Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
justme25 spune:
Porumbita, ma duc si la doctorita asta pentru ca imi mai face analize gratuite din cand in cand![]()
Justme
29+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
CADIA spune:
Neata fetelor!!!
Mi-e un somn de abia va vad, dar v-am citit.![]()
![]()
![]()
Just, ma bucur ca totul e Ok si felicitari pntru pitica grasunica.
Porumbita, mie mi-a dat Popa Mirela sa fac glicemia si urina, care au iesit OK.
De ce nu-ti faci o eco la Iosup sau Pop, ca sa te linistesti?Sunt super ecografisti.
Carmen, sa ne zici daca a luat sotul tau carutul.
Alina, si eu sunt de parere (vad ca Iris ti-a explicat in detaliu) ca este f.f.f important ca educatoarele sa se implice muuult mai mult. Poate trebuie stimulate, ca doar de, suntem in Romania.
Iris, foarte bine spuneai de situatia Alinei.Spor la munca azi.
25+cu
CLARA
Alina1976 spune:
Neata,
Iris, 

. Merci mult ca ti-ai facut timp sa-mi dai un mesaj asa de detaliat. Si sa stii ca ai perfecta dreptate! Ana nu este violenta (sau cel putin nu era). Era chiar foarte darnica cu copiii din parc. Ea reactioneaza mai urat numai daca cineva ii face ceva (o supara vreun copil, ii ia ceva din mana, o impinge...) atunci riposteaza si ea, dar ca sa inceapa ea singura un conflict nici nu s-a pus problema. O sa am o discutie azi cu educatoarele ca sa-mi spuna si mie daca Ana e singurul copil problema din grupa, ca dupa ce citesti caietul ala zau daca nu zici ca am alt copil!! Unul pe care nu-l cunosc...
Ma gandesc serios sa schimb gradinita...dar cine mi-o ia mie acum in mijlocul anului...
Alina
30+ cu
ADINA-IOANA
AMR 10 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
CADIA, asa mi-a zis si mama, dar este gradinita PARTICULARA!!! Se presupune ca au salariul destul de mare si nu trebuie sa fac eu "cadouri" ca sa se ocupe mai mult de Ana!! Sau 1050 RON cat dau pe luna nu sunt suficienti??!! Daca trebuie o sa o fac si pe asta desi mi se pare de prost gust...
Alina
30+ cu
ADINA-IOANA
AMR 10 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
roxanaz spune:
buna dimineata tuturor
Porumbita, am mai zis eu acum catva timp: nu va mai luati dupa estimarile de DPN de la ecograf acum. singurele estimari reale si accurate sunt cele de la 12-16 saptamani. dupa aceea, datorita ritmului de crestere al copiilor, extrem de diferit, si incercarea de incadrare a lor in tipare standard, apar aceste diferente mari de estimare a DPN. curbele de crestere nu se mentin identice (la fel ca si la bebelusii nascuti deja), copiii nu cresc constant in acelasi ritm. au perioade de crestere accelerata si apoi de stagnare relativa, care sunt absolut normale.
Daiopri, imi pare bine ca te-am mai linistit si mai ales ca esti ok cu glicemia. imi pare rau c amotanul are cosmaruri.... si Pat are perioade din astea care vin si trec fara prea mari influente din exterior. sper sa il tina putind e data asta 
Alina - asta e "calificativ" ptr un copil de 2 ani??? eu zic sa te linistesti si sa ai o discutie cu educatoarele despre ce asteptari au ele pentru un copil de varsta piticei. si sa lase faze de genul "mananci dezordonat iti iau lingura" dar ce suntem pe vremea lui pazvante....???? gizaz craist. fac si eu ca Iris, m-am inflamat.
Raluca imi pare rau ca Ioana s-a atasat de educatoarea care a plecat.... eu cred ca va gasi inlocuitor. nu e prea ok ca a plecat asa repede dupa ce ea de abia se obisnuise.... dar poate acum ii va fi mai usor. tin pumnii sa fiti bine! tu te simti mai ok azi?
Miere succes maine la test.
Irina hai ca 5 zile trec rapid, intre 3 si 8 nov.... si o sa fie totul ok, trust me ![]()
iar sunt pe fuga... incerc sa revin daca mai apuc.
sa aveti o zi frumoasa!
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 CADIA, asa mi-a zis si mama, dar este gradinita PARTICULARA!!! Se presupune ca au salariul destul de mare si nu trebuie sa fac eu "cadouri" ca sa se ocupe mai mult de Ana!! Sau 1050 RON cat dau pe luna nu sunt suficienti??!! Daca trebuie o sa o fac si pe asta desi mi se pare de prost gust... Alina 30+ cu ADINA-IOANA![]() AMR 10 saptamani!![]() Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Nu numai ca este de prost gust dar este revoltator, daca este gradinita particulara.
Dar uite ca indiferent de institutie ajungem din nou la om si la "calitatile" lui.

Sa ne ti si pe noi la curent, dupa ce discuti cu educatoarea.
25+cu
CLARA
justme25 spune:
Ce emotii am
multe din prietenele mele au nascut pana acum si toate imi spun "hai ca acum iti vine si tie randul"..doamne doamne..ma apuca tremuriciul :) am ramas ultima, dar nu cea din urma!![]()
Justme
29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
Alina1976 spune:
Roxana, asa e. Nici mie nu mi se pare normal...O sa vorbesc cu educatoarele sa vad si eu ce se intampla. Oricum deja am un gust amar despre gradi....si nu cred ca toate sunt asa. Chiar eram incantata ca va veni cu lucruri noi de acolo si ca ii va fi bine. In aproape o luna de cand merge la gradi nu a invatat nimic nou, tot cantecelele pe care le stie de la noi le canta, si nu vad ca ar fi prins deprinderi noi.
CADIA, sigur o sa va tin loa curent si sper sa rezolv 
Alina
30+ cu
ADINA-IOANA
AMR 10 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
justme25 spune:
Am asa o stare de nervi..nu stiu de ce! Foarte ciudat!
Hormonii astia fac misto de mine!![]()
Justme
29+
CADIA spune:
Just, cunoastem, cunoastem.Iti vine sa bati pe cineva?![]()
![]()
Aseara a facut cu sotul meu primele noastre chiftelutze.
De fapt, mai mult el le-a facut.![]()
![]()
Eram asa mandrii, mai ales el, ca zicea ca o sa stie sa-i faca lui fii-sa chiftelutze buuuune.
25+cu
CLARA