ori pe sapt floricele si seminte...
)